Προς το περιεχόμενο

Καινουριος Υπολογιστης

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ξερω πολλοι ειναι αυτοι που ρωτανε τι pc να παρουνε,και εχετε μαλλον βαρε8ει να απαντατε,αλλα θα σας ρωτησω και εγω διοτι 1 φορα στις τοσες αγοραζουμε υπολογιστη και εγω τουλαχιστον θα σας αφισω ησυχους για τα επομενα 5-6 χρονια :P .Γιαυτο ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου προτεινετε ψαγμενα πραγματα :)

Ενδιαφερομαι λοιπον να αγορασω εναν υπολογιστη γυρω στα 900 ευρω που δεν θα περιλαμβανει οθονη(για οθονη εκανα αλλο Thread στο καταληλο Topic που ζηταω να μου προτηνουν μια 3D.Αμα εχετε να μου προτηνετε κατι παρακαλω να πατε εκει :) ),και θα περιλαμβανει ολα τα αλλα(ηχεια,ποντικι,πλικτρολογιο κτλπ).

Τον υπολογιστη τον θελω πιο πολυ για Ταινιες και για Παιχνιδια.Και μετα ερχετε το σερφαρισμα στο ιντερνετ και ολα τα υπολοιπα.

Θα ηθελα να αντεξει 5-6 χρονια

Επησεις ακουσα οτι οταν μαζευεις διαφορα εξαρτηματα (π.χ. Καρτα γραφικων,μητρικη καρτα,καρτα ειχου κτλπ),και πας να φτιαξεις εναν υπολογιστη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τοσο καλος ο υπολογιστης οσο θα επρεπε γιατι δεν θα ειναι τελειως συμβατα τα εξαρτηματα μεταξη τους και κατι τετοια....αλλα εσεις θα ξερετε λογικα και δεν νομιζω να κανετε τετοιο λαθος.

Να ξερετε οτι οτι υπολογιστη μου προτηνετε,κατα πασα πιθανοτητα τετοιο θα παρω

Ευχαριστω Πολυ

Δημοσ.

Επησεις ακουσα οτι οταν μαζευεις διαφορα εξαρτηματα (π.χ. Καρτα γραφικων,μητρικη καρτα,καρτα ειχου κτλπ),και πας να φτιαξεις εναν υπολογιστη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τοσο καλος ο υπολογιστης οσο θα επρεπε γιατι δεν θα ειναι τελειως συμβατα τα εξαρτηματα μεταξη τους και κατι τετοια....αλλα εσεις θα ξερετε λογικα και δεν νομιζω να κανετε τετοιο λαθος.

Και στο Πλαισιο- eshop που πουλανε ετοιμα κουτια, ανθρωποι τα φτιαχνουν..

Ακομα δεν εχουν μπει τα ρομποτ σε εφραρμογη!! :P

Δημοσ.

Απο ποια καταστηματα δεν ξερω...απο οποια χρειαστει.Μενω στο νομο Φλωρινας στο Αμυνταιο.Δεν νομιζω να μην υπαρχει καποιο καταστημα κοντα σε εκεινη την περιοχη.

Δημοσ.

Το κατάστημα είναι το vision studio

dvd-rw:Sony 18.30 €

mouse:Logitech G500 45.01 €

speaker:Logitech Z323 2.1 38.84 €

keyboard:Microsoft SideWinder X6 52.91 €

mobo:Asus M4A88T-V EVO/USB3 101.72 €

psu:Corsair 600W 87.19 €

gpu:ATI Radeon HD6870 216.84 €

hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 60.39 €

cpu:AMD Phenom II X6 1075T 182.30 €

ram:Kingston Hyper X Blu 2GB 24.85 € x 2

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

Συνολο:940.23 €

Δεν μας είπες σε ποια οθόνη έχεις επιλέξει όποτε μπορείς να πας και στην 6850 που είναι εξίσου παρά πολύ καλή κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Δεν μας είπες σε ποια οθόνη έχεις επιλέξει όποτε μπορείς να πας και στην 6850 που είναι εξίσου παρά πολύ καλή κάρτα γραφικών

Πολύ καλή σύνθεση....

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται τέτοιο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Με ένα ποιο φτηνό σετάκι πληκτρολόγιο και ποντίκι και την 6850 αντί της 6870 μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και για έναν SSD

Δημοσ.

Οπως παντα ο rafail1994 εχει να κανει μια πολυ καλη προταση...πολυ δυνατη συνθεση για ολες σχεδον τις χρησης κα ειδικα για παιχνιδια...

@alpo Συνφωνω με τον φιλο ειναι λιγο too much το πληκτρολογιο και το ποντικι...παρε εκει ενα ποντικι - πληκτρολογιο με 30€ και χτυπα ενα ssd των 60gb για να περασεις τα windows θα δεις μεγαλη διαφορα...

Δημοσ.

Οπως παντα ο rafail1994 εχει να κανει μια πολυ καλη προταση...πολυ δυνατη συνθεση για ολες σχεδον τις χρησης κα ειδικα για παιχνιδια...

@alpo Συνφωνω με τον φιλο ειναι λιγο too much το πληκτρολογιο και το ποντικι...παρε εκει ενα ποντικι - πληκτρολογιο με 30€ και χτυπα ενα ssd των 60gb για να περασεις τα windows θα δεις μεγαλη διαφορα...

30ευρω και πολλα ειναι. :P

Ας κρατησει απο το παλιο του pc!!

Δεν νομιζω να θελει extreme καταστασεις..

Τουλαχιστον εμενα στις αρχες δεν με ενοιαζε και τοσο το ποντικοπληκτρολογιο.

Δημοσ.

Το ποντίκι για μένα να το πάρει .Έμενα άρχισε να μου ποναει το χέρι από το ατσούμπαλο της microsoft και σκέφτομαι να πάρω τον ίδιο συνδυασμό

Δημοσ.

χριαζετε μηπως τιποτα extra λογο της 3d οθονης?θελω να πω μηπως χρειαζετε τιποτα για να μπορω να βλεπω 3d εργα και να παιζω 3d παιχνιδια.Η μηπως δεν εχοει σχεσει ο υπολογηστης με την οθονη?

Δημοσ.

30ευρω και πολλα ειναι. :P

Ας κρατησει απο το παλιο του pc!!

Δεν νομιζω να θελει extreme καταστασεις..

Τουλαχιστον εμενα στις αρχες δεν με ενοιαζε και τοσο το ποντικοπληκτρολογιο.

Ε!Ναι τωρα τι να δινεις 100-120€ για πληκτρολογιο και ποντικι...

Και αμα παιζεις κανενα παιχνιδι και το τραβηξεις καμια σο τοιχο το ποντικι η φαει καμια μπουνια το πληκτρολογιο? :rolleyes: :mrgreen: Θα το κλαις μετα ενω ετσι λες δεν Γ@μιΕτ@ι περνω και αλλο :-D

Δημοσ.

Μόνο η κάρτα γραφικών έχει σχέση με το 3d τα υπόλοιπα είναι δουλεία της οθόνης

και η καρτα γραφικων που μου προτινατε κανει για 3d οθονη ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...