Προς το περιεχόμενο

Ηχορύπανση από καμπάνα διπλανής εκκλησίας

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να φανταστεις οτι καποτε ακουγα mayhem και burzum...

Α ήσουν από αυτούς που βάφονται με φούμο και κρεμιούνται ανάποδα στα δέντρα? :devil:

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιου κεντ ντηλ γουηθ δη γκοντ ντηλερς!!

1. θα το συνηθισεις [ ναι συμβαινει!!!]

2. ψαξε για νομικη βοηθεια προς ..αριστερα.. [καποια ΜΚΟ, " δεν πληρωνω " κλπ]

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω εκκλησια κοντά στο σπίτι μου. οποτε χτυπάει καμπάνα η έχει ψαλμούς (ακούγοντα καμια φορα πολύ σπαστικό :mad: ) τυχαίνει να ακούω μουσική. Ακούω λίγο δυνατά και έτσι ούτε οι ίδιοι δεν ακούνε την λειτουργία τους , μπορούν να μου κάνουν τίποτα? (μήνυση ξέρω γω για παρεμπόδιση πλύσης εγκεφάλου?). :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Τραγική περίπτωση οι καμπάνες στις εκκλησίες. Ειδικά όσες (πλέον) χτυπούν σε ήχο "μελωδίας" που είναι σαν να ακούς ringtone από χαλασμένο και παλιό κινητό μέσα στα αυτιά σου και να μη μπορείς να το σταματήσεις.

Και το χειρότερο είναι ότι σε περίπτωση ενοικίου συνήθως το πρόβλημα το ανακαλύπτεις πολύ αργά.

Δημοσ.

Φίλε απλά μετακομίζεις.. Δεν μπορείς να κάνεις το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί οποιοσδήποτε μαζί σου για αυτό το θέμα.. Ξέρω περίπτωση που μπήκε δικηγόρος και οι αγαπητοί παπάδες είναι τόσο χωμένοι παντού, που ο άνθρωπος έχασε πολλά λεφτά, δεν κατάφερε τίποτα και τελικά σκότωσε το σπίτι του και πήγε αλλού..

Δημοσ.

Ρε συ φιντέλιε, μετακόμισες πρόσφατα ή μήπως τα νεύρα σου δεν είναι καλά τελευταία και παρατηρείς πράγματα που δεν παρατηρούσες;

Το θέμα το είχα κι εγώ, τριπλό κιόλας η αλήθεια είναι, γιατί είχα σχολείο που έκανε προσευχή με μικρόφωνο, την εκκλησία με το κωλομεγάφωνο που ακουγόταν η λειτουργία ντόλμπη σαράουντ και τον χότζα. Γενικά δεν νομίζω ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να βγάλεις άκρη, μία φορά πήγα και μίλησα σε παπά και διευθυντή αντίστοιχα και είχα τόσα νεύρα που δε θυμάμαι καν τι είπα, με αποτέλεσμα προφανώς να μην δώσουν την παραμικρή σημασία. Όχι ότι αν δεν είχα θα έδιναν, αλλά τουλάχιστον για μία εβδομάδα δεν κόντευα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα-είχα ξεδώσει =ρ

Δημοσ.

Ρε συ φιντέλιε, μετακόμισες πρόσφατα ή μήπως τα νεύρα σου δεν είναι καλά τελευταία και παρατηρείς πράγματα που δεν παρατηρούσες;

Το θέμα το είχα κι εγώ, τριπλό κιόλας η αλήθεια είναι, γιατί είχα σχολείο που έκανε προσευχή με μικρόφωνο, την εκκλησία με το κωλομεγάφωνο που ακουγόταν η λειτουργία ντόλμπη σαράουντ και τον χότζα. Γενικά δεν νομίζω ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να βγάλεις άκρη, μία φορά πήγα και μίλησα σε παπά και διευθυντή αντίστοιχα και είχα τόσα νεύρα που δε θυμάμαι καν τι είπα, με αποτέλεσμα προφανώς να μην δώσουν την παραμικρή σημασία. Όχι ότι αν δεν είχα θα έδιναν, αλλά τουλάχιστον για μία εβδομάδα δεν κόντευα να πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα-είχα ξεδώσει =ρ

Μπόου.

Δημοσ.

Ναι, μου έχει τύχει κι εμένα αυτό, αλλά σε περίοδο διακοπών που είχα πάει στην αδερφή μου. Να ο μουεζίνης 2-3 φορές τη μέρα, μετά καπάκι οι καμπάνες και Κυριακή πρωί η εκκλησία στο μεγάφωνο. Όλη η λειτουργία! Μπλέξαμε στον ανταγωνισμό των θρησκειών.

Εγώ πάντως επιμένω να το ρίξει στην κλάψα. "Έχει υιοθετήσει η μάνα μου ένα παιδάκι με αυτισμό και όταν ακούγονται δυνατοί ήχοι, παθαίνει αμόκ. Λυπηθείτε μας". Τι στο διάολο; Παπάδες είναι, δε θα δείξουν κατανόηση; (Λέμε τώρα)

Δημοσ.

Ναι, μου έχει τύχει κι εμένα αυτό, αλλά σε περίοδο διακοπών που είχα πάει στην αδερφή μου. Να ο μουεζίνης 2-3 φορές τη μέρα, μετά καπάκι οι καμπάνες και Κυριακή πρωί η εκκλησία στο μεγάφωνο. Όλη η λειτουργία! Μπλέξαμε στον ανταγωνισμό των θρησκειών.

Εγώ πάντως επιμένω να το ρίξει στην κλάψα. "Έχει υιοθετήσει η μάνα μου ένα παιδάκι με αυτισμό και όταν ακούγονται δυνατοί ήχοι, παθαίνει αμόκ. Λυπηθείτε μας". Τι στο διάολο; Παπάδες είναι, δε θα δείξουν κατανόηση; (Λέμε τώρα)

το πολύ πολύ να του πουν να πάει εκεί το παιδάκι να το διαβάσουν ή ακόμα να του κάνουν εξορκισμό ! (damn μήπως είμαι προκατειλημμένος κατά της εκκλησίας και του παπαδαριού ; ... μπορεί να έχουν δει πολλά τα μάτια μου..)

church-burning.jpg

Δημοσ.

Αν δεν βρεθεί λύση θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρξουν αντίποινα.

Προτείνω να ιδρύσουμε την εκκλησία της Μέταλ. Μέσα στα δόγματα αυτής θα υπάρχει και η εντολή που θα προτρέπει τους πιστούς κάθε μια ώρα να παίζουν στη διαπασών ένα απ'τα αγαπημένα τους κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...