annitax Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 γεια ειμαι παντελως ασχετη προειδοποιω . πως αντιγραφω dvd σε εξωτερικο σκληρο ? οταν κανω copy paste βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη ή αντικατασταση video ts . τι αλλο μπορω να κανω ? ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τα DVD που έχουν video.ts,είναι ταινίες dvd δηλαδή,και υπάρχουν διάφορη τρόποι για να τους αντιγράψεις,για να σου λυθούν όλες οι απορίες πρέπει να διαβάσεις εδώ DVD Decrypting με το DVDFab HD Decrypter
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Η κατεβάζεις το DVD Shrink που είναι εύκολο στη χρήση και free
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Η κατεβάζεις το DVD Shrink που είναι εύκολο στη χρήση και free Δεν λειτουργεί με προστατευμένα DVD από ότι ξέρω.
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δεν λειτουργεί με προστατευμένα DVD από ότι ξέρω. Κάνεις λάθος... Τα μόνα DVD που δεν ξεκλειδώνει είναι μερικά της Sony (όχι όλα).Και είναι αυτά που έχουν το τελευταίο κλείδωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.