slygeo87 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Έλα μωρέ με τις παλιο γκοθο ντράμα κουϊνς. Μακριά!
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Βρε παιδιά καμιά σοβαρή απάντηση;; Έφθασε κιόλας η γιορτή, να, αύριο είναι.
astak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν εχεις λεφτα κανε της κανενα αξεχαστο δωρο πχ.το νουμερο 5 (βεβαια μπορει να σου κανει καποιο αντιστοιχο δωρο πχ.το νουμερο 10 ή ακομα και να μεινεις μπακουρι)
maparios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 σοβαρότης 0 ποιάς, αυτηνής; θα εκτιμούσε πολύ μια ετήσια συνδρομή σε κάποια εταιρεία υδραυλικών. α επίσης μια τέτοια να είχα δεν θα ήθελα τίποτα άλλο... xD
EstellePr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γιά πείτε βρε παιδιά, τί να της πάρω;; Κανα μυοχαλαρωτικό.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εγώ της έκανα δώρο να καθαρίσω τη ντουλάπα μου το έκανα από σήμερα, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τις φέρω καμιά motherboard στο κεφάλι.... γκρίνιαζε 2 βδομάδες για τη 1 ντουλάπα που έχω στο σπίτι ότι είναι ακατάστατη.... ok λέω...ας τη μαζέψω σήμερα.... βγάζω όλα τα πράγματα έξω και ξαναβάζω τα δικά μου τακτοποιημένα...και ως εκ θαύματος η ντουλάπα είναι άδεια...όλα όσα προκαλούσαν το χάος είναι τα δικά της που δεν χωρούσαν στις 4 ντουλάπες που έχει....και τα ξαπόστελνε στη δικια μου... (έπρεπε να πω και γω το πόνο μου αύριο δεν έχει tpt )
myford Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εγώ της έκανα δώρο να καθαρίσω τη ντουλάπα μου το έκανα από σήμερα, αλλά κανονικά θα έπρεπε να τις φέρω καμιά motherboard στο κεφάλι.... γκρίνιαζε 2 βδομάδες για τη 1 ντουλάπα που έχω στο σπίτι ότι είναι ακατάστατη.... ok λέω...ας τη μαζέψω σήμερα.... βγάζω όλα τα πράγματα έξω και ξαναβάζω τα δικά μου τακτοποιημένα...και ως εκ θαύματος η ντουλάπα είναι άδεια...όλα όσα προκαλούσαν το χάος είναι τα δικά της που δεν χωρούσαν στις 4 ντουλάπες που έχει....και τα ξαπόστελνε στη δικια μου... (έπρεπε να πω και γω το πόνο μου αύριο δεν έχει tpt ) Αυτή η ιστορία με τις ντουλάπες είναι σαν τα GB στο δίσκο. Ποτέ δεν φτάνουν!
maparios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτή η ιστορία με τις ντουλάπες είναι σαν τα GB στο δίσκο. Ποτέ δεν φτάνουν! έμ αμα έχεις premium accounts σε rapidshare hotfile Και δεν είμαι καλα..έτσι ειναι :rolleyes: τεσπα, δεν της πήρα τίποτα άιντε, οικονομική κρίση!
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάπου είχα μια φώτο μου, ντυμένο καλά, με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι να κάνω κωλοδάχτυλο και υπότιτλο "δε σου πήρα τίποτα, αλλά η χειρονομία μετράει". Δοκιμάστε το για να δείτε αν είναι η γυναίκα της ζωής σας.
papahlamidas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάπου είχα μια φώτο μου, ντυμένο καλά, με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι να κάνω κωλοδάχτυλο και υπότιτλο "δε σου πήρα τίποτα, αλλά η χειρονομία μετράει". Δοκιμάστε το για να δείτε αν είναι η γυναίκα της ζωής σας. Θα έχει όντος ενδιαφέρον ο τρόπος που θα ανταποδώσει την χειρονομία σε μια τέτοια περίπτωση.
maparios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 έλιωσαααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάπου είχα μια φώτο μου, ντυμένο καλά, με ένα ποτήρι κονιάκ στο χέρι να κάνω κωλοδάχτυλο και υπότιτλο "δε σου πήρα τίποτα, αλλά η χειρονομία μετράει". Δοκιμάστε το για να δείτε αν είναι η γυναίκα της ζωής σας. Έπιασε. Θα την κρατήσω.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Έπιασε. Θα την κρατήσω. τι ράτσα είναι ?
Septum Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 τι ράτσα είναι ? Για να επιασε πρεπει να ειναι γκομενιους-απιστιους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.