dimitris2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τον περασμένο Οκτώβριο, το Facebook ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης των φωτογραφιών, ενσωματώνοντας έναν νέο photo viewer, του οποίου η εφαρμογή ξεκίνησε σταδιακά από χθες σε όλα τα προφίλ των χρηστών. Εκτός αυτού, ανακοινώθηκαν ορισμένες αλλαγές όσον αφορά τις Facebook Pages. Ο νέος photo viewer, επιταχύνει τη διαδικασία φόρτωσης των εικόνων εξαλείφοντας ορισμένα φαινόμενα που παρατηρούνταν μέχρι σήμερα, όπου φωτογραφίες καθυστερούσαν να ανοίξουν ή δεν φόρτωναν καθόλου. Ακόμη, οι φωτογραφίες ανοίγουν πλέον σε νέο popup παράθυρο, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη σελίδα που βρίσκεστε. Το Facebook υποστηρίζει πλέον υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αυξάνοντας το όριο του πλάτους τους από 720 σε 2048 pixels. Όσον αφορά στα Facebook Pages, οι διαχειριστές τους αποκτούν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη δραστηριότητά της (όπως νέα σχόλια ή Likes) υπό την μορφή ειδοποιήσεων. Προστίθεται επίσης ένα χαρακτηριστικό που πρωτοπαρουσιάστηκε με την ενεργοποίηση των νέων προφίλ, αυτό της εμφάνισης των tagged φωτογραφιών στο πάνω μέρος της σελίδας. Επιπλέον, το φίλτρο «Everyone» είναι προγραμματισμένο κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να εμφανίζει πρώτα τα πιο «ενδιαφέροντα» μηνύματα. Οι αλλαγές στα Pages θα είναι διαθέσιμες από τις 10 Μαρτίου, ενώ οι διαχειριστές μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση εδώ.
maparios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 όλο αλλαγές είναι,βαρέθηκα.. κάτι ακούστηκε οτι στις 31 Μαρτίου θα κλήσει,δεν παίζει ε;
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 όλο αλλαγές είναι,βαρέθηκα.. κάτι ακούστηκε οτι στις 31 Μαρτίου θα κλήσει,δεν παίζει ε; ελεος...
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 οτι μλκα γινεται στο facebook ειναι ειδηση νισαφι ποια
Hetfield Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 όλο αλλαγές είναι,βαρέθηκα.. κάτι ακούστηκε οτι στις 31 Μαρτίου θα κλήσει,δεν παίζει ε; Ετσι κλεινει μια εταιρια αξιας 50 δις $ (τουλαχιστον);
digimyth Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν κλείσει το FB φίλε μου θα πέσει το ίντερνετ. Για το 2ο είναι πιο πιθανό να συμβεί πριν από το κλείσιμο του FB Εμένα μου αρέσουν οι αλλαγές. Θα τις έλεγα βελτιώσεις...
filip123go Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Αν κλείσει το FB φίλε μου θα πέσει το ίντερνετ Σε πληροφορώ ότι αν κλείσει το FB δεν θα πάθει απολύτως τίποτα το ίντερνετ
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα ρε παίδες,χτες που πάτησα πάνω σε ειδοποιήσεις μου άνοιξε σαν έξτρα παράθυρο που έχετε στην πρώτη φώτο..Νταξ..κλαιν αυτή η βελτίωση .
Dark_son20 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 όλο αλλαγές είναι,βαρέθηκα.. κάτι ακούστηκε οτι στις 31 Μαρτίου θα κλήσει,δεν παίζει ε; οχι αλλά από 30/2/2012 θα γίνει με συνδρομή, δίνουν 1 χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα
filip123go Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 οχι αλλά από 30/2/2012 θα γίνει με συνδρομή, δίνουν 1 χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα Πλάκα κάνεις.... Διασταυρωμένο αυτό...? Αν γίνει κάτι τέτοιο θα χάσεις πάρα πολλούς χρηστές(ανάμεσα τους κ εμένα)..!! Σιγά μην πληρώσουμε και το fb τώρα..!! Εδώ δεν πληρώνουμε για άλλα κ άλλα...!
Da_rudakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πόσα χρόνια πια το ακούω αυτό το συνδρομητικόόόόόό, έλεοοςςςςςςςς!!!!!
Peavy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 οχι αλλά από 30/2/2012 θα γίνει με συνδρομή, δίνουν 1 χρόνο για να συνηθίσετε την ιδέα 30/2 ; Σε ποιό ημερολόγιο έχει ο Φλεβάρης 30;
Cyber_Spartacus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 και ναιαιαιαιαιαιααιαι ειμαι καθαρος απο το φατσοβιβλιο 3 μηνες..... ΥΓ. WooooooooW h eidisi ta cpaei 3 lol kai 2 OMG
filip123go Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 30/2 ; Σε ποιό ημερολόγιο έχει ο Φλεβάρης 30; Χαχαχαχα..! Τώρα το πρόσεξα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα