Anti-WQZ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας, Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποιο να κάνει Record Screen for Desktop το οποιο να καταγραφει οτιδήποτε κάνω στην Επιφάνεια εργασίας μου.. Αυτήν την στιγμή έχω το Camtasia ως TOP που γνωρίζω μέχρι στιγμής και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου γραφει και τον ήχο π.χ άμα βάλω ένα βίντεο να παίξει την φωνή δεν την παίρνει προφανώς θα θέλει μικρόφωνο η οτιδήποτε άλλο δεν γνωρίζω... Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποιο να βάζεις ένα video μια ταινίας και να γραφει και τον ήχο χωρίς να χρειάζεται κάποιο μικρόφωνο η οτιδήποτε? Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αυτήν την στιγμή έχω το Camtasia ως TOP που γνωρίζω μέχρι στιγμής και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου γραφει και τον ήχο π.χ άμα βάλω ένα βίντεο να παίξει την φωνή δεν την παίρνει... Μη βιάζεσαι να αντικαταστήσεις το Camtasia με κάποιο άλλο. Μπορεί να μην είναι πρόβλημα του προγράμματος, αλλά περιορισμός του driver της κάρτας ήχου σου. Δες αυτό το θέμα για περισσότερες πληροφορίες: Πως θα ηχογραφησω ο,τι ακουω σε Win7 Ultimate?
anrim27 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω,οτι μπορεις να γραψεις και ηχο ταυτοχρονα με το camtasia... Πριν αρχισεις να καταγραφεις με το camtasia(πριν πατησεις το rec δηλαδη),πατησε στο settings-audio:options και διαλεξε για recording source το manual input selection(και οχι το microphone που ειναι προεπιλεγμενο) και επελεξε εκει "Στερεοφωνικη με"(...μειξη) (Επελεξε και απο τα Windows ομως η ηχογραφηση να γινεται απο"Στερεοφωνικη μειξη") Για δοκιμασε....
Anti-WQZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα... Προσπάθησα με αυτό εδώ το tutorial να κάνω κάτι αλλα εφόσον έβαζα να εμφανιστουν τα κριμένα δεν είχε τίποτα.. Δοκίμασα το PCwin Record Speaker ένα προγραμματάκι που μπορείτε να το δείτε εδώ και έγραφε μεχρι 30 δευτερόλεπτα και μετά μου το έκοβε και πήγα να χαρώ @anrim27 Δεν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό που λες διότι χρειάζεται μου λέει μικρόφωνο! Να πως επίσης ότι έχω Windows 7 για όσους έχουν απορία
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Προσπάθησα με αυτό εδώ το tutorial να κάνω κάτι αλλα εφόσον έβαζα να εμφανιστουν τα κριμένα δεν είχε τίποτα.. Είδες λοιπόν που δεν φταίει το Camtasia... ;
Anti-WQZ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Τι μπορούμε να κάνουμε στην προκειμενη περίπτωση?
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Θα ψάξεις μήπως υπάρχει έκδοση των audio drivers που να μην έχει αυτόν τον «τεχνητό» περιορισμό. Αν δε βρεις τέτοιον driver και δεν είσαι διατεθειμένος να εγκαταστήσεις τα Windows XP, μάλλον ο μόνος τρόπος θα είναι να αγοράσεις μία κάρτα ήχου που να υποστηρίζει σε Vista/7 εγγραφή από την έξοδο "Wave Out/Stereo Mix/What U Hear" ή όπως αλλιώς την αποκαλούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.