Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc : Intel ή AMD ?

telias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι στο να αγοράσω καινούργιο pc και έχω κατάληξη σε μερικά πράγματα οι μνήμες το τροφοδοτικό είναι standart θέλω την βοήθεια σας για την mobo και την επεξεργαστή.Αυτό που θέλω σίγουρα είναι να έχει usb3 και 6gb σατα οποτε έχω κατάληξη στα εξής :

MB Asus M4A89TD PRO/USB3 890FX AM3 ATX DDR3 € 144,94

Amd Phenom II X4 955 Box AM3 € 103,70

H'

ASUS P7P55D-E P55 S1156 ATX DDR3€ 110,48

Intel Core i3 540 Box 1156 (SLBMQ)€ 98,45

μνημες:RAM DDR3 4GB / 1600Mhz CORSAIR XMS3 Classic DC KIT CL7 rt € 65,18

τροφοδοτικο:CORSAIR 650W [CMPSU-650TXEU] € 71,83

κουτι:Cooler Master Elite 335 Black € 51,91

καρτα γραφικων:??????????

Επίσης θέλω να πάρω και ένα DVDROM bluray αλλα η οθόνη μου είναι μια HP2009v με μεγιστη ανάλυση 1600*900 θα υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή τους?ποια κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε?

500 ευρώ + - (προς το πλην)

Η χρήση του pc κατά κύριο λόγο office,internet multimedia,θέλω όμως και virtualization με virtualbox (αλλα και κάποια στιγμή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Solid Works!)

Δημοσ.

Amd παρε γιατι ειναι value4money και αξιζει..

Δεν εχει σχεση η οθονη για τις bluray. Παντου παιζουν, σε οποια οθονη και να τα βαλεις..

Απορια 1: Που βρηκες τοσο φθηνα τον επεξεργαστη;

Απορια 2:Γιατι τοσο ακριβη μητρικη;

Απορια 3: Συμφωνα με την συνθεση σου εχεις περιπου 70 ευρω για να παρεις καρτα γραφικων!!

Ενα 100ευρω πρεπει να το δωσεις ευκολα στην καρτα!

Δημοσ.

Πες μας ποσά διαθέτεις από ποια καταστήματα μπορείς να τα πάρεις για τη χρήση προορίζεται το pc

τα λεει στο τελος

Δημοσ.

Amd παρε γιατι ειναι value4money και αξιζει..

Δεν εχει σχεση η οθονη για τις bluray. Παντου παιζουν, σε οποια οθονη και να τα βαλεις..

Απορια 1: Που βρηκες τοσο φθηνα τον επεξεργαστη;

Απορια 2:Γιατι τοσο ακριβη μητρικη;

Απορια 3: Συμφωνα με την συνθεση σου εχεις περιπου 70 ευρω για να παρεις καρτα γραφικων!!

Ενα 100ευρω πρεπει να το δωσεις ευκολα στην καρτα!

1.Το κατάστημα είναι το bpm-power.com Ιταλικό,έχουμε πάρει και το pc ένας φίλου από εκεί είναι άψογοι και πολλή γρηγορη αποστολή.

2.Είπα να πάρω την καλυτερη τις σειράς μιας και αυτό είναι ένα pc (όπως αυτό που έχω τώρα) 7 ετίας.Ποιο άλλο θα πρότεινες εσύ?Πάντα ASUS μιλάμε!

3.Ναι περίπου στα 70 ευρώ είχα υπολογίσει για κάρτα...Είναι λίγα?

τα λεει στο τελος

Η αλήθεια είναι ότι έκανα edit το μήνυμα μου μετά την παρότρυνση του φίλου.

Το setup με AMD αλλά με 8GB RAM σε Kingston DDR3 1333 4GB Dimms και μια DX11 GPU με 1GB GDDR5.

Προσωπικά τις kingstone δεν τις θεωρώ καλές μνήμες και έχω πρόσφατα περιστατικά από φίλους που δεν τους λειτουργούσαν καθόλου καλά,οποτε η OCZ η Corsair,το θέμα είναι γιατί στα 1333 και όχι 1600??

Thanks!

Δημοσ.

Γιατι δε θα δεις καμια σημαντικη διαφορα στη πραξη σε σχεση με το να εχεις πολλη ραμ

Επισης μια χαρα ειναι οι kingston , οπως και οι περισοοτερες μαρκες αλλωστε

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Δημοσ.

Προσωπικά τις kingstone δεν τις θεωρώ καλές μνήμες και έχω πρόσφατα περιστατικά από φίλους που δεν τους λειτουργούσαν καθόλου καλά,οποτε η OCZ η Corsair,το θέμα είναι γιατί στα 1333 και όχι 1600??

Thanks!

Δεν ξέρω τι κάνουν οι φίλοι σου και δεν με ενδιαφέρει, αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι η σειρά ValueRAM της Kingston είναι η No.1 συμβατή RAM παγκοσμίως με όλες της μητρικές. Οσον αφορά το θέμα ταχύτητας, είναι άκυρο στην περίπτωση σου μιας και λόγω Virtual Machines σε ενδιαφέρει η συνολική ποσότητα αλλά και λόγω ξεκλείδωτου πολλαπλασιαστή στον Black Edition Phenom II X4 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κλοκαρεις, τώρα εάν βρεις 8GB 1600 σε τιμές ValueRAM 1333 εκεί εννοείται προχωράς.

Δημοσ.

Από ποια καταστήματα μπορείς να τον πάρεις ;

Απαντησε παραπανω, το bpm-power.com ειναι (δεν το γνωριζα καν).

Σχετικα με τις μνημες παντως παρε 4giga στα 1333 και θα εισαι αρχοντας.

Καμια απολυτως διαφορα δεν θα καταλαβεις απο τις 1600αρες.

Επισης τα θεωρω λιγα τα χρηματα για καρτα γραφικων.

Μια.. αξιοπροσεκτη (5670 και πανω), κανει 90ευρω τουλαχιστον.

Δημοσ.

1.Το κατάστημα είναι το bpm-power.com Ιταλικό,έχουμε πάρει και το pc ένας φίλου από εκεί είναι άψογοι και πολλή γρηγορη αποστολή.

2.Είπα να πάρω την καλυτερη τις σειράς μιας και αυτό είναι ένα pc (όπως αυτό που έχω τώρα) 7 ετίας.Ποιο άλλο θα πρότεινες εσύ?Πάντα ASUS μιλάμε!

3.Ναι περίπου στα 70 ευρώ είχα υπολογίσει για κάρτα...Είναι λίγα?

Η αλήθεια είναι ότι έκανα edit το μήνυμα μου μετά την παρότρυνση του φίλου.

Thanks!

τα μεταφορικα για να σου τα στειλουν ποσα ειναι ? Τι γινεται με την εγγυηση?

Δημοσ.

Εγγυησεις ομως για τα εξαρτηματα απο που θα εχεις;

edit: Γιατι μου φαινεται ακριβο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα;

Ακριβο σου φαινεται?Την XFX 6950 στα 205 ευρω την ειδες?

Club3D 6970 στα 297 και Colorful GTX580 με 390,OCZ Vertex 2 120 GB Με 167 ευρω,ακομα ακριβο σου φαινεται?Εχει παρα πολυ καλες τιμες,με μεταφορικα εγγυησεις δεν ξερω τι παιζει.Παντως λιγο που το εψαξα μονο Ιταλια στελνει.Για Ελλαδα δεν βρηκα τιποτα σχετικο.Αν μπορει ο TS να μας διαφωτησει.

Δημοσ.

Ακριβο σου φαινεται?Την XFX 6950 στα 205 ευρω την ειδες?

Club3D 6970 στα 297 και Colorful GTX580 με 390,OCZ Vertex 2 120 GB Με 167 ευρω,ακομα ακριβο σου φαινεται?Εχει παρα πολυ καλες τιμες,με μεταφορικα εγγυησεις δεν ξερω τι παιζει.Παντως λιγο που το εψαξα μονο Ιταλια στελνει.Για Ελλαδα δεν βρηκα τιποτα σχετικο.Αν μπορει ο TS να μας διαφωτησει.

Δεν μιλησα για ολα τα προιοντα.

Για ορισμενα μιλησα (βλεπε οθονες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...