JohnMik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το dvd.Δυστυχώς δεν παίζει υπότιτλους από srt αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά.
diplo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 η προσφορά δε νομίζω να μπορεί να θεωρηθεί web offer μιας και δεν ήταν από το site τους αλλά από το FB. Επίσης η τιμή του FB ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή του web offer. anyway ομως, ο χρόνος θα δείξει.
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίο το dvd.Δυστυχώς δεν παίζει υπότιτλους από srt αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά. DVD-R/-RW (λειτουργία βίντεο) Ναι DVD+R/+RW Ναι DVD (PAL/NTSC) Ναι CD-R/-RW Ναι JPEG/MP3/MP3 ID Tag/WMA Ναι DUAL Disc DVD/CD Hybrid Disc Audio CD Ναι Τύπος αρχείου (*.avi,*.divx) Ναι Τύπος υπότιτλου (*.smi,*.srt,*.sub,*.txt) Ναι Γλώσσα υποτίτλων Ναι Aκομα δεν παρελαβα το δικο μου (με εψαχναν και δε με εβρισκαν και τους πηρα τηλ θα παω εγω απο την αποθηκη της μεταφορικης αυριο να το παρω ) αλλα εχω βρει αυτο στο επισημο site της lg. περιεργο να μην τους διαβαζει καθολου
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 η προσφορά δε νομίζω να μπορεί να θεωρηθεί web offer μιας και δεν ήταν από το site τους αλλά από το FB. Επίσης η τιμή του FB ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή του web offer. anyway ομως, ο χρόνος θα δείξει. Κανοντας κλικ στο πρωτο λινκ εδω, εβγαινε μια εικονα που ανεφερε "50% εκπτωση αν μας κανετε like". Δεν ειδα κατι παραπερα. 19 στο ιντερνετ, αρα 9,5+μεταφορικα αν δεν επαιρνες και κατι αλλο ωστε να ξεπερασεις τα 85€, και 25 απο καταστημα -50%=12.5 Εσυ τι ειχες δει κανοντας κλικ στο πρωτο λινκ; Τι ελεγε εκει; Ειδες κατι διαφορετικο;
keeper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παιδια υποστηριζει srt αρχεια και ελληνικη γραμματοσειρα (πρεπει βεβαια να αλλαξουμε πρωτα ολλες τις επιλογες στα ελληνικα, ακομα και τα μενου αλλιως θα βλεπουμε κινεζικα ) Τεσταρισμενο πριν απο κανα 3ωρο
SpirtouLisS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παιδια υποστηριζει srt αρχεια και ελληνικη γραμματοσειρα (πρεπει βεβαια να αλλαξουμε πρωτα ολλες τις επιλογες στα ελληνικα, ακομα και τα μενου αλλιως θα βλεπουμε κινεζικα ) Τεσταρισμενο πριν απο κανα 3ωρο Χρυσέ μου άνθρωπε!!!!!!!!! :rolleyes:
keeper Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Χρυσέ μου άνθρωπε!!!!!!!!! :rolleyes: Αντε με το καλο να το παρεις και καλες προβολες παντως απο design σκιζει και ειναι και εντελως αθορυβο
JohnMik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παιδια υποστηριζει srt αρχεια και ελληνικη γραμματοσειρα (πρεπει βεβαια να αλλαξουμε πρωτα ολλες τις επιλογες στα ελληνικα, ακομα και τα μενου αλλιως θα βλεπουμε κινεζικα ) Τεσταρισμενο πριν απο κανα 3ωρο Ωραίος! θα το δοκιμάσω έτσι κι εγώ γιατί δοκίμασα χωρίς να κάνω αλλαγές λόγω βιασύνης...
weirdo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 LG DVX550 DVD Player 1 9,50 € Service ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 10 eURO 1 10,00 € Σύνολο Παραγγελίας (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) : 19,50 € μου ηρθε αθτο το mail, λεω να μην το παραλαβω :/
gamanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα με 9,5 + 3 Ευρώ μεταφορικά. Ότι πρέπει για την τιμή του. Ευχαριστώ κι εγώ leftys (και playloud φαντάζομαι... )
tigersgate6 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παρελαβα και εγω παιδια μια χαρα το μηχανηματακι αρκετα κομψο θα ελεγα και πρακτικο επισης !!!καλα για τα λεφτα του ομως πραγματικα ενα ακομα VFM ...ευχαριστω τον φιλο που ανοιξε το θρεντ και μας ενημερωσε για αυτη τη καλη προσφορα !!!
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 leftys 1000 ευχαριστω. το μηχανημα δεν παιζεται. το παρελαβα πριν αρκετες μερες αλλα παρεμεινε στη κουτα του λογω δουλειας.και πολυ απλο και κατανοητο στα μενου του οπως και η μεταφραση τους στα ελληνικα. στους ελληνικους υποτιτλους απροβληματιστα παιζει τα παντα. χαλαλι του τα 9.5 ευρω το πληρωνα και στη τιμη καταστηματος 25 ευρω ανετα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 leftys 1000 ευχαριστω. το μηχανημα δεν παιζεται. το παρελαβα πριν αρκετες μερες αλλα παρεμεινε στη κουτα του λογω δουλειας.και πολυ απλο και κατανοητο στα μενου του οπως και η μεταφραση τους στα ελληνικα. στους ελληνικους υποτιτλους απροβληματιστα παιζει τα παντα. χαλαλι του τα 9.5 ευρω το πληρωνα και στη τιμη καταστηματος 25 ευρω ανετα. Ετσι, πες τα, μπας και καταλαβουν στο Πλαισιο οτι αυτες οι προσφορες που βγαζουν καθε 173 χρονια σε ενα προιον δεν χρειαζονται! Ο Ελληνας καταναλωτης ειναι "προπονημενος"!
alfas Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό post αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν σας βλέπει τα αρχεία srt. Eμένα ούτε μου τα βλέπει ούτε βέβαια τα διαβάζει μαζί με τη movie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.