ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Τα διαθέσιμα χρηματα ειναι γυρω στο 1000ρικο.Αποσταση θέασης 2,6m. Plasma αποκλείονται γιατι δεν αρεσουν στους υπολοιπους στο σπιτι. Ειχα εντοπίσει αυτή http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-LE40C750-3D-LCD-TV-40-LE40C750R2WXXH.htm Αλλά λόγω οικονομικών θα καθυστερίσει λίγο καμια βδομαδα. Υπάρχει καποια αλλη πρόταση απο τις καινούργιες;Αξίζει να την πάρω η να περιμενω λιγο μιας και τωρα ειναι περιοδος αλλαγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx255 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω την ιδια στις 46' και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος προχορα αφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Η c750 αποτελει μια απο τις κορυφαιες προτασης της αγορας για το 2010. Στη θεση σου αν δεν σ' ενδιαφερει το 3d τοτε θα ανεβαινα λιγο σε ιντσες και θα επελεγα την samsung 46c650 επισης αξιολογη tv. Tα νεα μοντελα ερχονται τελη Μαρτη και η samsung αντικαθιστα την c750 με την s870 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Με όλο το σεβασμό, γιατί δεν αρέσουν οι Plasma στους άλλους στο σπίτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.