gio pepe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα Philips στερεοφωνικο που εχω συνδεσει με το pc και το προβλημα ειναι το εξης. Κλεινει κ ανοιγει μονο του. Μερικες φορες το βαζω στην πριζα δουλευει για κανα 10λεπτο κ μετα κλεινει, βεβαια μπορει να δουλεψει παλι αργοτερα αλλα θα ξανακλεισει.. Σκεφτηκα οτι θα εχει μαζεψει σκονη κ πηρα σπρει το καθαρισα αλλα τπτ.. Το καλωδιο ρευματος το δοκιμασα και ηταν οκ.. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα να μου πει καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Eco-mode,ή πως αλλιώς μπορεί να το λέει η philips,εξοικονόμηση ρεύματος δηλαδή,δεν καταλαβαίνει να γίνεται χρήση και σβήνει μόνο του,αν βρεις το εγχειρίδιό του ψάξε να βρεις πως σβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.