ruin412 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ξερει καποιος να μου εξηγησει, γιατι εδω κ καποιες μερες, οποτε στελνω email σε hotmail δεν το λαμβανουν κ επιστρεφει σε μενα το γνωστο mail demon.... Επικοινωνησα με otenet αλλα ειπαν δεν υπαρχει προβλημα απο αυτους!
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο είναι τo μήνυμα λάθους που επιστρεφει απο τον mail daemon; Πρέπει να εχει κάποιο νουμερο (π.χ. 520) και κάποια περιγραφη
filip123go Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω να φταίει η otenet..! Γίνεται σε όλους τους λογαριασμούς hotmail η σε έναν συγκεκριμένο...?
ruin412 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο είναι τo μήνυμα λάθους που επιστρεφει απο τον mail daemon; Πρέπει να εχει κάποιο νουμερο (π.χ. 520) και κάποια περιγραφη The following addresses had permanent fatal errors ----- <[email protected]> (reason: 550 SC-001 Unfortunately, messages from 83.235.67.31 weren't sent. Please contact your Internet serv...ock list. You can also refer your provider to http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.) To παρουσιαζει το προβλημα σε ολους τους λογαριασμους Hotmail. Μπηκα στο site που λεει αλλα κατι τα τριζατα αγγλικα μου κατι οι οποι που χρησιμοποιει χαθηκα. αν μπορεις να βγαλεις ακρη σευχαριστω. Σευχαριστω ουτως η αλλως για τον χρονο σου
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε κακακια μέσα. Έπεσες σε ip της otenet που εχει μπει σε black list για spam. Πολύ πιθανό να λάβεις ίδια email και απο άλλους παροχείς emails ή ακομα χειρότερο τα email σου ... θα σβήνονται. Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι 1.Να προωθήσω το email λάθους (με πλήρεις κεφαλίδες) στο noc @ otenet gr με εισαγωγικό κείμενο κάτι σαν «Γεια σας, προσπαθώ να επικοινωνήσω με Hotmail και παιρνω αυτο το λάθος. Γιατί και πως το αντιμετωπίζω» 2.Προσωρινά χρησιμοποιώ άλλο email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.