Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης για PC.Παρaκαλώ μονο όσοι ξέρουν.

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μεγεια την οθονη ...εγω ζαχαρώνω την 30αρα..να δουμε αν αξιωθώ να την παρω τελικα...

Προτείνω να βαλεις κατι απο Καραισκακη η Gate 7 για επιφανεια εργασίας..νομιζω θα σου αρεσει :)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγεια και απο μενα Πανο,ειναι πραγματικα φοβερη.

Φιλε μεγεια την οθονη ...εγω ζαχαρώνω την 30αρα..να δουμε αν αξιωθώ να την παρω τελικα...

Προτείνω να βαλεις κατι απο Καραισκακη η Gate 7 για επιφανεια εργασίας..νομιζω θα σου αρεσει :)

Πιπερι στην γλωσσα. :P :P

Δημοσ.

Tην εχει παρει φιλος απο συμβουλη δικια μου με τα τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα και πριν κανα 10αρια μερες την ειδα..

Κοιταξτε απλα πρεπει να ξερουμε τι περνουμε..Δεν περουμε κανα πανελ των 1000 ευρων..Ναι για 220 ακομη και για 300 ειναι πολυ καλη οθονη αλλα εχει και τα ψεγαδια της..Στον φιλο μου εχει αρκετο tinting..Δεν μπηκε στο τρυπακι αλλαγης μιας και δεν τον πειραζει αλλα απλα λεω οτι ειναι γενικο φενομενο

Επισης εμενα προσωπικα με ξένισε το εντονο AG coating της οθονης αλλοι μπορει να μην το προσεξαν καν αλλα εμενα δεν μου αρεσε..Ετσι μου ερχετε να παρω μια και να προσπαθησω με την Moda που υπαρχει στο net να το βγαλω..

Αν το βγαλω τοτε θα εχω απεικονιση 1000( apple γαρ ) ευρων σε τιμη των 200 :devil:

Αν κατι παει στραβα θα εχω μια dell u2311 στην τιμη της 2410 ( Επειδη θα παρω αλλη ) :-D

Δημοσ.

Παντως μην μας ξεχασεις βαλε μερικες για να δουμε μια συγκριση ΤΝ με την dell εστω και απο τα δικα μας τα panel.Ειμαι και εγω ενα βημα πριν την αγορα..ΤΟ μονο που με κραταει ειναι οτι εχω σχετικα καλο TN της Hp και σκέφτομαι μπας και δεν δω διαφορες..

Μιας και η Hp (οταν την ειχα αγορασει( 360 ευρω) 3 χρονια + πριν θεωρουνταν το κορυφαιο ΤΝ μαζι με ενα της Samsung αν θυμαμαι καλα ) μιας και glossy (δεν με ενοχλει καθολου οπως μερικους) δινει πολυ ωραια ζεστα και εντονα χρωματα..Οχι απολυτος σωστα βεβαια αλλα μου αρεσουν..Γιαυτο και μονο κρατιεμαι μηπως με τοση πλύση εγκεφαλου που γινετε στο net για την dell θε περιμενω να δω κατι πολυ καλο και απογοητευτώ.. Οντως η Dell θα ειναι μια παρα πολυ καλη αναβαθμηση απο καποιον που παει απο 19αρα wide ή απο 20αρα στην dell..'H πχ απο crt αλλα για καποιον που προερχετε απο καλο ΤΝ (οσο καλο μπορει να ειναι)θα δει πραγματικες διαφορες ?

Αυτα με προβληματιζουν και δεν κανω την αγορα..

Αν και με κοβω να το κανω το βημα..Ψηνω και το 24 αν κρατηθω και μαζεψω κανα φραγκο..

Κοιτα επειδη ειχα την συγκεκριμενη samsi και πηγα τοτε στη HP w2448hc τo ιδιο πανελ με το δικο σου ουσιαστικα απλα με + ιντσες

σου λεω οτι δεν αξιζει να πας στη 2311 οχι γιατι δεν ειναι καλυτερη απλα γιατι τα λ7 της δεν τα εχει βγαλει ακομα,

οθονες δεν αλαζουμε καθε μερα.

Για μενα προσωπικα πιστευω ειναι απο τα καλυτερα ΤΝ οποτε ο μονος λογος που θα αλλαζα θα ηταν η u27 της dell( ή η u24 αλλα και αυτο δυσκολα)

Αν παλι δεν ειχα οθονη σημερα θα πηγαινα σιγουρα για καποιο ips της dell

εδιτ:Επισης το glossy δεν ενοχλει καθολου αν εχεις σωστο φωτισμο στο χωρο(ομοιογενες θα ελεγα)

,ψαξε στο net για σωστο καλιμπραρισμα της ετσι για να δωσεις ενα boost σε αυτο που ηδη εχεις

και να σου φυγει η καψα μεχρι να μαζευτουν χρηματα για κατι πραγματικα καλο :-)

Δημοσ.

Δειτε εδω καπου προς το τελος εχει διπλα διπλα το glossy της HP με την dell 2408WFP (s-pva) η διαφορες κατα την αποψη μου δεν ειναι και τρομερες..

Οχι απο αποψη γωνιων θεασης, διαμορφωσης χρωματων κλπ μιας και το pva λογικα θα υπερτερει αλλα αν καποιος κοιταει το monitor σε ευθεια γραμμη οι διαφορες ναι μεν υπαρχουν αλλα οχι κατι το άξιο αναφοράς..

Δημοσ.

Νομίζω πως από ερασιτεχνικές φωτογραφίες είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις χρωματικές διαφορές. Δε λέω πως υπάρχουν ή/και ότι είναι σημαντικές. Απλά θα πρέπει να υπάρχει κάτι κραυγαλέο για να φανεί.

Δημοσ.

Εκτός από μια διαφορά στη φωτεινότητα δε μπορώ να πω ότι βλέπω κάτι. Αυτό που είναι αρκετά ορατό είναι πως το monitor της apple μοιάζει σα ν αποτελείται από 4 «υπο-οθόνες».

Δημοσ.

Γιά τους κυρίους στο AVForums και το ''βετεράνο'' Usama,φαίνεται ξεκάθαρα εδώ

http://www.avforums.com/forums/9324048-post18.html

ότι ή δεν έχουν ιδέα τι θα πεί ''χρώμα'',''αντίθεση'',''φωτεινότητα'',ή ότι απλά κάνουν πλάκα...

Κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγεί από αυτή την παρουσίαση,είτε γιατί οι άνθρωποι δεν ρύθμισαν τις οθόνες προηγουμένως,είτε γιατί έκαναν κάποιες παρεμβάσεις στις ρυθμίσεις,μόνο και μόνο γιά να κάνουν πλάκα,ή το άσπρο-μαύρο!

Δημοσ.

Εννοεις πως πειραξν τις ρυθμισεις για να φαινονται ίδιες οι οθονες, ή γενικά εχουν λάθος στις ρυθμισεις και των δυο οθονών?

Δημοσ.

Εννοεις πως πειραξν τις ρυθμισεις για να φαινονται ίδιες οι οθονες, ή γενικά εχουν λάθος στις ρυθμισεις και των δυο οθονών?

Ίδιες δεν φαίνονται με τίποτα οι 2 οθόνες.

Κακορυθμισμένες είναι και οι 2,με την Dell να έχει υπερβολική φωτεινότητα και ανύπαρκτα μαύρα και την ΗP να χάνει μόνιμα τις λεπτομέρειες στους χαμηλούς τόνους(σκούρα).

Και οι 2 χρειάζοταν μιά στοιχειώδη χρωματική διόρθωση.

Τέλος οι φωτογραφίες του είναι άθλιες! (ίσως να μου φαίνονται τέτοιες γιατί είμαι φωτογράφος)

Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοπιμότητα και που αποσκοπούσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...