Προς το περιεχόμενο

νεο προσωπικο σιτε

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://miltosbinias.web44.net/index.html

ειναι το προσωπικο μου σιτε, πειτε μου την γνωμη (δεν εχω και κατι το τρομερο ειναι κατι πολυ απλο)αν εδεσαν τα χρωματα και γενικα πρωτες εντυπωσεις.....ααα και στο home τι κειμενο να βαλω ρε παιδια δεν μπορω να βρω κατι καλο εστω 2-3 γραμμες θελω αν εχει καποιος καμια ιδεα...

Δημοσ.

COMODO

For your protection, you have been temporarily blocked from accessing web44.net. The website has been blocked for the following reasons:

• Phishing: Site may be criminally fraudulent attempting to collect your personal information by masquerading as a legitimate site
Δημοσ.

COMODO

For your protection, you have been temporarily blocked from accessing web44.net. The website has been blocked for the following reasons:

• Phishing: Site may be criminally fraudulent attempting to collect your personal information by masquerading as a legitimate site

εεε ????

Δημοσ.

Πολύ φτωχό σε περιεχόμενο... Φαντάζομαι θα το εμπλουτίσεις εν καιρώ...

Κάποια ορθογραφικά λαθάκια:

Στο tab "about" -> ...του Design ασχολούμαι πολύ λίγο... --- Ασχολούμαι κυρίως με τα...

(το comodo με αφήνει να μπω κανονικά, και δε φαίνεται να είναι phishing site... (11/feb/2011)

Δημοσ.

Πολύ φτωχό σε περιεχόμενο... Φαντάζομαι θα το εμπλουτίσεις εν καιρώ...

Κάποια ορθογραφικά λαθάκια:

Στο tab "about" -> ...του Design ασχολούμαι πολύ λίγο... --- Ασχολούμαι κυρίως με τα...

(το comodo με αφήνει να μπω κανονικά, και δε φαίνεται να είναι phishing site... (11/feb/2011)

Όταν εγκαθιστάς το comodo σου έχει μια επιλογή στην αρχή για ασφαλείς DNS και ουσιαστικά να φιλτράρει κάθε σελίδα που μπαίνεις. Μπορεί η σελίδα να είναι οκ αλλά ο σέρβερ να έχει γίνει report.

Δημοσ.

Μια ερώτηση μόνο,το site το κωδικοποιήσες εσύ με html/css κτλ ή το βρήκες σε template ή εινια drupal/joomla κτλ?

οτι εχει ειναι αποκλειστηκα δικη μου δουλεια.....

Δημοσ.

η ιστοσελιδα μου

Πάλι εγώ δειτε λιγο το σιτε μου, εχω προβλημα με τα κειμενα δεν ξερω πως να τα βαλω μεσα στα σχεδιασμενα τετραγωνα 9τα μεγαλα του background) στο δικο μου ρεσολουτιον ειναι οκ αλλα σε αλλο ειναι οπως να ναι, πως μπορω να το διωεθωσω, επισης τι logo mporv na balv ?einai poly dyskolo na to tairiajv me to back ground patern ποτ εχω.....

Δημοσ.

Με μια πολύ γρήγορη ματιά στον κώδικα, το site είναι κακογραμμένο. Καλό θα ήταν να αναθέσεις την κατασκευή του σε κάποιον του χώρου παρά να δοκιμάσεις να το φτιάξεις μόνος σου χωρίς να ξέρεις.

Δημοσ.

+3.14159265 @ Haldol..

Αν πάλι θέλεις να το κάνεις μόνος σου.. πήγαινε προς w3schoοl μεριά.. και ξεκίνα με βασικά.. html,css. Ξέχνα τους πίνακες που έχεις χρησιμοποιήσει και κάντο σωστά, με <div></div>'s.

Τα παρακάτω φιλικότατα..

Το tag "Only the Best" σε τέτοιο site δεν πάει.. Βέβαια γενικά όπου και να το έβλεπα δε θα μου άρεσε.

Τα χρώματα δεν δένουν. Δεν υπάρχει κάποια αντίθεση. Το μαύρο κείμενο σε αυτό το χρώμα είναι δυσανάγνωστο. Αν και ίσως δε φταίει τόσο το μαύρο, όσο το background χρώμα και το μέγεθος και τύπος της γραμματοσειράς.

Μου αρέσει απο το λογότυπο το σηματάκι σαν ιδέα.. αλλά δεν έχει πέσει σωστά πάνω στο background.

Σε γενικές γραμμές θέλει αρκετή δουλειά και πολλές αλλαγές. Ειδικά αφού το προορίζεις για να λες οτι είσαι web designer.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, web designer ? κατα καποιο τροπο ναι, δηλαδη μεσα απο την ιστοσελιδα να πω λιγα πραγματα για εμενα και να δειξω 2-3 σιτε που εκανα σε φιλους, δεν εχω σκοπο να το κανω ως επαγγελμα.Απλα προσπαθω να την στησω μονος μου χωρις να παρω κατι ετοιμο, αυτα θα τα διωρθωσω tag και αλλες λεπτομερειες, με το κειμενο θα ψαχτω τωρα γιατι εκει εχω το προβλημα....

Δημοσ.

Καλά κάνεις και ρωτάς τη γνώμη των άλλων, καλά κάνουν κι αυτοί και σου απαντούν.

Αυτό όμως που έχει πραγματικά σημασία, είναι να σου αρέσει αυτό που κάνεις, να διασκεδάσεις δημιουργώντας, με όσες (λίγες ή πολλές) γνώσεις έχεις.

Όσο "κακογραμμένο" κι αν είναι, πάντα θα είναι κάτι που έκανες εσύ.

Δημοσ.

ουχχχχχ ξεθεωθηκα !!! μετα απο τα σχολια των συμφορουμητων οσον αφορα τον κακογραμμενο κωδικα μου, διαβασα χτες προσεχτηκα html,css απο το w3bschool,και σχεδιαζα στο photoshop και dreamweaver από το απογευματακι εως σημερα την ωρα που σας γραφω, και δεν ξερω τι αποτελεσμα εβγαλα εμενα παντος μου αρεσει παρα πολυ γιατι το εκανα ολομοναχος και απεκτησα σημαντικες γνωσεις κυριως css που πριν δεν ηξερα ουτε τι ειναι. Εαν θέλεται μπείτε και δείτε το στην τελικη εκδοση του !!!εγω παω για υπνο τα λεμε αυριο !

MiltosBinias WEbsite

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...