Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για έξοδο ήχου προς ακουστικα...

tseeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello insomniacs...

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Θέλω να συνδέσω ακουστικά στον υπολογιστή....Που τα συνδέω? Στο Line-out ή στο speakers? (Tα ηχεία μου δεν έχουν έξοδο για ακουστικά...)

Και επίσης 2 more questions...Γίνεται να έχω συνδεδεμένα και τα ηχεία και τα ακουστικά και ο ήχος να ακούγεται και από τα δύο???(σορρυ αν οι ερωτήσεις είναι ηλίθιες--δεν έχω και τον υπολογιστή μου να πειραματιστώ)ή όταν συνδέεις τα ακουστικά δεν ακούγεται από τα ηχεία?

Και κάτι τελευταίο: Υπάρχουν καλώδια προέκτασης των ακουστικών???Αν ναι πως τα ζητάω και που μπορώ να βρω?

Αυτά βασικά...Μην με παρεξηγήσετε ρε παιδιά...Είμαι καινούριος στο χώρο των υπολογιστών...

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μάριος.

Δημοσ.

Erm, line out kai speakers einai h idia grammh ousiastika, mallon line in ennoeis...

Ta akoustika sthn idia grammh pou syndeeis ta speakers ta syndeeis.

Gia na akous kai apo ta 2 tha prepei na xwriseis thn exodo sta 2, prepei na yparxei kai kalwdio/adaptoras alla boreis na moddareis kalwdio kai monos sou, den einai tipota dyskolo. Thymisou omws oti tha xaneis apo th synolikh apodwsh ama xwriseis thn exodo.

Kalwdia proektashs akoustikwn ta zhtas ws kalwdia proektashs akoustikwn apo opoiodhpote katasthma pou asxoleite me tetoia (hlektrologoi ws synithws, oxi katasthmata ypologistwn)

Δημοσ.

Η έξοδος speakers έχει μια σχετική προενίσχυση για να μπορεί να οδηγήσει ηχεία, ακουστικά, και γενικά συσκευές που δεν έχουν ενισχυτή δικό τους. Η ενίσχυση αυτή εξαρτάται από την κάρτα ήχου σου. Στο line-out παίρνεις καθαρό μη ενισχυμένο σήμα, κατάλληλο για ηχογραφήσεις σε ενισχυτή-κονσόλα. Το σωστό είναι να τα συνδέσεις στο line-out.

Η προέκταση είναι από θηλυκό σε αρσενικό καρφί 2,5 χιλιοστών, και η διακλάδωση είναι Υ-adapter από ένα αρσενικό καρφί σε δύο θηλυκά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...