Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc : Intel ή AMD ?

telias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβο σου φαινεται?Την XFX 6950 στα 205 ευρω την ειδες?

Club3D 6970 στα 297 και Colorful GTX580 με 390,OCZ Vertex 2 120 GB Με 167 ευρω,ακομα ακριβο σου φαινεται?Εχει παρα πολυ καλες τιμες,με μεταφορικα εγγυησεις δεν ξερω τι παιζει.Παντως λιγο που το εψαξα μονο Ιταλια στελνει.Για Ελλαδα δεν βρηκα τιποτα σχετικο.Αν μπορει ο TS να μας διαφωτησει.

μαλλον ειναι μονο για ιταλια και εχει φανταστικες τιμες !

Δημοσ.

Λοιπόν το μαγαζί δεν στέλνει εκτος ιταλία,δίνει 24 μήνη εγγύηση αντιπροσωπείας και έχει φπα 20 τις εκατό,έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 3,9 αλλα εξαρτάται τι θα πάρεις,μένω ιταλία και έχω παραγγείλει δυο pc από αυτούς,είναι άψογοι απλά παιδιά!

Για τις μνήμες αποφάσισα τελικά να πάρω αυτές : RAM DDR3 6GB / 1333Mhz CORSAIR XMS3 New Classic TC KIT CL7 rt € 66,34

ανέβηκα 2gb μονο γιατί μετά φεύγω εκτος προϋπολογισμού.

Οποτε για κάρτα γραφικών τι λέτε?Αφού θα πάω για τον AMD καλώ είναι να πάρω ATI?

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 13 Φεβρουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 13 Φεβρουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

Λοιπόν το μαγαζί δεν στέλνει εκτος ιταλία,δίνει 24 μήνη εγγύηση αντιπροσωπείας και έχει φπα 20 τις εκατό,έξοδα αποστολής ξεκινάνε από 3,9 αλλα εξαρτάται τι θα πάρεις,μένω ιταλία και έχω παραγγείλει δυο pc από αυτούς,είναι άψογοι απλά παιδιά!

Για τις μνήμες αποφάσισα τελικά να πάρω αυτές : RAM DDR3 6GB / 1333Mhz CORSAIR XMS3 New Classic TC KIT CL7 rt € 66,34

Οποτε για κάρτα γραφικών τι λέτε?Αφού θα πάω για τον AMD καλώ είναι να πάρω ATI?

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση ποια καρτα γραφικων θα παρεις.

Και οι Nvidia μια χαρα καρτες ειναι! ;)

Δημοσ.

Πω ρε ξενερωσα τωρα... θελω κι εγω τετοιες τιμες... ακου AMD Phenom II X6 1100T με 186.78 ευρω... και η MB Asus M4A89TD PRO/USB3 στην τιμη της MB Asus M4A89GTD PRO/USB3... κλαψ... λυγμ... :cry:

Δεν εχει σχεση φιλε μου το chipset της μητρικης με την καρτα γραφικων... εγω ειχα ATI chipset με την Nvidia 7900gtx και δεν ειχα ποτε προβλημα. Τωρα εχω παρει απο εναν φιλο μου μια asus με nvidia chipset που αυτος ειχε επανω μια ati καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Εγώ το είπα πιο πολύ επειδή το mobo υποστηρίζει CrossFireX. και εγώ μέχρι τώρα πάντα Nvidia είχα με επεξεργαστή AMD.

Δημοσ.

Για crossfire ή sli αλλαζει... νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι οι καρτες πρεπει να ειναι ιδιες με το chipset, πχ ati chipset με ati καρτες για crossfire ή nvidia chipset με nvidia καρτες για sli.

Δημοσ.

Απαντησε παραπανω, το bpm-power.com ειναι (δεν το γνωριζα καν).

Σχετικα με τις μνημες παντως παρε 4giga στα 1333 και θα εισαι αρχοντας.

Καμια απολυτως διαφορα δεν θα καταλαβεις απο τις 1600αρες.

Επισης τα θεωρω λιγα τα χρηματα για καρτα γραφικων.

Μια.. αξιοπροσεκτη (5670 και πανω), κανει 90ευρω τουλαχιστον.

πως μπορεις να αγορασεις απο το σαιτ αυτο αφου δεν κανει μεταφορες εκτος ιταλιας?

Δημοσ.

πως μπορεις να αγορασεις απο το σαιτ αυτο αφου δεν κανει μεταφορες εκτος ιταλιας?

Ιταλια μενει το παιδι που θα αγορασει το pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...