Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπό 1 Μαρτίου θα γίνει συνδρομητικό και το insomnia...

Πλάκα κανείς, δηλαδή θα θέλει λεφτά; Γιατι αμα ζητήσει λεφτά Εγώ το λέω δεν ξαναπααω το πόδι μου εδώ!

Οποιεσδήποτε φημολογίες περι κλεισίματος του facebook ή περί μετατροπής του σε συνδρομητικό site κοινωνικού περιεχομένου είναι απλά αβάσιμες, ανακριβείς και αναληθείς. Τα δεκάδες γκρουπάκια που φτιάχτηκαν μέσα στο ίδιο το facebook και διέχυαν αυτές τις φήμες ήταν μόνο παραπλανητικά.

Θα συμφωνήσω μερικώς με τον συμφορουμίτη Hetfield πιο πάνω. Μία εταιρία τόσο μεγάλης αξίας δεν προβαίνει σε τόσο σημαντικές αλλαγές έτσι απότομα. Ούτως ή άλλως έχει τεράστια κέρδη απο τις διαφημίσεις και τα 3rd party applications. Επίσης υπάρχουν απο πίσω πολλές εταιρίες που έχουν κέρδος και φτιάχνουν παιχνίδια και πλατφόρμες ενσωματωμένα στο facebook όπως farmville, mafia wars, zoosk και πολλά άλλα. Αν το facebook γινόταν συνδρομητικό τότε αυτές οι εταιρίες θα έχαναν αμέσως το 30-40% του κέρδους τους και πολλές απο αυτές θα αποσύρονταν απο το facebook και θα στρέφονταν σε κάποιο άλλο τσάμπα....π.χ. twitter ή myspace.

Όταν ένα site με δισεκατομμύρια πελάτες κάνει την παραμικρή αλλαγή, οφείλει να τους ενημερώσει όλους πριν αυτή συμβεί. Ο πιο εύκολος τρόπος λοιπόν είναι μέσω είδησης ή ανακοίνωσης. Φαντάσου τι θα γινόταν αν έστελναν προσωπικό μήνυμα σε όλους τους χρήστες....Και εγώ δεν το χωνεύω καθόλου το facebook αλλά με έχει βοηθήσει πολύ επαγγελματικά και αυτό οφείλω να το παραδεχτώ.

Φιλικά πάντα και καλή σας συνέχεια....

Γιατι δεν γίνεσαι πολιτικός η δημοσιογράφος; Σου παει το μπλα μπλα! :P

Δημοσ.

όλο αλλαγές είναι,βαρέθηκα..

κάτι ακούστηκε οτι στις 31 Μαρτίου θα κλήσει,δεν παίζει ε; :(

δεν πιστεύω να κλείνει και να το γιορτάζει αγοράζοντας domain names και προσθέτοντας χαρακτηριστικά

πως είναι δυνατόν να βαριέσαι τις αλλαγές?

εγώ βαριέμαι την αδράνεια...

30/2 ; Σε ποιό ημερολόγιο έχει ο Φλεβάρης 30;

πως φαίνεται το ψέμα, ε? ε? ε?

Δημοσ.

Πλάκα κανείς, δηλαδή θα θέλει λεφτά; Γιατι αμα ζητήσει λεφτά Εγώ το λέω δεν ξαναπααω το πόδι μου εδώ!

όχι, σοβαρά μιλάω... ο hal θέλει να αλλάξει αμάξι και θα το χρεωθούμε εμείς...

Δημοσ.

Αυτόν τον photo viewer μ τν βγάζει εμένα εδώ και κανα 4μηνο περίπου, και είναι τέρμα σπαστικος γιατί σ δείχνει την φωτογραφία σε μικρότερο μέγεθος απ'οτι αν την βλέπεις με τον παλιό ..αλλά αν πατήσουμε να δούμε την φωτογραφία σε νέα σελίδα, την βλέπουμε όπως πρώτα..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

οχι

αλλά από 30/2/2012 θα γίνει με συνδρομή, δίνουν 1 χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα

Αποκλειεται να γινει κατι τετοιο... Αμαν πια... Αμα δεις στην αρχικη σελιδα λεει ειναι και θα ειναι παντα δωρεαν... Τοσο απλο... Δεν εχουν αναγκη τα χρηματα της συνδρομης... οι διαφημησεις και τα παιχνιδια που μπορεις να πληρωσεις δινουν απιστευτα πολλα χρηματα απο μονα τους... Ασε που θα χασουν εκατομμυρια χρηστες Ο_ο

Δημοσ.

οχι

αλλά από 30/2/2012 θα γίνει με συνδρομή, δίνουν 1 χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα

Χαχαχαχα! Από πότε έχει 30 μέρες ο Φεβρουάριος; Αν διαβάσατε κάτι τέτοιο είναι σίγουρα παραπληροφόρηση!

Δημοσ.
Γιατι δεν γίνεσαι πολιτικός η δημοσιογράφος; Σου παει το μπλα μπλα!

Είμαι πολύ ειλικρινής για τέτοιες θέσεις......μπορώ όμως να δοκιμάσω για δικαστής (όχι δικηγόρος).... :-D

Δημοσ.

Το 2012 δεν θα καταστραφεί ο κόσμος;

Δημοσ.

Το 2012 δεν θα καταστραφεί ο κόσμος;

ναι, αλλά μετά τους ολυμπιακούς για να μην πάνε τζάμπα τα λεφτά...

:X

παιδιά μιλάμε έχουμε ξεφύγει τελείως από το θέμα

Δημοσ.

Αποκλειεται να γινει κατι τετοιο... Αμαν πια... Αμα δεις στην αρχικη σελιδα λεει ειναι και θα ειναι παντα δωρεαν... Τοσο απλο... Δεν εχουν αναγκη τα χρηματα της συνδρομης... οι διαφημησεις και τα παιχνιδια που μπορεις να πληρωσεις δινουν απιστευτα πολλα χρηματα απο μονα τους... Ασε που θα χασουν εκατομμυρια χρηστες Ο_ο

ελπίζω να αστειεύεσαι... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

δεν θέλω να γίνω και κακός.. :P :X

Δημοσ.

Σε πληροφορώ ότι αν κλείσει το FB δεν θα πάθει απολύτως τίποτα το ίντερνετ :mellow:

Μήν σου πώ ότι θα αυξηθεί η ταχύτητα που κατεβάζουμε torrent ταινίες, τραγούδια κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...