ffseriespower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετώ! Έχω ένα MacBook Pro 15αρι 4 μηνών. Παρατηρώ στην οθόνη του μερικά στίγματα (ας τα πουμε έτσι γιατί είναι μικρά) τα οποία φαίνεται ότι είναι σκόνη ή κάτι τέτοιο (δηλαδή δεν έχει πάθει τίποτα το γυαλί) και τα προβλήματα μου είναι δύο. Πρώτον, πως στο δι*ολο κόλησαν πάνω στην οθόνη? Το ορκίζομαι στα δάχτυλα που σας γράφουν ότι ποτέ μου δεν έχω αγγίξει την οθόνη ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Δεύτερον, Πως βγαίνουν τώρα? Όσο και να έχω τρίψει την οθόνη ακουμπώντας την μόνο με το πανάκι που είχε μέσα στο macbook όταν το αγόρασα δεν βγαίνουν με τίποτα. Κανείς άλλος έχει αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μόνος γκαντέμης?
spyrospal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δωστο πισω αδερφε για εγγυηση!ετσι κ εγω με εναν imac 2010 αλλα τα αλλαξαν ολα
papaniki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε να βρέξεις με νερό ΕΛΑΧΙΣΤΑ το πανάκι που δίνει η μαμα apple και πέρασε την οθόνη με αυτό.. Αυτά τα στίγματα έχουν δημιουργηθεί απο σάλιο κυρίως καθώς μιλάς οταν βρίσκεσαι μπροστά στον υπολογιστή. Δοκίμασε αυτό που έγραψα απο πάνω και πες μας. σσ:Ρε παιδιά αν όντως είναι απο σάλιο(που ξαναλέω δεν βγαίνουν με τρίψιμο χωρίς νερό) μην φτάνουμε σε εγγυήσεις...είναι αστείο...
ffseriespower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 OK, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Tr3quart1sta αυτό που έβαλες που το πουλάνε? Είναι καλό? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 OK, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Tr3quart1sta αυτό που έβαλες που το πουλάνε? Είναι καλό? Το έχει δοκιμάσει κανείς? δεν το εβαλα για το συγκεκριμενο γενικα ψαξε για lcd/tft cleaning wipes δεν πιστευω ναναι δυσκολο να βρεις ... εγω τα χρησιμοποιω κατι μηνες τωρα παρα πολυ καλα...!!
themis_81 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.klearscreen.com/ Εγω αυτα χρησιμοποιω και ειναι παρα πολυ καλα . Aπο ebay
papaniki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι άσχετο με το καθαριστικό που ο φίλος πήρε τις απαντήσεις που ήθελε.. Η οθόνη του macbook pro μας(εγώ έχω mid 2010 μονδελο) τι χαρακτηριστικα έχει?Πάνελ?Φωτεινότητα?Αντίθεση? Θα ήταν καλό να είχαμε αυτές τις πληροφορίες Ξέρω οτι είναι led backlight παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.