kikonec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω παρει ενα καλωδιο φθηνο(eshop) 7,5m και το συνδεσα με τον pc εχω καρτα geforce 9500gt και τηλεοραση lg 32' μια απλη μεχρι 720p η εικονα περναει με κλωνο απο το μενου της καρτας αλλα ο ηχος δεν μπορει να περασει με τπτ.....επισης κανει ανα 5 με 6 δευτερολεπτα ενα τσικ τσικ....βγαζει αυτον τον θορυβο! προβλημα εχει το καλωδιο???? σε λιγο θα μου φερουνε ενα playstasion 3 να το συνδεσω με το καλωδιο hdmi να δω αν δουλευει μια χαρα μπας και καταλαβω τι γινεται.... επισης μεχρι τωρα εβλεπα στην τηλεοραση με καλωδιο rgb (εβγαζα την οθονη γιατι δεν ειχε αλλη υποδοχη η καρτα γραφικων και εβαζα το καλωδιο 5m και πηγαινε η εικονα στην τηλεοραση) μετα επαιρνα ενα καρφι και το επερνα απο την καρτα ηχου της μητρικης και το πηγαινα στην τηλεοραση και επαιζε και ηχο και ολα μια χαρα.... αλλα πηρα την αποφαση με ενα καλωδιο(hdmi) να εχω και τα δυο...και μπορει και καλυτερη εικονα!!!!αλλα δεν το βλεπω προς το παρων!!! τωρα ανοιξα το pc εψαξα και μεσα στο ιντερνετ και λεει οτι χρειαζεται ενα SPDIF cable (for HDMI) τι ειναι αυτο μηπως πρεπει να το βαλω πανω στην καρτα γραφικων για ν αμου βγαζει ηχο??? ps admin αν θελετε παντε το ερωτημα μεσα σε αλλο θεμα! παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα την λυση την δινω εδω μεσα μηπως καποιος ατυχος εχει το ιδιο προβλημα.... υπαρχει ενα καλωδιο το οποιο λεγεται S/PDIF cable και το οποιο συνδεεται η μια ακρη στην motherboard και η αλλη στην καρτα γραφικων! αυτο βοηθεια να περναει ο ηχος εμενα δεν το ειχε συνδεδεμενο και παλι καλα ανοιξα κουτια και βρηκα αυτο το καλωδιο το εψαξα να δω τι ειναι και ανακαλυψα οτι επρεπε να συνδεθει... αυτα τα ολιγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikonec Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εβαλα το καλωδιο στο playstasion 3 παιζει αλλα καθε 10 με 15 δευτερολεπτα μαυριζει η εικονα και ξανα επανερχεται μεσα σε 1 δευτερολεπτο...μηπως η ταχυτητα δεν το σηκωνει η επειδη ειναι 7,5μ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μαλλον το καλωδιο σου ειναι μεγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν φταει το μηκος (δηλαδη τα 7.5 μετρα δεν ειναι κατι τραγικο) αλλα μαλλον οτι το καλωδιο σου ειναι ψιλομαπιτσα εως προβληματικο .Αλλαξε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Να προσθεσω οτι για να μεταφερθει ηχος απο hdmi πρεπει αυτο να ειναι v1.2b και πανω οπως επισης και να εχεις συνδεσει στη καρτα το καλωδιακι για τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Να προσθεσω οτι για να μεταφερθει ηχος απο hdmi πρεπει αυτο να ειναι v1.2b και πανω οπως επισης και να εχεις συνδεσει στη καρτα το καλωδιακι για τον ηχο ποιο καλωδιακι? που ακριβως? δεν ξερω για την Nvidia, αλλα στο δικο μου (main pc υπογραφης) εχω συνδεσει το μονιτορ με HDMI και μεταφερει και ηχο κανονικοτατα! απλα πρεπει να ειναι περασμενος ο καταλληλος driver. αλλα αυτο στην ATI. δε νομιζω να εχει διαφορα ομως! μαλλον το καλωδιο φταιει. παρε ενα καλυτερο, σαν αυτο http://www.ipshop.gr/product-id-34709.html εχει και σε 10m..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η ΑΤΙ δεν χρειάζεται καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikonec Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Να προσθεσω οτι για να μεταφερθει ηχος απο hdmi πρεπει αυτο να ειναι v1.2b και πανω οπως επισης και να εχεις συνδεσει στη καρτα το καλωδιακι για τον ηχο το εχω συνδεσει παιδια το γραφω και πανω.... τωρα ανοιξα το pc εψαξα και μεσα στο ιντερνετ και λεει οτι χρειαζεται ενα SPDIF cable (for HDMI) τι ειναι αυτο μηπως πρεπει να το βαλω πανω στην καρτα γραφικων για ν αμου βγαζει ηχο??? υπαρχει ενα καλωδιο το οποιο λεγεται S/PDIF cable και το οποιο συνδεεται η μια ακρη στην motherboard και η αλλη στην καρτα γραφικων! αυτο βοηθεια να περναει ο ηχος εμενα δεν το ειχε συνδεδεμενο και παλι καλα ανοιξα κουτια και βρηκα αυτο το καλωδιο το εψαξα να δω τι ειναι και ανακαλυψα οτι επρεπε να συνδεθει... προς το παρων το καλωδιο το χρησιμοποιω μονο για να βλεπω ταινιες bluray rip στην τηλεοραση, και γιαυτην την δουλεια δουλευει μια χαρα τωρα για το Playstasion αν παρω ποτε βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.