Προς το περιεχόμενο

τι συμβαινει στην Ελλαδα

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα το κακο θα μας φάει και αλλο.

Αν δεν χρεοκοπήσουμε τη παρασκευή θα κανουμε επιμήκυνση του δανείου σωστά;

Και ποτε θα το αποπληρώσουμε και πως;

85 στα 100 ατομα που έψαξα απο γνωστούς (προσωπική έρευνα) είναι άνεργοι ηλικίας 20 - 50 πως θα πληρώσουν αυτοί το χρέος τις κυβέρνησης;

Και αυτοί που είναι άνεργοι και ψάχνουν δουλειά και δεν μπαίνουν ταμείο τι μπορούν να κάνουν;

Δάνειο δεν μπορούν να πάρουν.

Δουλειά δεν βρίσκουν.

ΟΑΕΔ δεν δεν βοηθάει.

Τι κανουν;

Ληστεία και φυλακή για τζάμπα φαγητό η μονη λύση για εκείνους;

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν χρεοκοπήσουμε τη παρασκευή θα κανουμε επιμήκυνση του δανείου σωστά;

Αν δεν λεω μαλακιες ηδη εχει παιχτει επιμηκυνση , και δεν υπαρχει περιπτωση χρεωκοπιας τουλαχιστον μεχρι το 2013 ..

Δημοσ.

Νηστεία μέχρι το 2013 πάει πολύ φίλτατε nick.

Προσωπικά δεν δέχομαι μια κυβέρνηση να αλλάζει τη ζωη μου και τη ζωη συνανθρώπων μου και το μέλλον τον παιδιών μου (αν θα κάνω ετσι οπως φτάσαμε)

Να περιμένω τι λοιπόν;

Να με γαμ@νε καθημερινά απο παντού μέχρι του 2013 μπας και ο θεος φιλοτιμηθεί και κανει παντού τσουνάμι εκτός στην Ελλάδα;

Ήμαρτον αν δεν είστε εσείς άνεργοι ειναι ο γείτονας σας αυτος θα πεινάσει και ισως εσείς να είστε το θυμα.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Οτι γινόμαστε χειρότερα απο το πακιστάν οι αλβανοί σε 5 χρονια θα έχουν την ελλαδα που έδειχνε ο κωστάκης "υπάρχει καλύτερη ελλάδα και τη θέλουμε" και εμεις στην καλύτερη θα λεγόμαστε ελλαδηστάν.

Μονο το χρέος θα μας σωσει οσο καθυστερεί τόσο τα λαϊκά στρώματα θα γίνονται μπάχαλο η ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλούσιων ολο και θα μεγαλώνει.

Και θα φτάσουμε γιατι δεν ξερω πόσο χρονών είσαι εγω είμαι 25 (στη ποιο παραγωγική μου ηλικία) να είμαστε 40-50 ετών και να λεμε του χρόνου θα ανακάμψουμε και αυτο οχι όλοι οι περισσότεροι θα κοιμούνται στην ομόνοια.

Και δεν ξερω αν βλέπετε λακη αλλα πραγματικά καλα τα λέει αυτός και κανει τη δουλειά του οι άλλοι οι δήθεν έξυπνοι που πάνε εκει και τον παρακολουθούν τι νομίζουν οτι κάνουν;;

Επανάσταση;

Τη καθημερινότητα τους δουλεύει ο τύπος και αυτοί γελάνε;

Δεν υπάρχει επιστροφή σε αυτο που ήμασταν και έχουμε να δούμε ακόμα πολλά.

Αυτο με τρομάζει πάρα πολύ και αυτο που είδα σήμερα δεν θέλω να το ξανά δω στη ζωή μου.

Δυστυχώς κάτι μου λέει οτι θα γίνει η καθημερινότητα μου οσονούπω και δικιά σας.

Δημοσ.

Νηστεία μέχρι το 2013 πάει πολύ φίλτατε nick.

Προσωπικά δεν δέχομαι μια κυβέρνηση να αλλάζει τη ζωη μου και τη ζωη συνανθρώπων μου και το μέλλον τον παιδιών μου (αν θα κάνω ετσι οπως φτάσαμε)

Να περιμένω τι λοιπόν;

Να με γαμ@νε καθημερινά απο παντού μέχρι του 2013 μπας και ο θεος φιλοτιμηθεί και κανει παντού τσουνάμι εκτός στην Ελλάδα;

συμφωνω μαζι σου η ζωη δεν περιμενει.τα χρονια περνανε και φευγουν δεν μπορουμε να κανουμε pause στην ζωη μας και να περιμενουμε την ανακαμψη που λενε τα λαμογια οι πολιτικοι(ελπιδα πουλανε...)η οποια κατα την γνωμη μου θα αργησει πολυ(πανω απο 5 ετη και αν...)

τωρα τι θα κανει ο καθενας ? δεν υπαρχει μαγικη λυση.ο σωζων εαυτο σωθειτω.o καθενας οπως ξερει και μπορει. αλλος θα γινει μεταναστης στο εξωτερικο,αλλος θα γινει κλεφτης,αλλος θα δουλευει μαυρα,αλλος θα παει στο χωριο του να ταιζει κοτες,αλλος θα ζει στους δρομους,αλλος θα γινει επαιτης,κτλπ.

Δημοσ.

αλλος θα βαλει την γυναικα του να κανει πιατσα,αλλος θα πουλαει την γη του στους ξενους κοκ

ευρωπαικες καταστασεις δηλαδη.

Δημοσ.

Την φήμη της χρεοκοπίας της Ελλάδας στις 25 του μηνα την έβγαλε ένας τορναδόρος μπλόγκερ εμφανιζόμενος ως τραπεζίτης ο οποιος συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων (με mail) και απότι είπε το έκανε για "πλακα" επειδή είχε αγανακτήσει λόγο της οικονομικής κατάστασης που έχει βρεθεί. Οποτε δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα χρεοκοπίας. ^_^

Δημοσ.

η δικια μου αποψη ειναι οτι καποια στιγμη θα πουν οι "δανειστες":

θα βγαλουμε το πετρελαιο και σεις θα παρετε ενα μικρο ποσοστο και διαγραφη χρεους και ο κοσμος θα χαρει γιατι θα νομιζει οτι τους πιασαν κοροιδο:P

αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν στην λιβυη οντως το κρατος εκανε αντληση μονο του ή αν απλα ζουσε με τα ποσοστα που τους εδειναν οι γνωστες εταιριες...

Δημοσ.

καταρχας αναρωτηθειτε....αφου ολα τα κρατη χρωστουν τεραστια ποσα σε καποιους,αυτα τα ποσα δεν θα επρεπε να αυξησουν το πλεονασμα καποιου κρατους??αυτου στο οποιο ανηκουν οι δανειστες???

ποιο ειναι αυτο το κρατος??οεο?? υπαρχει??

ή χρωσταν ολα τα κρατοι σε ιδιωτικες τραπεζες που δεν φορολογουνται??οεο??

Δημοσ.

η δικια μου αποψη ειναι οτι καποια στιγμη θα πουν οι "δανειστες":

θα βγαλουμε το πετρελαιο και σεις θα παρετε ενα μικρο ποσοστο και διαγραφη χρεους και ο κοσμος θα χαρει γιατι θα νομιζει οτι τους πιασαν κοροιδο:P

αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν στην λιβυη οντως το κρατος εκανε αντληση μονο του ή αν απλα ζουσε με τα ποσοστα που τους εδειναν οι γνωστες εταιριες...

Συμφωνα με αναλυτή που ειχε βγει στο ΣΚΑΙ, το 85% του πετρελαίου ανήκει στο κράτος της Λιβύης και το υπόλοιπο κυρίως σε βρετανικές, αμερικάνικες και γερμανικές εταιρίες αν θυμάμαι καλά. Μικρό ποσοστό έχουν ρώσοι, κινέζοι και γάλλοι.

Οι ρώσοι όμως έχουν κάνει και συμφωνίες για να κτίσουν πυρηνικά εργοστάσια στη Λιβύη, γι αυτό ίσως είναι και αρνητικοί σχετικά με την επίθεση του ΝΑΤΟ.

Δημοσ.

καταρχας αναρωτηθειτε....αφου ολα τα κρατη χρωστουν τεραστια ποσα σε καποιους,αυτα τα ποσα δεν θα επρεπε να αυξησουν το πλεονασμα καποιου κρατους??αυτου στο οποιο ανηκουν οι δανειστες???

ποιο ειναι αυτο το κρατος??οεο?? υπαρχει??

ή χρωσταν ολα τα κρατοι σε ιδιωτικες τραπεζες που δεν φορολογουνται??οεο??

Και να χρωστάνε όλα τα κράτη σε ιδιωτικές τράπεζες που δεν ισχύει (τώρα το που κατάλαβες εσύ πως οι τράπεζες δεν φορολογούνται δεν το γνωρίζω), δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Το κράτος δεν πάει και ρωτάει "Θα μου δανείσεις τόσα λεφτά?". Εκδίδει ομόλογα τα οποία μπορεί να πάρει όποιος θέλει. Ή ένα κράτος, ή ένας οργανισμός, ή μια τράπεζα ή η θεία μου η Σούλα. Σε όλες τις περιπτώσεις, έχει την υποχρέωση να πληρώνει τους δικαιούχους.

Δημοσ.

το χρεος ειναι αερας κοπανιστος εφοσον ειναι αποδεσμευνο απο τον κανονα του χρυσου

http://jungle-report.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

http://www.hitmanapology.com/

ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι κυβερνήτες του σύγχρονου κόσμου, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας και στους λόγους για τους οποίους το μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στη φτώχεια. Είναι η απόλυτη απάντηση στο ερώτημα του πρώην προέδρου Μπους "Γιατί μας μισούν;"...

http://www.youtube.com/watch?v=Rpp2S7PkUD0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=X-ABSA1C9OY

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...