Προς το περιεχόμενο

LG DVX550 dvd player με 9,5 ευρω απο Πλαισιο (μεχρι 12/2)

leftys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.facebook.com/#!/plaisio.gr?v=app_10467688569

με 9,5 ευρω τι παιρνεις τη σημερον ημερα? τιποτα... :-)

Aπόδοση και design

Ζωντανέψτε τις εικόνες στον χώρο σας με τα τελευταίας τεχνολογίας DVD players της LG που διαθέτουν σύστημα ήχου Dolby Digital και ψηφιακή έξοδο ήχου/Coaxial.

Το νέο DVX550 είναι μία κομψή και μικρή σε διαστάσεις συσκευή αναπαραγωγής DVD με δυνατότητα progressive scan, που όχι μόνο προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε εικόνα και ήχο, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένη για να προσθέτει στυλ στον χώρο σας!

Υποστηρίζει την αναπαραγωγή όλων των ειδών δίσκων CD/DVD, ενώ παράλληλα είναι συμβατό με δίσκους Dual Disc και αρχεία DivX. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες απευθείας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, αφού το DVX550 διαθέτει ενσωματωμένο Photo viewer για αρχεία jpeg, αλλά και να ακούσετε μουσικά αρχεία mp3 και wma, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε το υλικό που μόλις κατεβάσατε από το internet!

Από θέμα συνδέσεων το μοντέλο της LG περιλαμβάνει υποδοχές Scart, Component και Composite, αλλά και ομοαξονική (coaxial) έξοδο ήχου για δυνατότητα σύνδεσης με ξεχωριστό πολυκάναλο ενισχυτή ή σύστημα Home Cinema.

•Αναπαραγωγή DivX, mp3, wma

•Προβολή JPEG

•Progressive scan (Προοδευτική σάρωση)

•Έξοδος Component, Composite, Ομοαξονική ψηφιακή έξοδος ήχου

ΑΣΧΕΤΟ

Αναρωτιεμαι ποσα μπορει να βγαζουν μερικοι, βλεπω εδω

http://www.skroutz.gr/s/264706/LG-DVX550.html?keyphrase=lg+dvx550

οτι το ιδιο το πουλανε και πανω απο 50 ευρω, αν δεν ξερεις και δεν ψαχνεις, την πατας

και δινεις τα ωραια σου λεφτα απο δω και απο κει...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα παραγγελία με παρλαβή απ το κατάστημα κ μου γράφει 25!

Κάνω άλλη παραγγελία με αποστολή σπίτι και μου λέει 19!

Φυσικά έβαλα τον κωδικό προσφοράς facebook001 αλλά τίποτα.

Θα φάνε τρελό άκυρο μου φαίνεται...

Δημοσ.

Αν παρατηρησετε τα πιο φτηνα στο skroutz, οπως και αυτο που δινει το plaisio, δεν εχουν θυρα USB (προφανως ειναι διαφορετικο υπο-μοντελο). Επισης δεν εχει HDMΙ. Προφανως τους πιανουν χωρο σε καποια αποθηκη :-D

"ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε το υλικό που μόλις κατεβάσατε από το internet!"

Νομιμα φυσικα :devil:

Δημοσ.

επισης παραγγειλα στα 19 ευρω με τον κωδικο προσφορας. η παραγγελια ολοκληρωθηκε στα 19 ε αν προλαβα να δω και αυτο με ανησυχει...δεν ηρθε το εμαιλ επιβεβαιωσης με τα στοιχεια παραγγελιας.

αν η προσφορα ισχυει δλδ 9.5ε+3ε μεταφορικα για ηρακλειο την καναμε και μολις πριν ενα μην πεταξα το noname dvd μου ;)

leftys μας κατσει δε μας κατσει τελικα η καλη σε ευχαριστω ηταν πραγματικα η ''καλη'' ευκαιρια που λεμε. αλλο αν φαμε ακυρο ομαδικως η προσπαθεια μετραει

edit πωπω το divx εχω να δω στη φεεεετα!!!αραγε αν το παρουμε λεω αν...θα βρισκει τους ξεχωριστους υποτιτλους????

Δημοσ.

Για DVD player που τα κανει ολα (HDMI, DvX, KARAOKE, ελληνικους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο κτλ), σε καλη τιμη, (39 ευρω) θα προτεινα το F&U DVD3739.

Αλλη κατηγορια τιμης ομως, για 9,5 ευρω το LG ειναι μια χαρα!

• Moderators
Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟ

http://www.skroutz.g...hrase=lg+dvx550

οτι το ιδιο το πουλανε και πανω απο 50 ευρω, αν δεν ξερεις και δεν ψαχνεις, την πατας

Καλα , αυτο το κανουν απειρες φορες τα περισσοτερα μαγαζια, οπως και το ιδιο το Πλαισιο. Ποσες φορες εχει κατι παντου 70 ευρω και στο Πλαισιο 110; Πολλες. Πετανε ενα κραχτη και στα αλλα σε σφαζουν!

Οποιος παει να δωσει παντως πανω απο 50€ για ενα DVDplayer χωρις μαλιστα HDMI ειναι αξιος της τυχης του, οταν υπαρχουν στην αγορα Bluray players που παιζουν και ματροσκες με usb και βεβαια με HDMI με 69 και με 85 ευρω.

Δημοσ.

Καλα , αυτο το κανουν απειρες φορες τα περισσοτερα μαγαζια, οπως και το ιδιο το Πλαισιο. Ποσες φορες εχει κατι παντου 70 ευρω και στο Πλαισιο 110; Πολλες. Πετανε ενα κραχτη και στα αλλα σε σφαζουν!

Οποιος παει να δωσει παντως πανω απο 50€ για ενα DVDplayer χωρις μαλιστα HDMI ειναι αξιος της τυχης του, οταν υπαρχουν στην αγορα Bluray players που παιζουν και ματροσκες με usb και βεβαια με HDMI με 69 και με 85 ευρω.

η απορια μου ειναι απλη: ποσο μπορει να το αγοραζουν τιμη χονδρικης δηλαδη? Μου φαινεται περιεργο να μπαινουν μεσα με ενα dvd player

και δεν ειναι μαγαζι που θα βγει για πρωτη φορα να διαφημισει την πραματια του ωστε να βαλει κραχτη (βλεπε mediamarkt π.χ.)

πραγματικα, θα ηθελα να βγει καποιος που δουλευει σε καμια τετοια εταιρια να μας δωσει ενα στιγμα τιμης...

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί 19 ευρώ αφού στο facebook λέει 9,5;

στο φεις δινει ενα κωδικο προσφορας facebook001. το θεμα ειναι οτι αν τον εισαγεις στο καταλληλο πεδιο στην παραγγελια παλι στα 19 ευρω κλεινει η παραγγελια και 19 λεει και στο email επιβεβαιωσης παραγγελιας. η εκπτωση δε φαινεται πουθενα...οποτε το γενικο συμπερασμα ειναι οτι ολοι δεν ξερουμε τι ακριβως συμβαινει. παντως αν η προσφορα ειναι η μουφα και μου ερθει χωρις την εκτπωση το dvd δε θα το παραλαβω και θα πω στο κουριερ να φυγει. δε μπαινω καν στη διαδικασια να τους παρω τηλ. δεν ειναι δικη μου δουλεια να κανω τον κωδικο προσφορας να δουλεψει στη καταχωρηση παραγγελιας

Δημοσ.

b]ΑΣΧΕΤΟ[/b]

Αν δεν έχει ιδέα από εμπόριο καλό είναι να μην κάνεις χαζές ερωτήσεις

αν δεν ξερεις και δεν ψαχνεις, την πατας

Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα και είναι βασικός κανόνας της αγοράς. Κερδίζει πάντα αυτός που είναι ενημερωμένος και κάνει έρευνα.

Δημοσ.

Αν δεν έχει ιδέα από εμπόριο καλό είναι να μην κάνεις χαζές ερωτήσεις

Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα και είναι βασικός κανόνας της αγοράς. Κερδίζει πάντα αυτός που είναι ενημερωμένος και κάνει έρευνα.

μαλλον δεν καταλαβες το υφος μου

εννοουσα με τι κερδος δουλευουν αυτες οι εταιριες

γιατι ενα 10% θα μου φαινοταν μια χαρα, ενα 200% θα μου χτυπουσε καμπανακι να ανοιξω και γω τετοιο μαγαζι

για πες εσυ που ξερεις απο εμποριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...