mitridi_g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες γειά και χαρά, έχω έναν Xerox Phaser 7300 και έχει κάποιο πρόβλημα και θέλω εκτός από την αντιπροσωπεία (ζητάει 110 μόνο για επίσκεψη, χωρίς ανταλλακτικά) μια εταιρεία που μπορεί να τον επισκευάσει. Υπάρχει κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει Xerox για Αθήνα? Ευχαριστώ όλους
filip123go Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Πες μας τι πρόβλημα έχει...? Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εμείς..
mitridi_g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 βασικά μου ζητάει να κάνω install or reseat the magenta and the cyan toner. Το ματζέντα εν τω μεταξύ, είναι γεμάτο, το cyan έχει λίγο αλλά αρκετό για να τυπώσει αρκετές σελίδες ακόμη. Εχτές είχε έρθει ένας φίλος που δεν ξέρει από ζιροξ και μου είπε οτι μάλλον τα imaging units από αυτά τα 2 χρώματα δεν δουλέυουν σωστά. Αλλά δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά μιας και δεν είναι η μάρκα που ασχολείται. Καθάρισε όλες τις επαφές , μπας και αλλά τίποτα. Οπότε προσανατολίζομαι σε τεχνικό ο οποίος γνωρίζει από ζίροξ. Αν ξέρετε κάποιον, θα είμουν ευγνώμων
Roger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για προσπαθησε να αλλαξεις την θεση των imaging units στα αλλα δυο χρωματα που θεωρητικα δεν εχουν προβλημα black-yellow.Σε ορισμενους εκτυπωτες ibm και lexmark τα imaging units εχουν εναν κωδικο και μπορεις να τα βαλεις σε οποια θεση θελεις και να κανεις τις δοκιμες σου . Aν και δεν ευελπιστω,γιατι στην δικη σου περιπτωση βλεπω καθε unit και διαφορετικο κωδικο.
mitridi_g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για προσπαθησε να αλλαξεις την θεση των imaging units στα αλλα δυο χρωματα που θεωρητικα δεν εχουν προβλημα black-yellow.Σε ορισμενους εκτυπωτες ibm και lexmark τα imaging units εχουν εναν κωδικο και μπορεις να τα βαλεις σε οποια θεση θελεις και να κανεις τις δοκιμες σου . Aν και δεν ευελπιστω,γιατι στην δικη σου περιπτωση βλεπω καθε unit και διαφορετικο κωδικο. λίγο δύσκολο, μιας και τα imaging units είναι γεμάτα με σκόνη από τα toners και δεν θέλω να το ρισκάρω
vasi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 χρειαζεtαι ένα Reset στο CHIP ? είναι η ηλίθια πολίτικη τους για να είσαι συνεχεία το χέρι στην τσέπη!!
mitridi_g Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 χρειαζεtαι ένα Reset στο CHIP ? είναι η ηλίθια πολίτικη τους για να είσαι συνεχεία το χέρι στην τσέπη!! τί εννοείς ακριβώς? reset στην pram έκανα από το μενού αλλά δεν βοήθησε....
mitridi_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 anyways guys, κάποιος που να φτιάχνει xerox's και να μην είναι η αντιπροσωπεία?
phaserfix Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 anyways guys, κάποιος που να φτιάχνει xerox's και να μην είναι η αντιπροσωπεία? για οποιοδειποτε προβλημα στειλτε μου μαιλ
CyanBlue Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Το γνωστό πρόβλημα του 7300 (έχω δύο). Υπάρχει λύση αν θέλεις και μπορείς. Στείλε PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα