Fidelio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ...το προαυλιο με παιδάκια να παιζουν και να κάνουν φασαρία το έχω ζήσει όταν ήμουν φοιτητής. Αλλά δεν ήταν το ίδιο !!! Η γαμημένη καμπάνα έχει διαφορετική επιδραση - η αλήθεια ειναι οτι η καμπάνα απο μονη της δεν αρκεί να μου γίνουν τα νευρα κροσια και να ξεχιλήσει το ποτήρι των ψυχολογικών μου αποθεμάτων , ωστόσο αυτήν την περιοδο περνάω δύσκολα και εντάξει εχω και τις καμπάνες. (επισης έχω και κάτι μερκαλήδες απέναντι που σε λιγότερη συχνότητα βάζουν κλαρίνα και μπουζουκιές). Γελάτε φίλοι και καλά κάνετε , αλλά έχω απελπιστεί. μια ο θορυβος , μια το παράλογο του θορύβου να μου λέει μια καμπάνα τι ώρα είναι γαμώ τον αντιχ..στό μου λες και δεν έχω ρολογια στο σπιτι μου , οχι ένα , 100! και η κοπέλα μου έχει φρικάρει επισης. Ενας γείτονας μας λέει , έλα μωρέ , η καμπάνα σας φταίει τώρα! Εδώ πάμε να μιλήσουμε όταν είμαστε στο μπαλκόνι και δεν ακούμε ο ένας τον άλλο ...είναι τραγική η κατάσταση. Ασε με τον ορθο τι γινεται καθε κυριακή ...σκατά... ..η μονη λύση που βλέπω ειναι να μετρήσω decibel και να κάνω καταγγελία. Φαίνεται πως έχουν δικαιωθεί ορισμένοι. Αλλιώς μετακόμιση.. να στε καλά αδέρφια για την συμπαράσταση και εδώ , εχω ανοιξει θρεντ και σε άλλο φορουμ . τραγέλαφος...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 εγώ θα πρότεινα να το παίξετε πιο πονηρά. για αρχή να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στη λειτουργία τις κυριακές (ή αν πηγαίνετε, να πηγαίνετε πιο νωρίς, να σας προσέξουν). μετά από λίγο καιρό, κάντε διακριτικά και καμιά δωρεά στο ναό. σε τρίτη φάση αρχίστε και τίποτα εθελοντισμούς και όταν πια θα έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους, τότε φέρνετε με το μαλακό και το θέμα με τις καμπάνες. ε, δε νομίζω να μή σας δώσουν σημασία. ειδικά αν αναφέρετε (με τρόπο πάντα)ότι σχεδιάζετε να τους αφήσετε και κανένα καλό κομμάτι στη διαθήκη σας. το πιο πιθανό είναι να σας ρωτήσουν σε ποιες αργίες θα θέλατε να χτυπάνε οι καμπάνες, πχ χριστούγεννα/ πάσχα/ 15αυγουστο. αν δεν πετύχει, θα τα έχετε βρει με την ψυχή σας, που δεν είναι και μικρό πράγμα όμως ...
nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 εγώ θα πρότεινα να το παίξετε πιο πονηρά. για αρχή να ξεκινήσετε να πηγαίνετε στη λειτουργία τις κυριακές (ή αν πηγαίνετε, να πηγαίνετε πιο νωρίς, να σας προσέξουν). μετά από λίγο καιρό, κάντε διακριτικά και καμιά δωρεά στο ναό. σε τρίτη φάση αρχίστε και τίποτα εθελοντισμούς και όταν πια θα έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους, τότε φέρνετε με το μαλακό και το θέμα με τις καμπάνες. ε, δε νομίζω να μή σας δώσουν σημασία. ειδικά αν αναφέρετε (με τρόπο πάντα)ότι σχεδιάζετε να τους αφήσετε και κανένα καλό κομμάτι στη διαθήκη σας. το πιο πιθανό είναι να σας ρωτήσουν σε ποιες αργίες θα θέλατε να χτυπάνε οι καμπάνες, πχ χριστούγεννα/ πάσχα/ 15αυγουστο. αν δεν πετύχει, θα τα έχετε βρει με την ψυχή σας, που δεν είναι και μικρό πράγμα όμως ... λολ! σιγά μην τους πληρώσουν κιόλας τους λεχρίτες για να ησυχάσουν από την ηχορύπανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.