Προς το περιεχόμενο

Αποριες σχετικα με την 3D οθονη

Mirodin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Η αδερφη μου που ειναι φοιτιτρια,θελει να αγορασει εναν υπολογιστη.Αλλα επειδη εγω εχω εναν ψιλοπαλιο,σκεφτομαι να δωσω τον παλιο στην αδερφη μου,και να παρω εναν καινουριο υπολογιστη με μια καινουρια οθονη.

Εδω ειναι που χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ασχετα με το τι υπολογιστη θα παρω,επειδη μου αρεσει να βλεπω ταινιες,και να παιζω παιχνιδια,σκεφτομαι να παρω οθονη 3D.

Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι:

1)Αμα βλεπω ταινιες η παιζω παιχνιδια που ΔΕΝ ειναι 3D,θα ειναι κανονικα οπως και με την προηγουμενη οθονη?Η θα τα δειχνει καπως παραξενα?

2)θα πρεπει να φοραω παντα 3D γυαλια?Οτι και να κανω?

3)Ποσο περιπου κανουν οι 3D οθονες?Μια μετρια οθονη.

Ετσι οπως το καταλαβαινω,αν κατι δεν ειναι 3D το βλεπεις οπως βλεπεις τηλεωραση.Αν ειναι 3D φορας τα 3D γυαλια και τα βλεπεις τρισδιαστατα.Αμα κανω λαθος παρακαλω διορθοστε με.Και οσοι ξερετε παρακαλω να μου απαντησετε στις αποριες μου.(δυστυχος δεν ειχα ποτε 3D εμπειρια γιαυτο δεν εχω ιδεα..)

Σας Ευχαριστω Πολυ!!!!

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να φορας παντα τα 3D γυαλια καθος εχει λειτουργια on-off η οποια μπορει να ενεργοποιηθει σε games ταινιες κτλ...ενα monitor 3D εχει "τσιμπιμενη" τιμουλα με ενα απλο monitor και οι τιμες ποικιλουν απο 300 μεχρι 500+ αναλογα (πχ. Link ) επισης να πω οτι για να λειτουργισει πρεπει να εχεις και 3D vga

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...