gRegor86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ανοιγω νεο θεμα μιας και οι SΒ εβγαλαν προβλημα και το αλλο θεμα μου εχει αλλον τιτλο που δεν ισχυει πλεον.. Λοιπον Εχω καταληξει σε αυτους τους 2 Ο ενας ειναι ο αυτος ο hp Και ο αλλος αυτος ο dell AN αγοραστει ο dell θα αγοραστει πακετο με αυτον τον ssd.. AN αγοραστει ο hp θα αγοραστει χωρις ssd .. Πιστευετε αξιζουν τα παραπανω χρηματα για τα specs του HP ? Μιας και εχει ι5-480 και 6550 εναντι του ι3-370 και της 5650 του dell.. Τον dell τον ειδα και απο κοντα και μου αρεσε..Απο θερμοκρασιες και θορυβο πως παει? Εχει κανεις προσωπική εμπειρια ? Ξεχασα να πω πως αν αγοραστει ο hp θα παρω και extra εγγυηση με 120 ευρω.. Λοιπον τι λετε ? Αξιζει τα παραπανω χρηματα ο hp? (μου αρεσει και εμφανισιακα) Το θεμα της εγγυησης ειναι που με απασχολει εντονα..Μιας και για να βαλω τον ssd στο dell πρεπει να ξεριζώσω ολο το laptop.. Eυχαριστω Ps Καποιος mod ας κλειδωσει το αλλο μου θεμα..
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Nα αλλαξεις δισκο ειναι το πιο ευκολο,μαζι με τις μνημες. Αλλα δεν ξερω αν εχει ξεχωριστο καπακι απο κατω ή ειναι ενα ενιαιο για ολο το λαπτοπ.
gRegor86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πρεπει να ξεβιδωσεις ολο το laptop..Δες εδω.. Γιαυτο δεν ξερω αν ετσι χανεται η εγγυηση..
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν χανεται η εγγυηση στα Dell. Ειναι η μοναδικη εταιρια που οτι και να προσθεσεις δεν τους ενδιαφερει. Βεβαια θα εχεις εγγυηση για το υπολοιπο λαπτοπ και οχι για το κομματι που προσθεσες.
gRegor86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλα αυτο εννοειτε αλλα οι βιδες που θα ξεβιδώσω δεν εχουν αυτο το το χρωμα που καταλαβαίνεις αν εχει ανοιχτει το laptop ?ΘΑ παρω και αυριο στην dell να ρωτησω.. Kατα τα αλλα σε ποια επιλογη λετε να καταληξω στον hp ή στον dell με τον ssd? O i5 του hp θα κανει υπολογίσιμη διαφορα?
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλα αυτο εννοειτε αλλα οι βιδες που θα ξεβιδώσω δεν εχουν αυτο το το χρωμα που καταλαβαίνεις αν εχει ανοιχτει το laptop ?ΘΑ παρω και αυριο στην dell να ρωτησω.. Kατα τα αλλα σε ποια επιλογη λετε να καταληξω στον hp ή στον dell με τον ssd? O i5 του hp θα κανει υπολογίσιμη διαφορα? Αν θες να κανεις παραλληλες εργασιες, μαζι με βαρια προγραμματα(autocad,photoshop) τοτε πας στον i5. Αλλα και ο i3 ειναι πολυ δυνατος. Το ειχα ανοιξει και το δικο μου dell αλλα δεν θυμαμαι να εχουν αυτο το μπλε χρωμα οι βιδες.
jtheogr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο χρώμα οι βίδες στα dell, έχουν μόνο μια επικάλυψη χρώματος μαύρου η οποία στα 2-3 ξεβιδώματα αρχίζει και ξεφτίζει , ως αναφορά τώρα την εγγύηση ισχύει αυτό που σου είπε ο xristoforos89 δεν χάνεις καμία εγγύηση αν ανοίξεις τα dell υπάρχουν και αναρτήμενα σχετικά manuals στην ιστοσελίδα της dell για το πως να αλλάξεις δίσκο,μνήμες κ.λ.π.
marios_geo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε hp που έιχα παλία, έιχα στήλει στην HP Ελλάς για τον αν χάνεται η εγγύση με αλλαγή μνήμης και δίσκου, και απάντησαν κατηγορηματικά όχι. Οπότε και άλλαξα...
gRegor86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια αφου το θεμα της εγγυησης καλύφθηκε ας ακουσω μερικες ακομη αποψεις στο τι να επιλεξω..cad,photoshop,encode δεν χρησιμοποιώ..αλλα παιζω αρκετα games και δουλευω και καποια λογιστικα προγραμματα.. Το Ηp το χει δουλεψει κανενας ? Το dell μου αρεσε αρκετα αν και δεν ξερω πως τα παει απο θορυβο και θερμοκρασιες..
Liakos_LILIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 και εμενα με ενδιαφερει το συγκερκιμενο ΗΡ μιας και οπως ειπες ειχαν προβλημα (ειχα παραγγειλει το dv7-5000ev το αγρασα και τελικα μαπα το καρπουζι λογο του λαθους απο ιντελ αλλα κατα τα αλλα παιδια το λαπτοπ ΤΑ σπαει....)ελιπζω να το ξαναβγαλουν ανανεομενο τεσπα στο θεμα μας με ενδιαφερει και εμενα αυτο το λαπτοπ..... ΑΛΛΑ κοιταχτε που κολησα το DELL το πηρε ενας φιλος μου .... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ απο καθε αποψη...... κοιταξτε το windows 7 score που δινει : ---------------DELL----------------HP Pavilion dv6-3298en CPU-------------6.7--------------------5.5 RAM-------------5.9--------------------5.5 GPU AERO---- -6.7--------------------5.0 GPU 3D---------6.7--------------------6.2 HDD-------------5.8--------------------5.9 ΤΟ σκορ του dell ειναι απο του φιλου μου οταν το ανοιξε για πρωτη φορα δεν ειχε αλλαξει τπτ το HP Pavilion dv6-3298en το μονο που βρηκα ειναι μεσα απο του youtube.... και αυτο που με προβληματισε ηταν το score που σας εγραψα δειτε το βιντεο και αναρωτιεμαι ειναι δυνατον? να εχει ''χειροτερα'' χαρακτηριστικα και να δειχνει καλυτερα στο score? ξεχασα να πω οτι τα games wow-gow-call of duty-fifa 11-pro11-company of heroes-grid κτλ τα παιζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ (για το dell που ειναι και πιο χαμηλης ισχυος)
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 και εμενα με ενδιαφερει το συγκερκιμενο ΗΡ μιας και οπως ειπες ειχαν προβλημα (ειχα παραγγειλει το dv7-5000ev το αγρασα και τελικα μαπα το καρπουζι λογο του λαθους απο ιντελ αλλα κατα τα αλλα παιδια το λαπτοπ ΤΑ σπαει....)ελιπζω να το ξαναβγαλουν ανανεομενο τεσπα στο θεμα μας με ενδιαφερει και εμενα αυτο το λαπτοπ..... ΑΛΛΑ κοιταχτε που κολησα το DELL το πηρε ενας φιλος μου .... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ απο καθε αποψη...... κοιταξτε το windows 7 score που δινει : ----------------DELL---------HP Pavilion dv6-3298en CPU-------------6.7--------------------5.5 RAM-------------5.5--------------------5.9 GPU AERO--------5.0--------------------6.7 GPU 3D----------6.2--------------------6.7 HDD-------------5.9--------------------5.8 ΤΟ σκορ του dell ειναι απο του φιλου μου οταν το ανοιξε για πρωτη φορα δεν ειχε αλλαξει τπτ το HP Pavilion dv6-3298en το μονο που βρηκα ειναι μεσα απο του youtube.... και με προβληματισε ηταν το score που σας εγραψα δειτε το βιντεο ξεχασα να πω οτι τα games wow-gow-call of duty-fifa 11-pro11-company of heroes-grid κτλ τα παιζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ (για το dell που ειναι και πιο χαμηλης ισχυος) Δεν εχει σχεση ο επεξεργαστης για τα παιχνιδια αλλα η καρτα γραφικων. Και τα δυο λαπτοπ εχουν την ιδια -ουσιαστικα- καρτα.. Η 5650 και η 6550 ιδιες ειναι σε επιδοσεις. Και οι 2 καρτες σηκωνουν και βαρια παιχνιδια με πολυ καλη αναλυση. Το windοws 7 score μην το κοιτας και πολυ. Ωρες ωρες τα δικα του γραφει, νομιζω πως εχει σχεση και αν εχεις κανει αναβαθμιση τους drives. Δηλαδη ειναι καλυτερος ο i3 απο τον συγκεκριμενο i5 στα 2.66 GHz; Πολυ δυσκολο!
Liakos_LILIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια αφου το θεμα της εγγυησης καλύφθηκε ας ακουσω μερικες ακομη αποψεις στο τι να επιλεξω..cad,photoshop,encode δεν χρησιμοποιώ..αλλα παιζω αρκετα games και δουλευω και καποια λογιστικα προγραμματα.. Το Ηp το χει δουλεψει κανενας ? Το dell μου αρεσε αρκετα αν και δεν ξερω πως τα παει απο θορυβο και θερμοκρασιες.. θορυβο με αριστα το 10 - 9.9(αθορυβο και μετα απο 2 ωρες gaming) θερμοκρασιες με αριστα το 10 παιρνει 8 (μετα απο 2 ωρες gaming) ΑΛΛΑ με μια βαση που πηρε ο κολλητος μου το λαπτοπ ειναι αστερι οποτε 10' ΓΙΑ ΤΟ DELL ΠΑΝΤΑ.... για το hp δεν εχω βρει τπτ ακομα γαμωτο
gRegor86 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 To 7,9 είναι το Top στο Windows experience index. Είναι μια ενδεικτική αξιολόγηση που παρέχει μια εικόνα για τις δυνατότητες του συστήματος σε διάφορους τομείς. Ο γενικός βαθμός ορίζεται από το χαμηλότερο επιμέρους (π.χ. αν έχει 5 στις επιδόσεις της κάρτας γραφικών, τότε η γενική είναι 5). Το ζήτημα είναι ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει γίνει η αξιολόγηση (ο αριθμός έχει γκρι φόντο, ενώ θα έπρεπε να είναι μπλε και να αναφέρονται τα στοιχεία της CPU και της RAM). To 5 είναι νομίζω default τιμή για όλα τα συστήματα αν δεν έχει “τρέξει” το benchmark πρωτίστως !Oποτε ειναι ακυρη η βαθμολογια του βιντεο..
Liakos_LILIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει σχεση ο επεξεργαστης για τα παιχνιδια αλλα η καρτα γραφικων. Και τα δυο λαπτοπ εχουν την ιδια -ουσιαστικα- καρτα.. Η 5650 και η 6550 ιδιες ειναι σε επιδοσεις. Και οι 2 καρτες σηκωνουν και βαρια παιχνιδια με πολυ καλη αναλυση. Το windοws 7 score μην το κοιτας και πολυ. Ωρες ωρες τα δικα του γραφει, νομιζω πως εχει σχεση και αν εχεις κανει αναβαθμιση τους drives. Δηλαδη ειναι καλυτερος ο i3 απο τον συγκεκριμενο i5 στα 2.66 GHz; Πολυ δυσκολο! δες σε παρακαλω εδω αλλα νταξει η 6550 ειναι ΕΛΑΦΡΩΣ καλυτερη εχει παραπανω volt και λιγα hz δεν ειναι στο ακριβως ιδιο επιπεδο γιατι τοτε θα ηταν μια καρτα οσο για τα score που ειναι τοσο παρεξηγημενα..... μια χαρα τα δειχνει γιατι δεν μπορει να δειχνει ενα ι7 980χ με 7,9 και ενα i7 950 me 7.9 (για to δικο μου μιλαω) που το εδειχνε 7,9 στην αρχη και τωρα το βλεπω 7,6 (απο οταν βγηκε ο 980χ ) το ιδιο και με τις καρτεσ 5870 7.9 οταν βγηκε η 580 επεσε στα 7,7 μια χαρα το βλεπω εγω.... ΑΠΛΑ οπως ειπες και εσυ δεν γινεται με πιο πανω χαρακτηριστικα να φενεται πιο λιγο score.... αλλα σκεφτομαι οτι ηταν ΓΚΡΙ μηπως δεν ειχε κανει αξιλογηση συστηματος... αλλα 1 φορα που ανηγει ενα λαπτοπ κανει μονο του αξιολογηση και δεν μπορεις να το κοψεις....
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 δες σε παρακαλω εδω αλλα νταξει η 6550 ειναι ΕΛΑΦΡΩΣ καλυτερη εχει παραπανω volt και λιγα hz δεν ειναι στο ακριβως ιδιο επιπεδο γιατι τοτε θα ηταν μια καρτα Δεν ειπα οτι ειναι η ιδια καρτα. Αλλα σε παιχνιδι(που εκει φαινεται η καρτα), δεν προκειται να δεις καμια ουσιαστικη διαφορα. θορυβο με αριστα το 10 - 9.9(αθορυβο και μετα απο 2 ωρες gaming) θερμοκρασιες με αριστα το 10 παιρνει 8 (μετα απο 2 ωρες gaming) ΑΛΛΑ με μια βαση που πηρε ο κολλητος μου το λαπτοπ ειναι αστερι οποτε 10' ΓΙΑ ΤΟ DELL ΠΑΝΤΑ.... για το hp δεν εχω βρει τπτ ακομα γαμωτο Ειναι τοσο αθορυβο; Εγω εχω αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552886&catid=010200 που ειναι ουσιαστικο το ιδιο (διαφορετικοι επεξεργαστες και απο αλουμινιο το αλλο), και στο παιχνιδι ο ανεμιστηρας δουλευει στο φουλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.