Προς το περιεχόμενο

τι συμβαινει στην Ελλαδα

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου υπενθυμίζω πως δεν έχω τίποτα ούτε με τους νόμους, ούτε με το να πληρώνω και να χτυπάω εισιτήριο, ΠΑΝΤΑ το κάνω. Το λέω για να μη νομίζεις πως ψάχνω δικαιολογία για κάτι.

Αυτό δεν ήταν ανάγκη να το αναφέρεις. Δεν μιλάμε προσωπικά.

Ρε συ Teaser, πραγματικά περίμενα πιο έξυπνα σχόλια. Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο; Κανένα παράδειγμα από όσα αναφέρεις δεν είναι το ίδιο και συγκρίσιμο. Σου εξήγησα το γιατί. Αν δεν έχεις το εισιτήριο για τη συναυλία δε θα μπεις μέσα ώστε να σε ελέγξουν και να σε βρουν χωρίς εισιτήριο (εξάλλου πχ στο ΜΕΤΡΟ δε σε ελέγχουν στην είσοδο απ'όσο ξέρω). Στα ΜΜΜ ακυρώνεις το εισιτήριο και από εκείνη τη στιγμή πηγαίνεις πέρα δώθε. Εννοώ πάντα ηνα το χάσεις μέσα στο σταθμό, κατά τη μεταφορά σου για μετεπιβαση κτλ. Δε παίρνεις και κάθισμα και αριθμό θέσης δα για να πάρεις πψ το ΜΕΤΡΟ. Νομίζω πως τα λέω τόσο απλά που κι ένα μικρό παιδί θα καταλάβαινε τη διαφορά, τί να σου πω.

Καλά αν το θέμα μας είναι ότι στο ένα μπαίνεις πρώτα και σε ελέγχουν μετά και στο άλλο σε ελέγχουν πριν μπεις τότε τι να πω... Δεν έχει κανένα νόημα η κουβέντα. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για κάτι σοβαρότερο.

Ωραία τι προτίνεις; Ο έλεγχος να γίνεται πριν; Θα ήσουν ευχαριστημένος με αυτό;

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ανέφερα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ποιό είναι το θέμα μας, αλλά δε νομίζω να διαβάζεις προσεκτικά. Είναι πως πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις πως δεν είσαι παραβάτης, ιδιαίτερα όταν κάτι θεωρείται ποινικά κολάσιμο. Νιώθεις τώρα;

Δημοσ.

Άστοχη η σύγκριση. Για πιο λόγο θεωρείς δεδομένο ότι η γυναίκα που εικονίζεται στο νόμισμα δεν απολαμβάνει αυτό που συμβαίνει?

Αυτό συμβαίνει ceb5cf85cf81cf891.jpg

Και πάρτε το απόφαση θα συμβαίνει για πολλά χρόνια, τίποτα δε μπορεί να αλλάξει εφόσον αρνηθήκαμε άλλες προτάσεις και αμερικανήσαμε ..

Δημοσ.
Το ανέφερα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ποιό είναι το θέμα μας, αλλά δε νομίζω να διαβάζεις προσεκτικά. Είναι πως πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις πως δεν είσαι παραβάτης, ιδιαίτερα όταν κάτι θεωρείται ποινικά κολάσιμο. Νιώθεις τώρα;

Πάρε μια κάμερα βιντεοσκόπησε το εισιτήριο σου τη στιγμή που το ακυρώνεις, ημερομηνία/ώρα/όχημα και δείξτο στο δικαστήριο ή δεν ξέρω εγώ που θα σου ζητηθούν αποδείξεις.

Αυτό είναι το θέμα μας ή ότι δεν πρέπει να είσαι τζαμπατζής γιατί αν είσαι θα πληρώσω εγώ την διαδρομή σου που θα πας στην Πλάκα για καφέ;

(Εγώ προτείνω να το λήξουμε γιατί είναι παρένθεση του θρεντ και απότι βλέπω δεν έχει και πολύ ζουμί)

Δημοσ.

Πάμε πάλι...

πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις πως δεν είσαι παραβάτης, ιδιαίτερα όταν κάτι θεωρείται ποινικά κολάσιμο.

Αναφέρομαι μόνο σε όσους πληρώνουν εισιτήριο, καταφανώς.

Δημοσ.

Νομίζω πως αντι να ανέβει η τιμή του εισιτήριου να κάνανε την δουλειά τους σωστά οι ελεγκτές. Και περισσότερα λεφτά θα βγάζανε ειτε απο τις κλήσεις είτε απο αυτούς που μέχρι τώρα δεν βγάζανε εισιτήριο και δεν θα υπήρχαν οι αντιδράσεις που τώρα υπάρχουν.. Ειμαι 5 χρόνια στην Αθήνα και εχω πετύχει ελεγκτή 3 φορές σε ολη μου τη ζωή και παίρνω πάντα εισιτήριο.. Αν δεν έβγαζα ολα αυτα τα χρόνια και πλήρωνα τις κλήσεις αν με γράφανε πιο φθηνά θα μου ερχόταν.

Επίσης για εισιτήρια αεροπλάνων, αγώνων κτλ που λέτε νομίζω πως ειναι πολυ άστοχη σύγκριση αφού αν χάσεις το εισιτήριο του αγώνα η του αεροπλάνου, στη χειρότερη να μην μπείς μέσα.. Δε θα έχεις κατηγορηθεί για ποινικό αδίκημα και δεν ξέρω κ εγω τι αλλο.

Και btw εμένα τα λεφτά μου πίσω ποιός θα μου τα δώσει που έβγαλα κάρτα για τον Ιανουάριο και απ'της απεργίες ουτε τα μισά λεφτά της δεν έβγαλε;

Δημοσ.

1.γιατι αραγε απεργουν οι ιατροι?γιατι πως θα λειτουργουν τα ιδιωτικα ιατρεια τους αν γινουν ολοημερα νοσοκομεια?αφου τους κοψαν(ψηφιακη συνταγογραφηση) το δικαιωμα να χτυπανε χιλιαδες συνταγες μερικα λαμογια?οτι εκει που ηταν 6χιλ.συμβεβλημενοι με ικα εγιναν 16χιλ(οποτε περιοριστηκε η πιτα απο τα "τυχερα" απο τις φαρμακευτικες?οτι πλεον ο μισθος του ενιαιου φορεα θα ναι 600ε+οτι βγαλουν απο ιδιωτικες επισκεψεις?

Νοσοκομεια να ζητανε 5ε εισοδο λες και ειναι club ή λες και δεν τους πληρωνει ο εργαζομενος,συνταξιουχος κτλ...(σκεφτειτε οτι σε εναν μισθο 700ε αφαιρουνται τα ~150ε για ασφαλιση και νομιζω τα διπλα πανε για ασφαλιση απο την μερια του εργοδοτη το ΜΗΝΑ...).

για τα φακελακια και τον κοσμο στους διαδρομους και τον κοσμο που πεθαινει απο την φτωχεια του δεν ειπαν τιποτα...

4.διοδια+εισητηρια μμμ.Επιβαλλουν 200ε προστιμο κοκ και 20 μερες αφαιρεση διπλωματος και πλημελλημα αν δεν εχεις εισητηριο!

ποιοι?αυτοι που ψηφιζει ο λαος τοσα χρονια(σαν μαγεμενος?σαν εξαρτημενος?) για να καλυψουν τις μιζες τους τοσο σαν ιδιωτες αλλα και σαν κομματα απο siemens=2004,οσε,οτε,πατριοτ,νοσοκομεια(κανεις δεν ξερει),υποβρυχια(55μυρια συμφωνα με γερμανο εισαγγελεα),φουσκα χρηματιστηριου(κανεις δεν ξερει ποσα)!!!

πως συμπεριφερονται στις κατασκευαστριες εταιριες(μεγαλοεργολαβους-καναλαρχες-τραπεζιτες κτλ)που υποτιθεται οτι αναγνωριζουν οτι καποιοι υπεγραψαν "περιεργες"συμβασεις? μηπως του κερνανε χυτα,εγγυητικα δις?

Πήγαινε σε μέρα εφημερίας σε ένα αξιοπρεπές νοσοκομείο του λεκανοπεδίου και μέσα στον πανικό των επειγόντων θα βρεις και ένα σωρό #@$%κες που τους πονά η κοιλιά ένα μήνα και ήρθαν στα επείγοντα ή έχουν ένα εξάνθημα 20 ημέρες και αποφάσισαν να έρθουν εκείνη τη μέρα. Όπως επίσης και τον ηλίθιο που πάει στρατό και ζητά ακτινογραφία στα επείγοντα την ίδια στιγμή που υπάρχει τροχαίο. Η το %$#^@ που έρχεται να βγάλει άδεια security σε μέρα εφημερίας. Αν το δεις έτσι, το νοσοκομείο πρέπει να γίνει και κλαμπάρα. Ο έλληνας ξέρει να τα ακουμπάει οπουδήποτε εκτός από υγεία.

Για τις φαρμακευτικές, τα φακελάκια και τα ράτζα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Όσο για το 4ο βαρέθηκα το μηδενισμό του "δεν πληρώνω"... Άλλο θέμα οι μίζες και άλλο τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει ceb5cf85cf81cf891.jpg

Και πάρτε το απόφαση θα συμβαίνει για πολλά χρόνια, τίποτα δε μπορεί να αλλάξει εφόσον αρνηθήκαμε άλλες προτάσεις και αμερικανήσαμε ..

Δηλαδή ποιές προτάσεις θα έπρεπε να δεχτούμε; Τον κομμουνισμό και τη κομσομόλ; Τι γαμάτα που περνάνε στην Κίνα τη βόρειο Κορέα. Σου λέω...

Δημοσ.

για τα εισητηρια+διοδια που εγινε πλημελλημα ειναι απλο τι εγινε.

οι ιδιωτες που τα θελουν θελουν να ναι καλυμμενοι απο τους τζαμπατζηδες οπως τους αναφερουν...

-----------------------

“Στα άδυτα της Ελληνικής Βουλής”.(δειτε ποιοι τα μοιραζονται)

http://arahova.wordpress.com/2010/11/28/%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9/

Δημοσ.

βασικα εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το εξης. με το εισητηριο τι ακριβως αγοραζεις? τη μετακινηση σου για 90 λεπτα? τη μετακινηση σου ΚΑΙ τη θεση? στεκει νομικα να απαιτησω απο τη στιγμη που αγορασα το εισητηριο να μου εχουν εξασφαλισμενη τη θεση? γιατι αν αγοραζεισ κατι που δε ξερεις ακριβως τι ειναι ειναι καπως αδικο.

Δημοσ.

και παραγουν ιδιοτικο κερδος βεβαια το οποιο και να μη παραγεται θα ζησω ;)

τεσπα αγοραζεις τη μετακινηση σου οκ. αυτοι που καθονται ειναι πιο μαγκες?

εννοειται οτι δεν καιγομαι για τη θεση την οποια και παραχωρω συχνα αλλα ειναι ενα επειχηρημα για να απαιτησεις να σου επιστρεψουν την αξια του εισητηριου η μερος της για εμενα/ δεν τηρηθηκαν οι προβλεπομενες υπηρεσιες. το ιδιο φυσικα ισχυει και οταν μπαινουν μεσα ζητιανοι κτλπ, γενικα μπορεις να βρεις 1002 λογους ωστε "να μη τηρουνται οι προβλεπομενες υπηρεσιες"

Δημοσ.

βασικα εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το εξης. με το εισητηριο τι ακριβως αγοραζεις? τη μετακινηση σου για 90 λεπτα? τη μετακινηση σου ΚΑΙ τη θεση? στεκει νομικα να απαιτησω απο τη στιγμη που αγορασα το εισητηριο να μου εχουν εξασφαλισμενη τη θεση? γιατι αν αγοραζεισ κατι που δε ξερεις ακριβως τι ειναι ειναι καπως αδικο.

Μήπως επίσης θες οι ελεγκτές αντί να σου ζητάνε το εισιτήριο να σε ρωτάνε ψάρι ή κοτόπουλο; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...