spiros102 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα φορητο υπολογιστη που εχει χαλασει το dvd rom και θελω να περασω windows7 απο το usb ο yπολογιστης αυτη τη στιγμη δεν εχει windows. λοιπον ξεκινισα την εγκατασταση αλλα μου εμφανιζει το 0x80070017 error(σφαλμα αναγνωσης) το ιδιο σφαλμα εμφανιζει και οταν παω να περασω win vista. τα windows τα αντιγραφω στο usb με εντολη xcopy με ολους τους διακοπτες ενεργους. ξερει κανενας πως ,μπορω να το προσπερασω. αν βαλω winxp sto usb θα μπουταρουν?
nikos903 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Wiki: Άρθρο. Όπως τα γράφει εδώ το έφτιαξες το φλασάκι; Έχει και για εγκατάσταση xp απο φλασάκι αμα ψάξεις εκεί, ότι σε βολεύει βάλε...
Dissector Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εχω ενα φορητο υπολογιστη που εχει χαλασει το dvd rom και θελω να περασω windows7 απο το usb ο yπολογιστης αυτη τη στιγμη δεν εχει windows. λοιπον ξεκινισα την εγκατασταση αλλα μου εμφανιζει το 0x80070017 error(σφαλμα αναγνωσης) το ιδιο σφαλμα εμφανιζει και οταν παω να περασω win vista. τα windows τα αντιγραφω στο usb με εντολη xcopy με ολους τους διακοπτες ενεργους. ξερει κανενας πως ,μπορω να το προσπερασω. αν βαλω winxp sto usb θα μπουταρουν? Το usb stick το έχεις κάνει bootable; Με αυτό το πρόγραμμα το κάνεις πανεύκολα. Εκτός αν θες να το κάνεις χειροκίνητα μέσω cmd.
spiros102 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 αυτο το προγραμμα δεν μου αναγνωριζει το iso file των γουιδοους αυτο το προγραμμα δεν μου αναγνωριζει το iso file των γουιδοους
spiros102 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασα το προγραμμα αλλα μου λεει οτι το στικακι δεν εχει φατ32 η ντφς συσστημα αρχειων ενω το εχω φορμαρει πριν
popeye68 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 αυτο το προγραμμα δεν μου αναγνωριζει το iso file των γουιδοους Για δοκίμασε και αυτό. (Το αριστερό κατέβασε που είναι για Windows).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.