Προς το περιεχόμενο

άγιος Βαλεντίνος...

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν εχεις λεφτα κανε της κανενα αξεχαστο δωρο

πχ.το νουμερο 5 (βεβαια μπορει να σου κανει καποιο αντιστοιχο δωρο πχ.το νουμερο 10 ή ακομα και να μεινεις μπακουρι)

Δημοσ.

σοβαρότης 0 :P

ποιάς, αυτηνής;

Late-Tie-Schoolgirl.jpg

θα εκτιμούσε πολύ μια ετήσια συνδρομή σε κάποια εταιρεία υδραυλικών.

α επίσης μια τέτοια να είχα δεν θα ήθελα τίποτα άλλο... xD

Δημοσ.

εγώ της έκανα δώρο να καθαρίσω τη ντουλάπα μου :P

το έκανα από σήμερα, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τις φέρω καμιά motherboard στο κεφάλι....

γκρίνιαζε 2 βδομάδες για τη 1 ντουλάπα που έχω στο σπίτι ότι είναι ακατάστατη....

ok λέω...ας τη μαζέψω σήμερα....

βγάζω όλα τα πράγματα έξω και ξαναβάζω τα δικά μου τακτοποιημένα...και ως εκ θαύματος η ντουλάπα είναι άδεια...όλα όσα προκαλούσαν το χάος είναι τα δικά της που δεν χωρούσαν στις 4 ντουλάπες που έχει....και τα ξαπόστελνε στη δικια μου...

(έπρεπε να πω και γω το πόνο μου :P αύριο δεν έχει tpt :P)

Δημοσ.

εγώ της έκανα δώρο να καθαρίσω τη ντουλάπα μου :P

το έκανα από σήμερα, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τις φέρω καμιά motherboard στο κεφάλι....

γκρίνιαζε 2 βδομάδες για τη 1 ντουλάπα που έχω στο σπίτι ότι είναι ακατάστατη....

ok λέω...ας τη μαζέψω σήμερα....

βγάζω όλα τα πράγματα έξω και ξαναβάζω τα δικά μου τακτοποιημένα...και ως εκ θαύματος η ντουλάπα είναι άδεια...όλα όσα προκαλούσαν το χάος είναι τα δικά της που δεν χωρούσαν στις 4 ντουλάπες που έχει....και τα ξαπόστελνε στη δικια μου...

(έπρεπε να πω και γω το πόνο μου :P αύριο δεν έχει tpt :P)

Αυτή η ιστορία με τις ντουλάπες είναι σαν τα GB στο δίσκο. Ποτέ δεν φτάνουν!

Δημοσ.

Αυτή η ιστορία με τις ντουλάπες είναι σαν τα GB στο δίσκο. Ποτέ δεν φτάνουν!

έμ αμα έχεις premium accounts σε rapidshare hotfile Και δεν είμαι καλα..έτσι ειναι :rolleyes: :rolleyes:

τεσπα, δεν της πήρα τίποτα άιντε, οικονομική κρίση!

Δημοσ.

Κάπου είχα μια φώτο μου, ντυμένο καλά, με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι να κάνω κωλοδάχτυλο και υπότιτλο "δε σου πήρα τίποτα, αλλά η χειρονομία μετράει".

Δοκιμάστε το για να δείτε αν είναι η γυναίκα της ζωής σας.

Δημοσ.

Κάπου είχα μια φώτο μου, ντυμένο καλά, με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι να κάνω κωλοδάχτυλο και υπότιτλο "δε σου πήρα τίποτα, αλλά η χειρονομία μετράει".

Θα έχει όντος ενδιαφέρον ο τρόπος που θα ανταποδώσει την χειρονομία σε μια τέτοια περίπτωση. :P

Δημοσ.

Έπιασε. Θα την κρατήσω. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...