Προς το περιεχόμενο

LG DVX550 dvd player με 9,5 ευρω απο Πλαισιο (μεχρι 12/2)

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα απο κει με τον κωδικο του μηχανηματος και τον κωδικο της προσφορας και το δινανε 19,90....Για αλλη μια φορα...

Ωραίο το κολπάκι τους, για να μαζέψουν μερικά like στο facebook!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο το κολπάκι τους, για να μαζέψουν μερικά like στο facebook!

Ναι ναι...Αλλα το πηρα πισω να σου πω την αληθεια και μαλιστα εγραψα και εκει σχολιο για οτι ακριβως εγινε.

Δημοσ.

Παιδιά..

το παρήγγειλα κι εγώ και επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα. Μου βγήκε σύνολο 25 ευρό. Όσο του πουλάνε στο κατάστημα. Τους πήρα τηλ. και ρώτησα τι παίζει. Μου λένε ότι η τιμή ισχύει μονό για παράδοση στο χώρο μου. Οπότε άλλαξα την παραγγελία και έβαλα παράδοση στο σπίτι μου. Αυτό συνεπάγεται +3 ευρώ. Σύνολο 12,50.

Παράδοση για την Τρίτη.

Δημοσ.

Παιδιά..

το παρήγγειλα κι εγώ και επέλεξα παραλαβή από το κατάστημα. Μου βγήκε σύνολο 25 ευρό. Όσο του πουλάνε στο κατάστημα. Τους πήρα τηλ. και ρώτησα τι παίζει. Μου λένε ότι η τιμή ισχύει μονό για παράδοση στο χώρο μου. Οπότε άλλαξα την παραγγελία και έβαλα παράδοση στο σπίτι μου. Αυτό συνεπάγεται +3 ευρώ. Σύνολο 12,50.

Παράδοση για την Τρίτη.

Τι κωδικο εβαλες???

Μονο εσυ το καταφερες...!

• Moderators
Δημοσ.

Τι κωδικο εβαλες???

Μονο εσυ το καταφερες...!

Προφανως του το εφτιαξαν τηλεφωνικα απο ο,τι καταλαβα... Τα προβληματα του Online μαγαζιου δεν εχουν τελος! laugh.gif

Δημοσ.

Με τη δική μου παραγγελία έγινε το εξής : Παραγγέλνω καταχωρώντας τον κωδικό έκπτωσης και, όπως σε όλους, μου βγάζει τιμή 19 ευρώ.

Παίρνω καπάκι τηλέφωνο, αναφέρω κωδικό παραγγελίας και ότι έχει βγει ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, περιμένω στην αναμονή 1 λεπτό περίπου και, ευγενέστατα μου απαντούν ότι πράγματι έχει γίνει λάθος και το διορθώνουν αμέσως.

Από το "αμέσως" έχουν περάσει αισίως 12 ώρες...τα 19 ευρώ παραμένουν καρφωμένα στη παραγγελία μου...

Δημοσ.

Eγω που έκανα τη παραγγελία και εμένα το ίδιο μου λέει αλλά δεν μπήκα σε διαδικασία να πάρω... ελπίζω να το διορθώσουν απο το μαγαζί που θα το παραλάβω.

Δημοσ.

υπαρχουν στην αγορα Bluray players που παιζουν και ματροσκες με usb και βεβαια με HDMI με 69 και με 85 ευρω.

ποιο ειναι με τα 69 βρε, για πες...

• Moderators
Δημοσ.

ποιο ειναι με τα 69 βρε, για πες...

Παπαλα τωρα που το ξανακοιταξα.

Ηταν αυτο ολη τη βδομαδα σε Κωτσο και ελεκτρο, απο 99 αρχικη, στα 69.50€, "διαθεσιμο παραλαβη απο καταστηματα."

http://www.disc-play...amsung_bd-p1580

Επισης το ειχε στο καρφουρ Ν. Ιωνιας στα 85 ευρω (εκει το πρωτοειδα και εκανα μετα την ερευνα αγορας μου) καμια δεκαρια κομματια το Σαββατο 5-2-2011.

Δημοσ.

Παπαλα τωρα που το ξανακοιταξα.

Ηταν αυτο ολη τη βδομαδα σε Κωτσο και ελεκτρο, απο 99 αρχικη, στα 69.50€, "διαθεσιμο παραλαβη απο καταστηματα."

http://www.disc-play...amsung_bd-p1580

Επισης το ειχε στο καρφουρ Ν. Ιωνιας στα 85 ευρω (εκει το προτοειδα και εκανα μετα την ερευνα αγορας μου) καμια δεκαρια κομματια το Σαββατο 5-2-2011.

Σε αφηνουν να βγαζεις photo?

Εμενα 2-3 φορες σε Κωτσο και σε κατι αλλα μου λενε απαγορευεται, τους απανταω γιατι θα σας κλεψω την πατεντα? Και λενε πολιτικη του καταστηματος κτλ κτλ...

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα 2-3 φορες σε Κωτσο και σε κατι αλλα μου λενε απαγορευεται, τους απανταω γιατι θα σας κλεψω την πατεντα? Και λενε πολιτικη του καταστηματος κτλ κτλ...

Επειδη δε θελω να ειμαι η αφορμη να βγει κανενας νομος με βαση τον οποιο θα σε ψαχνουν οταν μπαινεις σε μαγαζι μη τυχόν εχεις πανω σου φωτογραφικη ή κινητο με καμερα, βγαλε σε παρακαλω και εσυ απο το quote σου την φωτο. wink.gif

Δημοσ.

Μονο στο καζινο ισχυει αυτο!

Δημοσ.

http://www.facebook.com/#!/plaisio.gr?v=app_10467688569

με 9,5 ευρω τι παιρνεις τη σημερον ημερα? τιποτα... :-)

Aπόδοση και design

Ζωντανέψτε τις εικόνες στον χώρο σας με τα τελευταίας τεχνολογίας DVD players της LG που διαθέτουν σύστημα ήχου Dolby Digital και ψηφιακή έξοδο ήχου/Coaxial.

Το νέο DVX550 είναι μία κομψή και μικρή σε διαστάσεις συσκευή αναπαραγωγής DVD με δυνατότητα progressive scan, που όχι μόνο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε εικόνα και ήχο, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένη για να προσθέτει στυλ στον χώρο σας!

Υποστηρίζει την αναπαραγωγή όλων των ειδών δίσκων CD/DVD, ενώ παράλληλα είναι συμβατό με δίσκους Dual Disc και αρχεία DivX. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες απευθείας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, αφού το DVX550 διαθέτει ενσωματωμένο Photo viewer για αρχεία jpeg, αλλά και να ακούσετε μουσικά αρχεία mp3 και wma, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε το υλικό που μόλις κατεβάσατε από το internet!

Από θέμα συνδέσεων το μοντέλο της LG περιλαμβάνει υποδοχές Scart, Component και Composite, αλλά και ομοαξονική (coaxial) έξοδο ήχου για δυνατότητα σύνδεσης με ξεχωριστό πολυκάναλο ενισχυτή ή σύστημα Home Cinema.

•Αναπαραγωγή DivX, mp3, wma

•Προβολή JPEG

•Progressive scan (Προοδευτική σάρωση)

•Έξοδος Component, Composite, Ομοαξονική ψηφιακή έξοδος ήχου

ΑΣΧΕΤΟ

Αναρωτιεμαι ποσα μπορει να βγαζουν μερικοι, βλεπω εδω

http://www.skroutz.gr/s/264706/LG-DVX550.html?keyphrase=lg+dvx550

οτι το ιδιο το πουλανε και πανω απο 50 ευρω, αν δεν ξερεις και δεν ψαχνεις, την πατας

και δινεις τα ωραια σου λεφτα απο δω και απο κει...

ΤΕΛΙΚΑ διορθωθηκε το ποσο και θα δωθει οπως γραφει η προσφορα.....!!!

Νασαι καλα σε ευχαριστω!!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...