marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Πετυχα χθες το ωραιοτατο Hustle & Flow στον ΑΝΤ1, κατα τις οχι και τοσο ωραιες αυπνιες μου, το ξαναειδα, τουλαχιστον το δευτερο μισο του, και εμπνευστηκα. Ας μαζεψουμε ταινιες με αυτο το στοιχειο (τιτλος), οι οποιες ειναι αν μη τι αλλο ενδιαφεροντες. Ειτε ειναι σε πιο mainstream φασεις οπως η προαναφερθεισα ταινια, ειτε σε πιο σινεφιλ, στυλ Accatone. Περα απο αυτα, το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια ταινια, αγγλικη νομιζω, δε θυμαμαι καν τον τιτλο της, αλλα ηταν με μια πορνη η οποια φροντιζε μια 12χρονη και μετα αυτη πηγε να "δωθει" σε ενα παιδοφιλο παππουλη, κατι τετοιο.
Wicked06 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ρε marantoni φτιάξε λίγο τον τίτλο του thread, δεν είναι σωστό!!! Προσεβλήθην!!! Άμα μου 'ρθει καμιά ταινία θα σου πω.
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ρε marantoni φτιάξε λίγο τον τίτλο του thread, δεν είναι σωστό!!! Προσεβλήθην!!! Άμα μου 'ρθει καμιά ταινία θα σου πω. Ειναι πολυ πιασαρικος και μπαντ-ας Σιγα μην τον αφησει ετσι το μοντερέισιον ομως. @fearwhat δωσε ενα λινκ γιατι δυσκολευομαι να τις εντοπισω. Αυτες του Takashi Miike ειναι; ΥΓ. Κατεβασα το Kids παντως, του Larry Clark, που ειπες στ' αλλο τοπικ. ΥΓ2. Συγχαρητηρια για τη νεα υπογραφη.
Wicked06 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά μάλλον λέει ο fearwhatnow: Kurôzu zero Kurôzu zero II Έχει δεί κανείς το Ichi the Killer?
fearwhatnow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι πολυ πιασαρικος και μπαντ-ας Σιγα μην τον αφησει ετσι το μοντερέισιον ομως. @fearwhat δωσε ενα λινκ γιατι δυσκολευομαι να τις εντοπισω. Αυτες του Takashi Miike ειναι; ΥΓ. Κατεβασα το Kids παντως, του Larry Clark, που ειπες στ' αλλο τοπικ. ΥΓ2. Συγχαρητηρια για τη νεα υπογραφη. http://www.imdb.com/title/tt1519661/
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Νταξει και ελεγα τι αλλο θεμα θα ανοιξει αυτο το παιδι. Δν με απογοητευσες
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 1. Σωστα μαντεψα δηλαδη. edit: τωρα το ειδα, δεν ελεγε το Ιαπωνικο τελικα. 2. Μα φυσικα, αγαπαμε ιτσι δε κιλλερ. 3. Να 'χει πουταναριο-νταβατζιλικι-πορνειες-βιασμους-εξτριμ πρεζοκαταστασεις-ΒΡΩΜΙΑ λεμε. Δηλαδη οχι απλα γκοριές ή κατι τετοιο. Και παιδεραστια δεκτη, στυλ Hard Candy ας πουμε. @ Vintage Jewel, θενξ
Wicked06 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά μάλλον λέει ο fearwhatnow: Kurôzu zero Kurôzu zero II Έχει δεί κανείς το Ichi the Killer? http://www.imdb.com/title/tt1519661/ Οκ, ρίχνω άκυρο στον εαυτό μου. @marantonis Δεν το χω δει ακόμα, δεν έχω τολμήσει
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ο χαμένος τα παίρνει όλα. Αγγελάκας εγγύηση, έχεις και βρωμιά, και νταβατζιλίκι και ότι θες να'ούμε.
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 thnx Sellers, ηδη κατεβαζω. Σκατα ποιοτητα αλλα θα την παλεψω. ==================================================================== Προσθετω και το ομορφοτατο Breaking the Waves, του αγαπητου Δανου.
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 thnx Sellers, ηδη κατεβαζω. Σκατα ποιοτητα αλλα θα την παλεψω. Ε ναι ρε συ, η σκατά ποιότητα επιβάλλεται. Σαν να θες να φας βρώμικο σε γκουρμέ εμφάνιση. Δε γίνεται μάνα μου, δεν βγαίνω.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ο χαμένος τα παίρνει όλα. Αγγελάκας εγγύηση, έχεις και βρωμιά, και νταβατζιλίκι και ότι θες να'ούμε. Aπο ελληνικες μονο υποψηφιες για οσκαρ βλεπει
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ωωω τι του είπε... Στο σχόλασμα, ε μαραντόνη?
marantonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα που πηγαμε στις Ελληνικες, και η Στρελλα κολλαει ανετα στο τοπικ. Ανετοτατα δηλαδης. @fearwhatnow μετα το σχολασμα, στο παρκακι πανω απ' το μπασκετ. Μη κωλωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.