Dannie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε κανείς σήμερα? Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα? Νομιζω η προσφορα ηταν μεχρι και 12 Φεβρ. Εγω ειχα κανει την παραγ. αλλα αντι για 9,50 εγραφε 19 τωρα που ειδα την πορεια της παραγ. μου βλεπω οτι διορθωθηκε η τιμη στα 9,50 ευρω και μαζι με την αποστολη 12,5 ευρω.
semi58 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 έτσι είναι μέχρι το σάββατο ήταν η προσφορα,πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπανε ότι ισχύ σήμερα,μονο 19ευρω.
eric_in Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω η προσφορα ηταν μεχρι και 12 Φεβρ. Εγω ειχα κανει την παραγ. αλλα αντι για 9,50 εγραφε 19 τωρα που ειδα την πορεια της παραγ. μου βλεπω οτι διορθωθηκε η τιμη στα 9,50 ευρω και μαζι με την αποστολη 12,5 ευρω. Πολύ σωστά.Το ίδιο έχει γίνει και σε μένα.Λογικά περάσανε τον κωδικό της προσφοράς.
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε κανείς σήμερα? Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα? η προσφορα ηταν μονο για τις 12/2. προφανως αν τα παραγγειλεις σημερα και τον κωδικο προσφορας του φεις να βαλεις δε θα γινει η εκπτωση. σημερα μου διορθωσαν και εμενα την παραγγελια στη σελιδα. (χωρις να τους τηλεφωνησω δεν εδωσα σημασια) 9.5€ +3 € μεταφορικα=12.5€ :-D αντε να ερθει. αν παιζει και καλα με τους ελληνικους υποτιτλους στα divx τοτε ηταν η αγορα της χρονιας για μενα!!
Dannie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βαλτε και κανενα βαθμο στον ανθρωπο που το ποσταρε ....
diplo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προς το παρόν η δικιά μου παραγγελία είναι ακόμη στα 19 ευρώ... έχω δηλώσει παραλαβή από κατάστημα, δε νομίζω να έχει να κάνει κάτι αυτό με την τιμή, σωστά;
leftys Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βαλτε και κανενα βαθμο στον ανθρωπο που το ποσταρε .... ναι βαλτε βαλτε! τουλαχιστον να κερδισω αστερακια ) γιατι εγω την πατησα (ειχα ηδη παραγγειλει 3 μερες πριν και μαλιστα 2, ενα για την πεθερα...) και δεν τσεκαρα το φατσοβιβλιο πρωτα... οπως και ναχει, 19 ευρω ειναι η χαμηλοτερη τιμη οποτε κατι κερδισαμε... ;-)
szaf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προς το παρόν η δικιά μου παραγγελία είναι ακόμη στα 19 ευρώ... έχω δηλώσει παραλαβή από κατάστημα, δε νομίζω να έχει να κάνει κάτι αυτό με την τιμή, σωστά; εμένα μου είπαν ότι δεν ισχύει για παραλαβή από κατάστημα, μόνο για αποστολή στο σπίτι..οπότε για πάρε τους κανένα τηλ
downhill Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ για την πεθερά το πήρα που έχει γεννέθλια... με 9,50 ξεμπέρδεψα (παραλαβή από κατάστημα).. Είναι και άσχετη και θα νομίζει στάνταρ ότι κάνει 50ε++
Dannie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ για την πεθερά το πήρα που έχει γεννέθλια... με 9,50 ξεμπέρδεψα (παραλαβή από κατάστημα).. Είναι και άσχετη και θα νομίζει στάνταρ ότι κάνει 50ε++ καλοοοοοοοοο εκλαψα απο τα γελια
diplo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εμένα μου είπαν ότι δεν ισχύει για παραλαβή από κατάστημα, μόνο για αποστολή στο σπίτι..οπότε για πάρε τους κανένα τηλ κι εγώ για την πεθερά το πήρα που έχει γεννέθλια... με 9,50 ξεμπέρδεψα (παραλαβή από κατάστημα).. Είναι και άσχετη και θα νομίζει στάνταρ ότι κάνει 50ε++ δεν τους πήρα τηλέφωνο αλλά προφανώς ισχύει και για παραλαβή από κατάστημα, σύμφωνα με το ποστ του downhill.
nadware1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η τιμή ίσχυε κανονικά, παρότι στη εξέλιξη της παραγγελίας έλεγε 19€. Όταν γινόταν τιμολόγηση μετατρεπόταν σε 9,5€. Η τιμή ισχύει μόνο για αποστολή στο σπίτι, με χρέωση +3€. Καλές παραλαβές...
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η τιμη καταστηματος ειναι 25 ευρω η τιμη ιντερνετ 19€. Ο κωδικος του φατσα λεει 50% εκπτωση, ετσι δεν λεει; Αρα οποιος παραλαβει απο καταστημα θα πληρωσει ακριβως οσο και για αποστολη στο σπιτι (9.5+3), δηλαδη 25€-50%=12.5ευρω. Αυτο λενε τα μαθηματικα, το πλαισιο τις περισσοτερες φορες δουλευει με αλλα συστηματα, τα μαθηματικα δεν του λενε και πολλα. Επισης ο αλλος λεει "το πηρα 9.5 και καθαρισα" και πιθανοτατα εννοει "παρηγγειλα και (νομιζει) θα δωσω 9.5 για παραλαβη απο καταστημα". Τι να πεις, ενα μπαχαλο, οπως παντα... Τα τμηματα του πλαισιου δεν επικοινωνουν μεταξυ τους, το ιντερνετ προσπαθει να κανει κατι, και πότε σαμποταρεται απο τα καταστηματα του, πότε απο τον ιδιο του τον εαυτο. This is Greece! (δεν εχω παραγγειλει και γιατι δεν χρειαζομουν DVDplayer και γιατι δεν θα ελεγα "like" σε μια αηδια για να κερδισω 5-10 ευρω. Αν ηταν 500 μπορει και να το εκανα)
val007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 μολις μου εστελνε e-mail απο πλαισιο >Σχετικά με το e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η χρέωση μεταφορικών γίνεται ως εξής: Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Έξτρα χρέωση 3€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για την υπόλοιπη Ελλάδα - Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή - Παραγγελίες κάτω από 85€: Έξτρα χρέωση 10€ - Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι - Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα κάτω από 6kg: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 μολις μου εστελνε e-mail απο πλαισιο Αυτα ειναι αναρτημενα στη σελιδα τους (περιπου 2 χρονια - απο τοτε που το 45€ εγινε 85€) . Γιατι στο εστειλαν με μειλ; http://www.plaisio.g...10DeliveryCosts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.