Προς το περιεχόμενο

Windows7 κάνουν RESET όταν συνδεθεί συσκευή usb

gieboue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα με το pc.Του πέρασα πριν λίγες μέρες τα windows 7.Όλα καλά και όλα ωραία.Όταν του συνδέσω μια συσκευη μέσω USB κάνει RESET και ξαναμπαινει στα windows και την βλέπει σωστά.Αυτό μου το κάνει πιο συγκεκριμένα όταν συνδεσω το card-reader ή την ψηφιακή μηχανη.Εάν συνδεσω εξωτερικό σκληρό ή usb stick δεν το κάνει.Έχετε κάτι υπόψιν σας???

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως κανουν reset επειδη εχει εμφανιστει μπλε οθονη?

Κανε τον κοπο να απενεργοποιησεις την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης για να δεις αν συμβαινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Δεν βγάζει μπλε οθόνη.Με το που συνδέσω το καλώδιο βαραει RESET με την μια και μετά μπαίνει κανονικά και βλέπει την συσκευή

Δημοσ.

Σε μπροστινή usb το βαζω.Το Pc ειναι μιας φίλης.θα το τσεκαρω και στις πίσω usb αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά γιατί με τα vista δούλευαν όλες οι θύρες σωστά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το pc ειναι μιας φίλης και είπα να βγαλω τα sVISTA και να βάλω τα 7

λοιπον έχουμε και λέμε:

1)το παρουσιαζει μονο όταν συνδεσω το card-reader ή την ψηφιακη μηχανη και οχι παντα(εξωτερικους δισκους και flashακια δεν εχει προβλημα)και το κάνει πριν καν μπει ολο το βυσμα μεσα στην θυρα usb λες και βραχυκυκλωνει!!!!το εχώ δοκιμασει σε όλες τις θυρες usb και ισχυει για ολες το προβλημα.

2) εαν εχω συνδεσει την συσκευη πριν την εκκινηση των windows δεν εχει προβλημα

3)οταν δεν το παρουσιαζει βλεπει σωστα την συσκευη αλλα εαν την αποσυνδεσω και παω να συνδεσω την ιδια παλι ή καποια αλλη , δεν βλεπει καμια και θέλει επανεκκινηση για να την δει.οταν γινει αυτο αργει πολυ να κλεισει ο υπολογιστης (για την ακριβεια λεει επανεκκινηση κλπ και μενει σε εκεινη την εικονα για αρκετη ωρα μεχρι να τον κλεισω χειροκινητα απο το κουμπι

4)εχω λειτουργικο windows 7 ultimate + sp1

καμια ιδέα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...