Προς το περιεχόμενο

μικροεφαρμογες οθονης

giorgaras-3-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω windows 7 και στην επιφανεια εργασιας μου ειχα ορισμενες μικροεφραρμογες οθονης. χθες ξαφνηκα εξαφανηστικαν, οπως και η επιλογη "μικροεφαρμογες οθονης" οταν πατουσα δεξι-κλικ. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω windows 7 και στην επιφανεια εργασιας μου ειχα ορισμενες μικροεφραρμογες οθονης. χθες ξαφνηκα εξαφανηστικαν, οπως και η επιλογη "μικροεφαρμογες οθονης" οταν πατουσα δεξι-κλικ. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;

Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά που εγκατέστησες κάποιο software;

Αν πατήσεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πας προβολή έχεις τικ στο εμφάνιση μικροεφαρμογών επιφάνειας εργασίας (ή δεν το εμφανίζει ούτε αυτό);

Αν πας πίνακα ελέγχου (control panel)->Κέντρο ενεργειών(Action center)->Αλλαγή ρυθμίσεων Ελέγχου χρήστη(User Account Control Settings) βλέπεις το παρακάτω ή είναι τέρμα κάτω η επιλογή;

sshot1pk.png

Uploaded with ImageShack.us

Αν είσαι και εδώ σωστός πήγαινε πίνακα ελέγχου->προγράμματα και δυνατότητες->(αριστερά) Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των windows θα δεις το παρακάτω

sshot2zr.png

Uploaded with ImageShack.us

Αν εκεί που λέει windows gadgets platform δεν έχει τικ βάλε το και πάτα οκ.

Ίσως σου ζητήσει επανεκκίνηση κάνε την.

Αν έχει τικ βγάλε το και πάτα οκ. Κάνε επανεκκίνηση.

Μόλις ξαναμπείς πήγαινε στην ίδια διαδρομή και βάλε το τικ

Δώσε επανεκκίνηση και ελπίζω να έχει λυθεί.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σου Karmen1983 ειχα το ιδιο προβλημα με τον georgaras-3- αλα με μια μικρι διαφορα οτι μου μισοεμφανοζοντε στην επιφανεια ή αλλες δεν μου εμφανιζονται καθολου. εκανα αφτο αλα τπτ. αα και ποθ μπορς να βρω τις αυθεντικεσ μικροεφαρμογες?

Δημοσ.

Γεια σου Spy_S και χρόνια πολλά.

Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot της επιφάνειας εργασίας σου να δω πως εμφανίζονται;

Αν δεν ξέρεις πες το, να σου πω πως να το κάνεις.

Μικροεφαρμογές θα βρεις εδώ

http://gallery.live.com/results.aspx?c=0&bt=1&pl=1&st=5

Δημοσ.

Spy αν πας να κάνεις επισύναψη, αφού βρεις την εικόνα πάτα επισύναψη αρχείου

να σε ροτισω πως θα ανεβασω screenshot ??

Θα κάνεις αυτό αφού επιλέξεις Χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου που είναι κάτω από εδώ που γράφουμε στο κουτί της γρήγορης απάντησης

post-204649-0-21873700-1303927561_thumb.png

Δημοσ.

Μόλις έχεις αποτελέσματα και εάν εντοπίσει κάτι, πριν τα αφαιρέσεις πόσταρε πάλι ένα screenshot εδώ να δω τι έβγαλε (αφού έμαθες κιόλας πως να ανεβάζεις φώτο :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...