PhlegethoN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, Χρησιμοποιω ελαχιστα το Adobe Premiere Elements 8 και συνηθως για να edit καποια αρκετα μεγαλα video και να βγαλω καποια clipακια. Το προβλημα ειναι οτι μετα το render το clip που εξαγεται εχει 2 μαυρες μπαρες πανω και κατω απο το video, χωρις να εχω αλλαξει τις διαστασεις στο edit. Φανταζομαι εχει να κανει με τις ρυθμισεις και τα presets στη καρτελα Share του προγραμματος. Βαζοντας λοιπον AVI DV PAL Widescreen ή οποιο αλλο preset δινει βγαζει τα παραπανω. Δοκιμασα το βαλω στο custom και να δωσω τις διαστασεις του αρχικου video (640x360 αρα 16x9) αλλα παλι το clipακι μπορει να βγαινει σε αυτο το μεγεθος αλλα εχει παλι μαυρες μπαρες πανω κατω και μικροτερες διαστασεις στο πραγματικο video. Ξερει κανεις τι ακριβως μπορει να γινει?
PhlegethoN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα αλλαξα προγραμμα και ησυχασα... You can delete it.
parsifal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Από περιέργεια: Σε ποιο πρόγραμμα πήγες... ;
PhlegethoN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για το Camtasia φιλε parsifal. Μπορει να μην εχει τα τρελα effects, transitions κτλ αλλα με καλυπτει για τη βασικη χρηση που το θελω και με το παραπανω. Επισης μου φανηκε πολυ πιο easy-to-use και λιγοτερο buggy/περισσοτερο stable απο το PrE8 που με τα background renderings μου ειχε αλλαξει τα φωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.