maparios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 άγιος Βαλεντίνος...λοιπόν παιδιά,έφτασε η ώρα μας..λίγα τα ψωμιά μας..(ενταξει κόβω τις κριάδες..) έχω δεσμό 4+ μήνες,τα πάμε πάρα πολυ καλά έχουμε πολυ καλή χημεία κλπ κλπ..και θα ήθελα να της κάνω ένα ξεχωριστό δώρο την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου(σκατα στα μουτρα του και αυτουνου! αλλα τεσπα..) έχει κανείς καμια καλή ιδέα να μου προτείνει; εκτός απ τα κλασικα, ένα τριαντάφυλλο,ή ένα ''αρκουδακι'' ή ένα μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς ( xD ) ευχαριστώ! υστερόγραφο προς όλους τους ελεύθερους ή χωρισμένους: τα καλύτερα έρχονται, μην απελπίζεστε!
Hamurabi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τα κλασσικα μια χαρα ειναι. γευμα σενα ωραιο εστιατοριο, συνεχεια στο σπιτι με κρασι, ροδοπεταλα, μασαζ,χαλαρη μουσικη και ξε-σκι. Χιλιοδοκιμασμενο και αρεσει παντα.
YiN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω αν μου έκαναν δώρο του αγίου βαλεντίνου θα χώριζα.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Γιν, πού ήσουν όταν παντρευόμουν γαμώ;
status Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 http://www.steakandbjday.com/ ή τίποτα. Επίσης ιν μπιφόρ δε λοκ!
maparios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 status?δεν το έπιασα :S εεεεεελα τωρα,σοβαρευτείτε!! xD
YiN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Γιν, πού ήσουν όταν παντρευόμουν γαμώ; Γκομένιζα. Στο οποίο έχω να προσθέσω ένα μετριοπαθές ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Γκομένιζα. Στο οποίο έχω να προσθέσω ένα μετριοπαθές ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ θυμάμαι ένα δώρο που είχα πάρει, που αν το έβγαζα φωτό και το ανέβαζα εδώ, θα ψοφούσαν όλοι οι χρήστες από τα γέλια και μετά θα έκλεινε το ινσόμνια για πάντα.
status Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 status?δεν το έπιασα :S εεεεεελα τωρα,σοβαρευτείτε!! xD Σοβαρότατα το λέω, είναι η ανάλογη της ημέρας του αγιού βαλεντίνου, και δεν βασίζεται σε άγιο. γιατι ακριβως τη γιορταζουμε τη μερα? κεικει1991 τι ακριβώς; Εισπράξεις οι ανθοπώλες και οι ζαχαροπλάστες, κατά τα άλλα τα γκομενίδια απλά νομίζουν ότι ο γκόμενος τους βρήκε να τις θυμηθεί εκείνη την ημέρα (ξέρω ότι είσαι κοπέλα:Ρ) γιατι ακριβως τη γιορταζουμε τη μερα? Αχέμ γράψε λάθος, λάθος κατάλαβα την ερώτηση, γιατί είναι 14 2ου, δύσκολος αριθμός, αν σε θυμηθεί τότε ο γκόμενος σου τότε δεν πάσχει από εγκεφαλική παράλυση :Ρ
kk1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 και για να βεβαιωθουν καποιοι οτι δεν εχουν alzhaimer πρεπει τα καναλια και ολοι οι ερωτευμενοι που ξερουμε να μας σπανε τα νευρα........ εμεις ψυχη δεν εχουμε???
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 υστερόγραφο προς όλους τους ελεύθερους ή χωρισμένους: τα καλύτερα έρχονται, μην απελπίζεστε! επ επ, τώρα το πρόσεξα αυτό. Λίγο σκοινί μήπως σου πέφτει; Χοντρό κατά προτίμηση.
status Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 και για να βεβαιωθουν καποιοι οτι δεν εχουν alzhaimer πρεπει τα καναλια και ολοι οι ερωτευμενοι που ξερουμε να μας σπανε τα νευρα........ εμεις ψυχη δεν εχουμε??? Κάτι άλλο σου λείπει νομίζω αλλά δνε είναι επί της παρούσης :Ρ
gtroza Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 πολυ καλή χημεία ένα σετ δοκιμαστικούς σωλήνες, για πειράματα χημείας πιό πρωτότυπο δεν γίνεται .
kk1991 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι άλλο σου λείπει νομίζω αλλά δνε είναι επί της παρούσης :Ρ μπα γενικα και αλλες χρονιες που δεν ημουν μονη μου δε μαρεσε η γιορτη..... γενικα ολες οι τυποποιημενες μερες με εκνευριζουν λιγο λες και πρεπει μονο εκεινη τη μερα να νιωθεις κατι ολον τον υπολοιπο χρονο δε πιανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.