Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Δικτύου

bacos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια εχω κατεβασει το backtrack 4 r2 και εχω προβλημα με την καρτα δυκτιου μαλλον αυτο θα φταιει ειμουν σημερα με το λαπτοπ σε μια καφετερια που ειχε ασυρματο δυκτιο ειχανε μπει ολοι με τα λαπτοπ και τα κινιτα και εγω με το λαπτοπ μου προσπαθουσα ο κακομηρεις 2 ωρες την μια μου εβγαζε μινιμα obtanting ip και την αλλη bad password ο κωδικος ειταν σωστος γιατι ειχα μπει την προηγουμενη φορα και δεν τον ειχα αλλαξει και τον τσεκαρα μετα απο πολλες προσπαθειεσ τη μπορει να φταιει????/μεχρι το κινιτο μου μπηκε στο δυκτιο ελεος και το λαπτοπ δεν μπορουσε να μπει η καρτα δικτιου μου ειναι RTL8187 σκεφτηκα ισως θελει καπιους drivers να κατεβασω τι λετε και εσεις??????????????????????????????????????????????????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι καλο διαβασμα δεν γινεσαι κατανοητος τι συμβενει και εχω αυτο το προβλημα ?????????????????????????????

δεν ζητησα να μου πειτε τι να κατσω να διαβασω σας ζητησα απλα σας ζητησα να μου πειτε το προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μηπως δεν γινομαι κατανοητος?????????????????????????????

Οταν μαθεις 2-3 πραγματα για το λινουξ και το πως χειριζεται drivers, interfaces κλπ προκειμενου να δουλεψει, τοτε θα καταλαβεις οτι αυτο που ζητας να μαθεις τωρα σε 2 αραδες ειναι αδυνατο.

Driver για την καρτα σου υπαρχει, ειναι ο rtl8187 και ερχεται προεγκατεστημενος στον πυρηνα εδω και παρα πολλες εκδοσεις (τουλαχιστον 10).

Οπως εχω πει σε παρομοια θεματα, η αποτελεσματικοτητα του aircrack (και του ασυρματου γενικα) εξαρταται απο τον driver με τον οποιο δουλευει η καρτα, και επειδη ολοι οι drivers δεν εινια ιδιοι, δεν ειναι ιδιες ολες οι καρτες σε αποδοση.

Οπως επισης εχω πει και σε αλλες περιπτωσεις θεματων απο hacker wannabes, αν βλεπετε οτι δεν σας θελει το bt, το aircrack, ο driver ή το λινουξ γενικοτερα, ανοιξτε ενα τερματικο και δωστε ενα "sudo rm -rf /" να ξενοιασετε. Ισως να ακουγεται σαν εκφραση ελιτισμου, αλλα δεν μπορω πλεον να εκφραστω αλλιως. Οποιος εχει υπομονη να ρωτησει με σαφηνεια καποια πραγματα και να παρει τις αναλογες απαντησεις, θα μαθει κατι. Ισως να μην γινει χακερ οπως θα ηθελε, αλλα τουλαχιστον θα ξερει οτι αυτα που βλεπει στα σχετικα βιντεο του youtube απεχουν τοσο απο την πραγματικοτητα οσο ακριβως χρειαζεται για να μην δουλεψουν τα πραγματα με 5-10 εντολες.

Σε όλα σου θα συμφωνήσω, εκτός από το παρακάτω jim! :)

Οπως εχω πει σε παρομοια θεματα, η αποτελεσματικοτητα του aircrack (και του ασυρματου γενικα) εξαρταται απο τον driver με τον οποιο δουλευει η καρτα, και επειδη ολοι οι drivers δεν εινια ιδιοι, δεν ειναι ιδιες ολες οι καρτες σε αποδοση.

Πάντα πίστευα ότι εξαρτάται και από τον χειριστή! :devil:

jim_p καταρχην θα ηθελα να σ ευχαρηστησωγια την απαντηση. απλα τωρα εχω κατσει και ασχολουμε με τα λινουξ τα τελευτεα 2 χρονια και πιο συστιματικα τους τελευτεους 6 μηνες μεσα σε 6 μηνες εμαθα να σπαω wpa,wep, και να χρησημοπειο ΛΙΓΟ το ettercap οπως ειχα ανοιξει ενα θεματακι και με καθοδηγησατε τι να διαβασω......αλλα βρηκα και αλλα πραγματα μονος μου ,,,,,,,, τα μαθα και να αρχησω να κανω διαφορα τρελα δεν υπαρχει λογος εισβαρος αλλον ...........πιο πολυ για την παρτι μου και το γαμοτο γιατι οπου ρωταγα δεν μου ελεγε κανεις μεχρη που καθησα τα μελετησα και βρηκα αυτα που ηθελα.........και το backtrack δεν το εχω κρατηση για το aircrack που το χρησημοπιουν ολοι εχει και αλλα προγραμματακια πολυ πιο εξυπνα....Α και κατι αλλο τωρα που το ανεφερα δεν χριαζετε απαρετητα να σπασεις wpa με aircrack και να κανεις τοσεσ ωρες και αν πετηχεις την λεξη χρησημοποιης ενα wireshark αναλυ τα πακετα και βρησκεις το κληδει τοσο απλο..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωπ! Μισό! Με το Wireshark αναλύεις τα πακέτα και βρίσκεις το κλειδί; Αυτό λες;

Δεν το ήξερα αυτό ότι μπορείς να το κάνεις. Για δώσε λεπτομέρειες!!

Κάνοντας capture και αναλύοντας με το wireshark το four way handshake. Μετά καιτάς για συγκεκριμένα bytes μέσα στο frame του 802.11

EDIT: Καλημέρα σε όλους :)

Καλημέρα poser... :P :P :P

Ωπ! Μισό! Με το Wireshark αναλύεις τα πακέτα και βρίσκεις το κλειδί; Αυτό λες;

Δεν το ήξερα αυτό ότι μπορείς να το κάνεις. Για δώσε λεπτομέρειες!!

xaxaxaxaxaxa τι εγινε σας εβαλα τα γυαλια??????????????????????? τωρα για πες μου να μπω σε λεπτομεριες η οχι η να κατσω να σου πω ψαξε στο google................??????????

Σιγά, κόψε 2 μέτρα ψάρι!!!

Δέν είναι σωστό αυτό που κάνεις ή απάντησε στον άνθρωπο ή στείλτον κάπου να ενημερωθεί ή μήν απαντάς καθόλου! Οι γνώσεις δέν είναι για να πουλάμε μούρη...

Όχι ρε μεγάλε χακερά! Δεν ρώτησα επειδή δεν γνωρίζω! Μόνο ξεκαβάλα! ;)

Αυτό που πέταξες μπορούσε να το πετάξει ο καθένας μετά από μερικά ψαξίματα στο google! Το να τα κάνεις όμως όλα να δουλέψουν είναι η μαγκιά.

Ρώτησα για να δω μέχρι που έχεις φτάσει. Προφανώς όμως όχι μακριά! Μάθε πρώτα πως να κάνεις μια κάρτα να δουλέψει και μετά δες και τα του wireshark!

καταρχην εσυ ξεκαβαλα εγω πλακα εκανα ουτε ξερω ουτε ουτε το παιζω ξερολας δεν με διαφερει να το παιξω hacker μην τα περνεις ολα στην μετρητης ελεος ...........και δεν ειναι σωστο να καθεται ο καθενας να κατακρηνει η να περηφανευετε το τη ξερει ειναι προσσωπικο δικαιωμα του καθενως..........

και οσο που εχω φτασει δεν εχω φτασει πολυ μακρια και δεν νομιζω να ειναι τοσο τρομερο να ρωταω και να περημενω μια απαντηση χωρης κρητικες και χωρις υποδιξεις .........εσυ τα πηρες που σου εκανα μια πλακα εγω τι πρεπει να κανω που μου τα λετε σοβαρα και τα κατακρινετε...............!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...