adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 οκ ευχαριστω πολυ Αν δεν εχει κανει ιδεα απο οτι καταλαβα θελει αρκετη μελετη και τα παραπανω ετοιματζιδικα μαλλον δε βοηθανε
Alex Myl Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Υπαρχει ευκολος τροπος:το appinventor!!! http://appinventor.mit.edu/explore/ Ειναι σαν το scratch, και δεν χρειάζεται να εχεις γνωσεις προγραμματισμου!!! Επισης υπαρχουν και πολλα tutorials που μπορουν να σε βοηθησουν (Στην ιστοσελιδα και στο YouTube!!!) Υ.Σ. Και εγω εχωφτιαξω apps στο appinventor
sakisosf Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Υπάρχει ακόμα καλύτερος!!Το Basic4Android.Μαθαίνεις λίγο τη γλώσσα που είναι πολύ απλή και μετά μπορείς να κάνεις πολύ καλές εφαρμογές!(πολύ καλύτερες από το άκρως συμπαθητικό App Inventor)
shark118 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ξεκινησα να κανω εφαρμογες χρησιμοποιω java και eclipse θα χρειαστεις βασικες γνωσεις java και μετα πολυ πολυ ψαξιμο γιατι 99,99% υπαρχει ετοιμο αυτο που θελεις να κανεις
xarisnks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 παιδια πως γινεται να πληρωνεσαι με μια δωρεαν εφαρμογη? πληρωνεσαι απο διαφημισεις της google?
whodatinsomniaK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπάρχει και αυτό εδώ το οποίο είναι σχετικά ένας εύκολος τρόπος να φτιάξεις μια εφαρμογή Το link που έδωσα, αν το κοιτάξατε δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού για να ξεκινήσει κάποιος. Άτιμε, με έβαλες άσχημα στο τριπάκι και δεν έχω καν android κινητό (έχω tablet). Και για πολλά παραδείγματα με επεξηγηματικά βίντεο, εδώ.
dmsfvi2402 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θα ήθελα κάποιος να μου πει πως να φτιάξω ένα app. Μπήκα σε ένα site αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτό που θέλω. Θέλω όταν οι φίλοι μου, μου στέλνουν μια φωτογραφία (στο APP) να ομαδοποιείται μαζί με άλλες που είναι από την ίδια περιοχή . Γενικά θέλω να παίρνω πληροφορίες και να ομαδοποιούνται ανα προκαθορισμένη περιοχή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
kilon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 παιδια πως γινεται να πληρωνεσαι με μια δωρεαν εφαρμογη? πληρωνεσαι απο διαφημισεις της google? εκ μακράν η καλύτερη επιλογή είναι να πουλήσεις την εφαρμογη μέσα στο Play Store.Οι διαφημίσεις πληρώνουν ελάχιστα και είναι για εφαρμογές με πάρα πολλους χρήστες. Γιατί τα έσοδα επιρεάζονται απο πόσοι κάνουν κλίκ την διαφήμιση. Επίσης η διαφημίσεις έχουν την τάση να εκνευρίζουν τους χρήστες. Για ακόμα καλύτερα έσοδα iOS παραμένει κορυφή, βέβαια αν μπορεις να κανεις και για android και για iOS ακόμα καλύτερο. Στο τέλος για να βγάλεις φράγκα πρέπει η εφαρμογή να είναι πολύ καλή. Όπως και θα περίμενε κάποιος έτσι και αλλιώς.
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις μια ιδεα για εφαρμογη που μπορεις να απευθυνθεις για να την υλοποιησουν (και να μη στην κλεψουν) ?
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις μια ιδεα για εφαρμογη που μπορεις να απευθυνθεις για να την υλοποιησουν (και να μη στην κλεψουν) ? Στο μανάβη...ρε παιδιά τι ερωτήσεις είναι αυτές? Βρίσκεις έναν developer ή μια εταιρεία αν θες καλύτερα και πας και τους λες θέλω να μου κάνετε αυτό και αυτό, πόσο θα κοστίστει κτλ κτλ κτλ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν εχεις μια ιδεα για εφαρμογη που μπορεις να απευθυνθεις για να την υλοποιησουν (και να μη στην κλεψουν) ? Σημασία δεν έχει η ιδεά αλλά η υλοποίηση. Με το που θα βγάλεις την εφαρμογή σου στο Playstore είναι εκεί για να την αντιγράψουν όλοι. Η υλοποίηση (όχι μόνο της εφαρμογής αλλά του επιχειρηματικού σχεδίου) είναι αυτή που θα σου δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 1
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αυτο ειναι το θεμα Που πρεπει να απευθυνθεις
@_zerocool Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα κάποιος να μου πει πως να φτιάξω ένα app. Μπήκα σε ένα site αλλά δεν μπορώ να βρώ αυτό που θέλω. Θέλω όταν οι φίλοι μου, μου στέλνουν μια φωτογραφία (στο APP) να ομαδοποιείται μαζί με άλλες που είναι από την ίδια περιοχή . Γενικά θέλω να παίρνω πληροφορίες και να ομαδοποιούνται ανα προκαθορισμένη περιοχή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 1) Θέλεις κάποιο Backend να συγκεντρώνει τα στοιχεία. Προτείνω Firebase. 2) Τα δεδομένα αυτά θα τα δείχνει στο app μετά προφανώς είτε με φίλτρο σε RecyclerView ή με customMarkers σε map.
testtesttest Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αυτο ειναι το θεμα Που πρεπει να απευθυνθεις freelance developer ή εταιρια λογισμικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα