leftys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παντως για μενα +1 στο Πλαισιο, παρολο που εκανα παραγγελια χωρις να βαλω τον κωδικο της προσφορας απο το φατσοβιβλιο και ενω εχει σχεδον φτασει η παραγγελια (ηρθε ειδοποιηση απο την κουριερ) τους πηρα τηλεφωνο και τους εξηγησα οτι ξεχασα να βαλω τον κωδικο (ειδαν οτι ειμαι και ...καλος πελατης) και μου ειπανε οτι θα ετοιμασουν πιστωτικο τη διαφορα απο τα 9,5 στα 19 που πληρωσα... μια χαρα δηλαδη! αρα ναχουμε το νου μας στο φατσοβιβλιο, καμια φορα προκυπτουν και καλες προσφορες...
val007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα ειναι αναρτημενα στη σελιδα τους (περιπου 2 χρονια - απο τοτε που το 45€ εγινε 85€) . Γιατι στο εστειλαν με μειλ; http://www.plaisio.g...10DeliveryCosts μενω απο λευκαδα. δηλαδη πληρωνω 10 ευρω? :shock:
downhill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εμένα παραδόξως στην παραγγελία γράφει 9,5ε παρόλο που έχω βάλει παραλαβή απ'το κατάστημα. matrixxx λες να μην ξέρω να διαβάζω? Παραστατικό: Απόδειξη Μέθοδος αποστολής: Παραλαβή από κατάστημα ............. Μερικό σύνολο 7,72 € Σύνολο Φ.Π.Α. 1,78 € Συνολικό κόστος 9,50 € τό'χω και τυπωμένο, οπότε δεν μπορούν να μου πουν τίποτα...
val007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Στοιχεία Παραγγελίας Τιμολογημένη Service ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 10 eURO LG DVX550 9,50 eURO Σύνολο Παραγγελίας (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) : 19,50 € εκανα ακυρο..
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 μενω απο λευκαδα. δηλαδη πληρωνω 10 ευρω? :shock: Πριν κανεις κλικ στο ολοκληρωση παραγγελιας δεν το ειδες; Τα βλεπεις πριν, ολα. Εκτος αν εκανες τηλεφωνικη παραγγελια... ( ; )
val007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πριν κανεις κλικ στο ολοκληρωση παραγγελιας δεν το ειδες; Τα βλεπεις πριν, ολα. Εκτος αν εκανες τηλεφωνικη παραγγελια... ( ; ) ειδα ολοκληρωση παραγγελιας Μερικό σύνολο 7,72 € Σύνολο Φ.Π.Α. 1,78 € Συνολικό κόστος 9,50 € μετα μου εστελνε e-mail γι΄αυτο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εμένα παραδόξως στην παραγγελία γράφει 9,5ε παρόλο που έχω βάλει παραλαβή απ'το κατάστημα. matrixxx λες να μην ξέρω να διαβάζω? Παραστατικό: Απόδειξη Μέθοδος αποστολής: Παραλαβή από κατάστημα ............. Μερικό σύνολο 7,72 € Σύνολο Φ.Π.Α. 1,78 € Συνολικό κόστος 9,50 € τό'χω και τυπωμένο, οπότε δεν μπορούν να μου πουν τίποτα... Αυτο εγινε φανταζομαι μετα την παρεμβαση τους. Πριν σου ελεγε 19 ή 25; Ρε φιλε, αν το χεις τυπωμενο ξερεις να διαβαζεις, απλα ειναι αυτο που ειπα οτι κανουν οοοοοο,τι να'ναι. Επρεπε να λεει 25(τιμη καταστηματος)-50%=12.5 Απλα στο παρελθον πολλοι εχουν πει "το πηρα" σε φαση που ψαχναμε πχ αν κατι υπηρχε σε αποθηκες κλπ και εννοουσαν "το παρηγγειλα" οπως μας ελεγαν μετα. ειδα ολοκληρωση παραγγελιας Μερικό σύνολο 7,72 € Σύνολο Φ.Π.Α. 1,78 € Συνολικό κόστος 9,50 € μετα μου εστελνε e-mail γι΄αυτο... Στα εξοδα αποστολης ελεγε μηδεν; Οταν ειναι κατω απο 85 βγαζει το 3αρακι για τις μεγαλες πολεις και το 10ρικο για εξω.
downhill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πριν έλεγε 25 νομίζω. πάντως έχω επιβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι η παραγγελία μου θα είναι αύριο πρωί στο κατάστημα (με 9,50ε). Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, γιατί το έχω ξαναδεί το έργο.. για να δούμε...
downhill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ελπίζω να μη διαβάζει κανείς απ το πλαίσο το συγκεκριμένο θρεντ και με χρεώσουν τα κερατιάτικα για παραλαβή απ το κατάστημα.. δε δίνω πάνω από 10ε για την πεθερά
alfas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 πριν έλεγε 25 νομίζω. πάντως έχω επιβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι η παραγγελία μου θα είναι αύριο πρωί στο κατάστημα (με 9,50ε). Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, γιατί το έχω ξαναδεί το έργο.. για να δούμε... Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα... και μου είπαν πως τα 9.5 ευρώ ειναι για παράδοση μόνο στο σπίτι + 3ευρώ επιβάρυνση!!!
kinezos69 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σε μένα Αλεξανδρούπολη 9,5€ + 10 € μεταφορικά = 19,5€ συνολικά. Την ακύρωσα τηλεφωνικά και μετά απο τρείς ώρες ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία εκτελέστηκε κανονικά. Ότι να΄ναι.....
diplo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα με πήραν τηλέφωνο σήμερα... και μου είπαν πως τα 9.5 ευρώ ειναι για παράδοση μόνο στο σπίτι + 3ευρώ επιβάρυνση!!! αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το εκλάβω... ρε δεν πάμε καλά! άσε που αν θυμάμαι καλά, δε το ανέφερε πουθενά η διαφήμιση. άι λαβ γκρικ ι-κομερς!
eric_in Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Σε μένα Αλεξανδρούπολη 9,5€ + 10 € μεταφορικά = 19,5€ συνολικά. Την ακύρωσα τηλεφωνικά και μετά απο τρείς ώρες ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία εκτελέστηκε κανονικά. Ότι να΄ναι..... καλά εσένα σου βγήκαν παραπάνω τα μεταφορικά απ ότι η συσκευη. Ήρθε σε μένα σήμερα.9,5+3=12,5 ευρώ
nadware1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το εκλάβω... ρε δεν πάμε καλά! άσε που αν θυμάμαι καλά, δε το ανέφερε πουθενά η διαφήμιση. άι λαβ γκρικ ι-κομερς! http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0110TopWebOffers ..."Οι Web Offers ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του www.plaisio.gr και μόνο παραλαμβάνοντας την παραγγελία στο χώρο σας (μέθοδος αποστολής στο χώρο σας). Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε Web Offers και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο από τα καταστήματα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή WebOffer..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.