runner69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια σε υπολογιστη με αρχαια καρτα γραφικων, geforce4 mx440 agp4x 64MB, θα εχει προβλημα μια οθονη σαν την dell U2311; Θα δουλευει κανονικα ή θα πρεπει να κανω αναγκαστικα αναβαθμιση μητρικης-καρτας γραφικων; Μηπως ξερει καποιος με ποιο προγραμμα μπορω να δω την max αναλυση που υποστηριζει μια καρτα γραφικων;
FaRMaKhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Απο αποψη αναλυσης δεν νομιζω να εχεις προβλημα το αν θα αντεξει η καρτα σε games ας πουμε ειναι ενα θεμα
runner69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Απο αποψη αναλυσης δεν νομιζω να εχεις προβλημα το αν θα αντεξει η καρτα σε games ας πουμε ειναι ενα θεμα αν δεν κανω λαθος πρεπει να πηγαινει σε αναλυση εως 2048 x 1536 και αρα λογικα δεν θα εχω προβλημα. Απλα ηθελα να το σιγουρεψω. Εκεινο το pc ειναι για internet/word και καμια ταινια. Ευχαριστω για την απαντηση
Tony_Montana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ...anybody?? Χωρίς να χω ´δει τη μικρή Οι κυριότερες διάφορες είναι Τα διαφορετικά ips , Η 24u10 έιναι wide gamut. Έχει 16:10 έναντι 16:9 Κάποια περιφερειακά και εισόδους εξόδους πχ hdmi (αν και είναι άχρηστο) Χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπερτερεί και η μικρή σε ορισμένα σημεία. Γιατί χρήση πάντως που θες δεν νομίζω να αξίζει η διάφορα των 200+ € Διάφορες θα ´δει κάποιος που τραβάει με Dslr raw αρχεία. Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 η κυριότερη διαφορά για την υψηλότερη τιμή είναι ότι το 24αρι έχει h-ips panel (true 8bit) ενώ το 23αρι έχει e-ips panel (6bit & A-FRC) το e-ips (8bit) από μόνο του είναι φτηνότερο από το h-ips αλλά όταν είναι 6bit με A-FRC γίνεται ακόμα πιο φτηνό... more info http://www.insomnia.gr/topic/398531-a-correction-colour-depths-of-modern-e-ips-and-cpva-panels/
jimarass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ερώτημα: Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης για ένα χρήστη pc/laptop σε απόσταση 0,5 μέτρων και με ανάλυση 1440Χ900, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο? 17", 22"?
jimarass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γιατί οπωσδήποτε 1440*900 ανάλυση; Για να έχουμε μια μεταβλητή σταθερή!!
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δε σε πιάνω.. Αυτή η ανάλυση δεν αξίζει ούτε για browsing ούτε για gaming, για τίποτα μη σου πω, εκτός κι αν την έχεις ήδη και δε μπορείς να την αλλάξεις.
jimarass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δε σε πιάνω.. Αυτή η ανάλυση δεν αξίζει ούτε για browsing ούτε για gaming, για τίποτα μη σου πω, εκτός κι αν την έχεις ήδη και δε μπορείς να την αλλάξεις. Ωραία, τότε πρότεινέ μου ΚΑΙ ανάλυση ΚΑΙ μέγεθος
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πες και πόσα διαθέτεις πριν σου προτείνω χύμα στο κύμα την U2311H.
jimarass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πες και πόσα διαθέτεις πριν σου προτείνω χύμα στο κύμα την U2311H. Φίλε μου δε με ενδιαφέρει να αγοράσω τώρα, θέλω απλά να ξέρω τις ιδανικές ίντσες. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ιδανικό μέγεθος. Πχ μικρές οθόνες σημαίνει κούραση και λίγη πληροφορία. Μεγάλες σημαίνει πιο πολύ κούραση λόγω φωτεινής ακτινοβολίας. Πιο μέγεθος είναι το ιδανικό?
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πού τα άκουσες/διάβασες αυτά; Δεν ισχύουν, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τα παρουσιάζεις.
probe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Φίλε μου δε με ενδιαφέρει να αγοράσω τώρα, θέλω απλά να ξέρω τις ιδανικές ίντσες. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ιδανικό μέγεθος. Πχ μικρές οθόνες σημαίνει κούραση και λίγη πληροφορία. Μεγάλες σημαίνει πιο πολύ κούραση λόγω φωτεινής ακτινοβολίας. Πιο μέγεθος είναι το ιδανικό? 27, αλλά που λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.