Προς το περιεχόμενο

Επιλογή οθόνης για PC.Παρaκαλώ μονο όσοι ξέρουν.

Panostheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα δεν προλαβαίνω να βάλω εικόνες με το παλιό μου monitor διπλα γιατί θα πάω για δουλειά....αύριο πρωί/μεσημεράκι όμως υπόσχομαι να βάλω :P

Δημοσ.

Μεγειες. Δεν υπηρχε περιπτωση να μετανιωσεις ουτε ενα απο τα 200κατι ευρω για αυτην την οθονη, σε συγκριση με οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει στην ελληνικη αγορα στα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Παντως μην μας ξεχασεις βαλε μερικες για να δουμε μια συγκριση ΤΝ με την dell εστω και απο τα δικα μας τα panel.Ειμαι και εγω ενα βημα πριν την αγορα..ΤΟ μονο που με κραταει ειναι οτι εχω σχετικα καλο TN της Hp και σκέφτομαι μπας και δεν δω διαφορες..

Μιας και η Hp (οταν την ειχα αγορασει( 360 ευρω) 3 χρονια + πριν θεωρουνταν το κορυφαιο ΤΝ μαζι με ενα της Samsung αν θυμαμαι καλα ) μιας και glossy (δεν με ενοχλει καθολου οπως μερικους) δινει πολυ ωραια ζεστα και εντονα χρωματα..Οχι απολυτος σωστα βεβαια αλλα μου αρεσουν..Γιαυτο και μονο κρατιεμαι μηπως με τοση πλύση εγκεφαλου που γινετε στο net για την dell θε περιμενω να δω κατι πολυ καλο και απογοητευτώ.. Οντως η Dell θα ειναι μια παρα πολυ καλη αναβαθμηση απο καποιον που παει απο 19αρα wide ή απο 20αρα στην dell..'H πχ απο crt αλλα για καποιον που προερχετε απο καλο ΤΝ (οσο καλο μπορει να ειναι)θα δει πραγματικες διαφορες ?

Αυτα με προβληματιζουν και δεν κανω την αγορα..

Αν και με κοβω να το κανω το βημα..Ψηνω και το 24 αν κρατηθω και μαζεψω κανα φραγκο..

Δημοσ.

Μιας και η Hp (οταν την ειχα αγορασει( 360 ευρω) 3 χρονια + πριν θεωρουνταν το κορυφαιο ΤΝ μαζι με ενα της Samsung αν θυμαμαι καλα ) μιας και glossy (δεν

μηπως εννοείς την 226BW ? τοτε την ειχα παρει κι εγω κοντά 360ε...

Δημοσ.

μηπως εννοείς την 226BW ? τοτε την ειχα παρει κι εγω κοντά 360ε...

Μαλλον..Κατι με BW ηταν θυμαμαι με 2 ms ..Και προβληματιζόμουν ποια απο τις 2 να παρω και τελικα πηγα στην Hp που ειλικρινα με έβγαλε ασπροπρόσωπο..

Αλλα εχω μπει στο τρυπακι της αλλαγης τωρα και με τρωει..

EDIT Βρηκα ποια ηταν 2232ΒW...

Δημοσ.

OFFTOPIC

Eχω και εγω το monitor της Hp και πραγματικα ειναι πολυ καλο monitor για ΤΝ..

Δειτε και εδω..

Οποτε δεν ξερω αν το με το dell θα δεις μεγαλες διαφορες..Καλυτερες γωνιες θεασης ναι ,αν και καλες εχει και το Hp check και το video, αλλα εντονα χρωματα που σου αρεσουν ποσο πιο εντονα απο της HP?

OFFTOPIC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...