Fidelio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Που πρέπει να κάνω καταγγελία για τον θόρυβο της καμπάνας διπλανής εκκλησίας; Σε ποια υπηρεσία γίνεται και με ποιο τρόπο. Μένω 100 μέτρα από καμπαναριο εκκηλσίας και χτυπάει ΚΑΘΕ μισή ώρα όλη μέρα και επιπλέον για τις λειτουργίες χτυπάει από τις 7 μέχρις τις 8.30 το πρώι ανα τέταρτο και για ένα συνεχόμενο λεπτό. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, υπάρχει κάποιος πολιτισμένος τρόπος και νόμιμος να λύσω αυτο το πρόβλημα;
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αμέ, να μετακομίσεις μόνο, γιατί σιγά μη βγάλεις άκρη.
lary7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βλασφημε! Οι καμπανες ειναι θειος ηχος που πηγαζει απευθείας απο τα ουρανια.Ιδιαιτερα απο τοτε που μπηκαν οι ηλεκτρικες με αποτελεσμα οι παπαδες να αραζουν μακρια στο σπιτι τους και οι καμπανες να χτυπανε μονες τους.... Τωρα στα σοβαρα, μαζεψε και μερικους αλλους και ζητηστε απο τον εφημεριο οι καμπανες να χτυπανε μονο οταν χρειαζονται για να μην ενοχλουν. Μονο με συννενοηση θα βγαλεις ακρη, αλλοιως με νομικα μετρα δυσκολα να καταφερεις κατι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Που πρέπει να κάνω καταγγελία για τον θόρυβο της καμπάνας διπλανής εκκλησίας; Σε ποια υπηρεσία γίνεται και με ποιο τρόπο. Μένω 100 μέτρα από καμπαναριο εκκηλσίας και χτυπάει ΚΑΘΕ μισή ώρα όλη μέρα και επιπλέον για τις λειτουργίες χτυπάει από τις 7 μέχρις τις 8.30 το πρώι ανα τέταρτο και για ένα συνεχόμενο λεπτό. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, υπάρχει κάποιος πολιτισμένος τρόπος και νόμιμος να λύσω αυτο το πρόβλημα; Moνος σου δε θα καταφερεις τιποτα λογικα. Αν βρεις κι αλλους στη γειτονια να δηλωνουν-καταγγελουν ενοχληση και ηχορυπανση, τοτε μαζικα ισως μπορεσετε να κανετε κατι. Οπως προαναφερθηκε καλο ειναι να ξεκινησετε με την επιλογη της συνενοησης με τους ενοριακους -αν ειναι δυνατον απο την πλευρα τους- διαφορετικα μου φαινεται δυσκολο νομικα να προχωρησεις. Σε καθε περιπτωση μην πας μονος σου ουτε στους ενοριακους ουτε για μηνυσεις/εξωδικα κλπ, το πιθανοτερο ειναι να αντιμετωπισεις μηδιαματα αν εισαι ενας. Τα μηδιαματα αλλαζουν ευκολα σε σκεψεις, αν εισαστε περισσοτεροι, γιαυτο προσπαθησε.
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βήμα 1: Πας και το λές στον παπά. Δεν είμεθα και αγροίκοι. Βήμα 2: Αν δε σε ακούσει η ακομη χειρότερα αν σου πει και καμια κουβέντα τον απειλείς οτι θα τον σφάξεις για να πάρεις τα έντερά του να τα έχεις σε περίπτωση που χρειαστείς σχοινί για να κρεμάσεις καναν άρχοντα.
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί ο Quasimodo απλά να πεινάει και να παρεκτρέπεται.
Fidelio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Διάβαζα κάπου οτι έχει παρέμβει εισαγγελέας και τα συναφή σε περιπτώσεις καταγγελιών , ΑΛΛΑ δεν έλεγε ξεκάθαρα που - θα αρχήσω τα τηλέφωνα από το αστυνοιμικό τμήμα και πάει λέγοντας ... πολύ φοβάμαι οτι δεν θα βρω ακρη οπως λέτε αλλά εντάξει..είναι μαρτύριο... Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να κάνω καταγγελία όπως θα έκανα και για κάθε είδους ηχορύπανση. Που ; στην αστυνομία ;
status Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλει η εκκλησία να ενημερώνει το ποίμνιο (πόσο γελοίο ακούγετε..) ας τους στέλνει sms.
Fidelio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ..υπάρχει εξομολογηση μέσω SMS στην καθολικη εκκλησία , κάπου άκουσα. Εντάξει φαντάζομαι πως αν σήμερα κατέβαινε ο θεός στην γη για να σώσει ξανά το πλανήτη , δεν θα είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία. Το θέμα ειναι όμως ο θόρυβος , πολύ μεγάλος θόρυβος , είμαι σίγουρος οτι τα decibel είναι πολλά ....έχω τόσα άλλα στο κεφάλι μου , έχω και την ηλεκτρονικη καμπάνα απο δίπλα ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ . Δεν μπορώ άλλο ( και η συντροφος μου) , είναι παράλογο... Να χτυπήσει μια φορά και πιο χαμηλά δεν έχω προβλημα , αλλά χτυπάει σαν δαιμονισμένη και ηλεκτρικά. Δεν θα με πειραζε με το παραδοσιακό τρόπο να την χτυπάει ΜΙΑ ΦΟΡΑ συμβολικά ο παπας , δεν έχω πρόβλημα, ...αλλά αυτο το πράγμα που συμβαίνει διπλα στο σπίτι μου δεν έχει ιχνος μυσταγωγίας και θρησκευτικού συμβολισμού. ουφ.. τελικά thread ψυχοθεραπειας θα γινει ...ααααχχχ..
Pantelwolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κι εμάς έτσι έκανε μέχρι που τα πήρε ένας και τον άρπαξε από το λαιμό. Σου είπα τι να κάνεις. Είναι η μόνη λύση. Με νόμους δε βγάζεις άκρη με την εκκλησία.
Ntinaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 να πας να καψεις τα σκοινια που τις τραβανε,λιγο οινοπνευμα στην ακρη και ενα σπιρτο και θα ανεβει μεχρι πανω το φλογιδι
Fidelio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ..ναι ωραία να τον αρπάξω απο τον λαιμό και μετα να ανοίγω thread για την νομική εκπροσόπηση μου στα δικαστήρια - κοιτα , με τον τρόπο που το θέτεις μια δεσμίδα δυναμήτη στην καμπάνα πόσες μέρες θα μας απαλάξει μέχρι να την ξαναφτιάξουν ; Εχουν και φράγκα ρε γαμώτο και θα την αντικαταστήσουν άμεσα..
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία καταγγελία... Καταρχήν μαθαίνεις που μένει ο παπάς της εκκλησίας.Κατά δεύτερον, μόλις βρεις που μένει ψάχνεις να νοικιάσεις το πιο κοντινό σε αυτόν σπίτι. Αν μένει δε και σε πολυκατοικία και βρείς το ακριβώς δίπλα διαμέρισμα ξενοίκιαστο ακόμα καλύτερα! Τρίτον: Δεν ξέρω τι ηχοσύστημα έχεις στο σπίτι σου...Σου συστήνω ανεπιφύλακτα τα Ζ5500...Τρομερό μπάσο... 4ον : Βρίσκεις από το νετ οτι πιο heavy metal σε μουσική.Αν βρεις και remix ακόμα καλύτερα... 5ον : Ανά μισάωρο τις καθημερινές βρίσκεις ένα καλό ρεφρεν από τα παραπάνω που σου πρότεινα και το αφήνεις να "ξεσκάσει" σε επιλογή Volume 3/4 με εμβόλιμες ριπές σε Boost mode 3. Τα Κυριακάτικα πρωινά δε, μπορείς να επιλέξεις τα top summer beat 2010...
Fidelio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ..το έχω σκεφτεί κάπως διαφορετικά. ΝΑ ξεθάψω την παλιά μου στrατοκαστερ και να γρατζουνάω φάλτσα στο μπαλκόνι μου ή να σταθώ ακριβως απέναντι απο την πορτα της εκκλησίας. Με φουλ ντιστορζιον ε! Πάντως η ιδέα σου ειναι καλή , η κοπέλα μου έχει επιλέξει για ρεφρεν το antichrist των sex pistols...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.