Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για ψυχτρα για τον Q6600 ;;

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι ψυκτρα προτεινετε για ενα Q6600;

με ενδιαφερει εκτος απο καλη αποδοση να ειναι ευκολος και στην εγκατασταση.

επισης να μου δινει περιθωριο για λιγο ο/c που θελω να κανω στο μελλον.οχι υπερβολικα πραματα ομως.

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεχρι 100ε.

καλα προτεινετε και ψυκτρες που ειναι καπως δυσκολες στην εγκατασταση αρκει να μην χρειαζεται να λυνω την μητρικη απο το κουτι... ^_^

α επισης η μητρικη μου εχει το LGA775 socket.

€100;;; :confused: Ούτε η V10 δεν πρέπει να κάνει τόσα!

Για την χρήση που την θέλεις (αποδοτική, ελαφρύ O/C και-φαντάζομαι- αθόρυβη) με μία "ταπεινή" AC Freezer 7 pro των €20 (νομίζω) κάνεις μια χαρά δουλειά. Την είχα στον Ε6600, την έχω και στον Q9550 και όλα μια χαρά.

χμ απο οτι διαβαζω η συγκεκριμενη για να εγκατασταθει,χρεαιζεται να βγει η μητρικη απο το σασι.

καμια αλλη προταση;

Για οποιοδήποτε σοβαρή ψύκτρα πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία .

Αν μιλάς για την freezer, εγώ την έχω βάλει-βγάλει τρεις φορές χωρίς να βγάλο το mobo. Παιδεύτηκα όμως τόσο άσχημα, που πλέον προτιμώ να βγάζω το Mobo, να'χω το κεφάλι μου ήσυχο. Πάντως γίνεται και χωρίς να βγάλεις το Mobo. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τί κάνει η rev.2, η δική μου είναι η 1.

Πολύ καλή και vfm ή hyper 212+ και συμφωνώ απόλυτα με τους συμφορουμίτες.

Πάραυτα εγώ σου προτείνω να δείς και αυτή:

Corsair A70. Η τιμή της αυτή την περίοδο είναι πολύ χαμηλή και η ψύκτρα είναι πολύ καλή σε επίπεδο Prolimatech megahalems. Τα review τις δείχνουν να είναι στήθος με στήθος και μάλιστα φαίνεται να υπερτερεί ελάχιστα η A70.

Εγώ την έβαλα πρόσφατα στην Asus P5Q pro turbo s775 και πραγματικά απο τις δεκάδες ψύκτρες που έχω δοκιμάσει κατά καιρούς η συγκεκριμένη δεν με παίδεψε καθόλου στην τοποθέτηση.

Εννοείται ότι πρέπει να αφαιρέσεις την μητρική σου αν το κουτί σου δεν έχει δυνατότητα να την τοποθετήσεις διαφορετικά (όπως και σε όλες τις σοβαρές αερόψυκτρες), όμως αξίζει τον κόπο. Εν τω μεταξύ έχει πολύ αναλυτικές οδηγίες και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου ενώ περιλαμβάνει η συσκευασία: 2 ανεμιστήρες 120mm για push - pull που δουλεύουν στις 2000rpm με antivibration bolts που εξαφανίσουν τους τριγμούς, 2 αντάπτορες που συνδέονται στα 3pin των fans και στη συνέχεια στα 3pin της μητρικής όπου ρίχνουν τις στροφές στις 1600rpm αν θέλεις περισσότερη ησυχία και σωληνάριο με thermal compound και όχι κάποιο σακουλάκι μιας χρήσεως με γύψο που έρχονται οι περισσότερες.

Είναι καλή επιλογή και για τον θερμό 4πύρηνο Q6600 των 65nm θεωρώ πως θα κάνει πολύ καλή δουλειά. :)

Και εκανες τη καλυτερη επιλογη στα λ7 της ειναι μουρλια

αν και για μενα μπορουσες να πας και σε κατι πιο φθηνο

αφου δεν θα τον pushareis

After all ομως καλοδουλευτη

Εγω φιλε μου εχω βαλει την Scythe Yasya και προσθεσα και εναν ανεμιστηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,η τιμη της ειναι 50Ευρω,εχω κανει τον Q6600 μου απο 2.4Ghz σε 3.6Ghz και οι θερμοκρασιες σε full φορτιο ειναι 71Βαθμοι και σε αναμονη 32Βαθμοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...