Palp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι θα παίζει μέσω DLNA από το NAS... Το WD Live παίζει εγγυημένα γιατί έχω και τις δύο συσκευές στο σπίτι μου. Η τηλεόραση υποστηρίζει DLNA και έχει ethernet γιατί να μην παίζει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ναι αλλά το WD Live φαντάζομαι ότι παίζει πχ την ταινία και την κάνει stream μέσω του ethernet, το NAS δεν διαθέτει media player, οπότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να υποστηρίζει η τηλεόραση .mkv playback (etc) μέσω ethernet...
Palp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ναι αλλά το WD Live φαντάζομαι ότι παίζει πχ την ταινία και την κάνει stream μέσω του ethernet, το NAS δεν διαθέτει media player, οπότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να υποστηρίζει η τηλεόραση .mkv playback (etc) μέσω ethernet... Έχει την δυνατότητα η TV του Tr3quart1sta καθως η τηλεοραση εχει ενσωματομενο player (τοσο καιρο παιζω απο usb .mkv 1080p με .srt και ολα τζαμι) Και από τη σελίδα της Synology για το DiskManager DLNA feature
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 είναι σίγουρο ότι παίζει και από ethernet όμως? για αυτό δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 το δοκιμασα στο mac μου (δλδ εκανα εγκατασταση το TVMOBiLi στο mac) και streamαρα ασυρματα στην TV (η οποια ειναι συνδεδεμενη μεσω ethernet στο time capsule) μια ταινια 720p .mkv + .srt (ελληνικο)!!! μια χαρα! ΑΛΛΑ: η περιηγηση στους φακελους ειναι πολυ αργη και εκνευριστικη! οπως επισης και το fast forward στην ταινια. το πατας περιμενεις 1,2 δευτερολεπτα και μετα σε πεταει 30 sec ταινιας πιο μπροστα και τιποτα αλλο... δλδ αμα θελω να συνεχισω απο τη μεση μιας ταινιας αστα να πανε!! η εγκατασταση στον qnap φαινεται ευκολη και εχει θετικο feedback (σε αντιθεση με το twonky!) http://forum.qnap.co...p?f=177&t=40074
Palp Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπορει να εφταιγε το προγραμμα ή η μεσολαβηση κακης ασυρματης συνδεσης κτλ. Στο wd live η πλοηγηση μεταξυ φακελων και το ff / rwd ειναι αμεσο χωρις καθυστερησεις.
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 η μεσολαβηση κακης ασυρματης συνδεσης απο και κλειεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.