Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης για PC.Παρaκαλώ μονο όσοι ξέρουν.

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χεχ, σε νιώθω, κι εγώ τη ζαχαρώνω :Ρ

πιστεύω πως το 15.001 ποστ σου θα είναι "είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος μιας 27ρα Dell". :-D

Δημοσ.

Mε 80-90 posts την μέρα ο Φάνης, λογικά θα πρέπει να την αγοράσει περί τα τέλη της εβδομάδας.

Και πολύ λέω. :P

ετσι το υπολογίζω και γώ! πολύ "ζεστό" τον βλέπω τελευταία... :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελευταια ψαχνομουν για οθονη και ειδα στο forum οτι προτεινετε την U2311H .Εχω ψηθει αρκετα το μονο που με κανει να αναρωτιεμαι ειναι αν ειναι καλη για gaming λογω του χρονου αποκρισης(8sec)? Απο εκει και περα αν παω σε αγορα http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23%22.html τα 2 πρωτα καταστηματα ειναι εμπιστα? To msystems το ξερετε?

Δημοσ.

1. Κανείς δεν έχει αναφέρει πρόβλημα σε gaming.

Γενικότερα, απ' ό,τι έχω διαβάσει μόνο αποκαΐδια που παίζουν online και το 'χουν κάνει επάγγελμα μπορούν να δουν διαφορές.

2. Το Msystems είναι απ' τα σοβαρότερα μαγαζιά στη Μπανανία.

Δημοσ.

Τελευταια ψαχνομουν για οθονη και ειδα στο forum οτι προτεινετε την U2311H .Εχω ψηθει αρκετα το μονο που με κανει να αναρωτιεμαι ειναι αν ειναι καλη για gaming λογω του χρονου αποκρισης(8sec)? Απο εκει και περα αν παω σε αγορα http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23%22.html τα 2 πρωτα καταστηματα ειναι εμπιστα? To msystems το ξερετε?

Ολοι σχεδον στο φορουμ που εχουν την 2311 την πηραν απο msystems. Δεν αναφερθηκε καποιο παραπονο, ισα ισα εχω διαβασει αρκετα ποστ για απροβληματιστη εξυπηρετηση σε θεματα εγγυησης που προεκυψαν.

Για το gaming οχι δε θα εχεις προβλημα. Και το οχι, ειναι απολυτο :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει για να δω πόσο καλά scalάρει, πάντως μια σχετική θολούρα θα την έχει.

Καλύτερα να παίξεις σε 1600*900 που είναι 16:9.

Ποαι παιχνίδια σε απασχολούν και θεωρείς πως δε θα ανταπεξέλθει η 8800GTS 640MB;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...