Xorxhs! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πειτε μου τη γνωμη σας για τον παρακατω! Eναλλακτικες επιλογες υπαρχουν? (για gaming περισσοτερο, αλλα αυστηρα σε αυτο το budget!!) http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3200.htm
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι δεν φτιαχνεις εναν πυργο κομματι κομματι; Πιο καλο συστημα θα φτιαξεις.
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 γιατι δεν φτιαχνεις μια δικη σου συνθεση? θα σου βγει και πιο φθηνο + πιο καλο!
Xorxhs! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω να βγαλω κατι καλυτερο
pano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αν και δεν γνωρίζω την ανάλυση της οθόνης σου,ορίστε μια ενδεικτική σύνθεση(χωρίς λειτουργικό)
xristoforos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω να βγαλω κατι καλυτερο Φτιαχνεις καλυτερο. Δεν υπαρχει νοημα να πας σε 6πυρηνο. Ο II x4 στα 3.2 ειναι πολυ καλος. Τον ειχα παλιοτερα και τα εκανε ολα χωρις κανενα απολυτως κολλημα.
Dinos Andrew Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Sorry που το ξεθαύω, αλλά ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο και ήθελα να δω τι λέτε.. Έχω ακούσει πολλούς να λένε να φτιάξω μόνος μου, αλλά τι γίνεται άμα δεν έχεις ιδέα από αυτά; Περισσότερο το φοβάμαι επειδή δεν ξέρω αν θα λειτουργεί όντως, και επειδή στα ξεχωριστά κομμάτια δεν υπάρχει εγγύηση απ' όσο ξέρω...
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Yπάρχει δηλαδή ακόμα το συγκεκριμένο; Φυσικά και έχουν εγγυήσεις τα parts και custom να φτιάξεις.
Dinos Andrew Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μμμμ.... το θέμα είναι ότι είμαι μαθητής, και με έχουνε φάει ότι αν πάρω εγώ τα parts τι θα τα κάνω που δεν ξέρω να το φτιάξω, ότι άμα μπλέξεις με τους μάστορες που τα φτιάχνουν, μετά δε θα βγάλεις άκρη και ότι δεν ξέρουμε καν αν θα δουλεύουν επειδή το είδα κάπου στο ίντερνετ....
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μμμμ.... το θέμα είναι ότι είμαι μαθητής, και με έχουνε φάει ότι αν πάρω εγώ τα parts τι θα τα κάνω που δεν ξέρω να το φτιάξω, ότι άμα μπλέξεις με τους μάστορες που τα φτιάχνουν, μετά δε θα βγάλεις άκρη και ότι δεν ξέρουμε καν αν θα δουλεύουν επειδή το είδα κάπου στο ίντερνετ.... Αρχικά ποιος σου είπε ότι πρέπει να το στήσεις εσύ. Ασε να το στήσει το κατάστημα. Προσωπικά αυτούς που σκάνε λεφτά για έτοιμα pc εκτός από mac τους θεωρώ τραγικούς και τεμπέληδες που δεν αξιωνονται να κάνουν μια έρευνα αγοράς. Επίσης οποιοδήποτε προϊόν της τουβλο χ και να δεις είναι απλά ένα τραγικό σκουπίδι που δεν αξίζει δεκάρα 1
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μμμμ.... το θέμα είναι ότι είμαι μαθητής, και με έχουνε φάει ότι αν πάρω εγώ τα parts τι θα τα κάνω που δεν ξέρω να το φτιάξω, ότι άμα μπλέξεις με τους μάστορες που τα φτιάχνουν, μετά δε θα βγάλεις άκρη και ότι δεν ξέρουμε καν αν θα δουλεύουν επειδή το είδα κάπου στο ίντερνετ.... με την ιδια λογική και του πλαισίου τα μηχανήματα δεν θα δουλευουν... ελληνικό ανθρώπινο χέρι τα συναρμολογεί... Μονο τα λάπτοπ, τα Branded desktop (dell, hp κλπ) και τα mac ερχονται έτοιμα... Πηγαινε σε ενα ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί, διαλεξε τα κομματια με εναν τεχνικό και θα σου το συναρμολογήσουν εκει δωρεάν και καλυτερα απο τις αρπα κολλες τουβλαχ! 1
Dinos Andrew Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μάλιστα.... Αν είναι έτσι έχετε καμιά πρόταση? Θέλω κάτι για παιχνίδια αλλά όχι υπερβολικό, που θα έχει πράγματα που δε θα χρειαστώ ποτέ...
Mpiftekis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μάλιστα.... Αν είναι έτσι έχετε καμιά πρόταση? Θέλω κάτι για παιχνίδια αλλά όχι υπερβολικό, που θα έχει πράγματα που δε θα χρειαστώ ποτέ... Όλα θα τα χρειαστείς κάποια στιγμή. Εγώ τον έχω εδώ και 5 χρόνια και πλέον θα ήθελα να έχω +4GB RAM, που για τότε, τα 4 που έχω ήταν αρκετά. Πες κι έναν προϋπολογισμό και επίσης αν θες και οθόνη.
Dinos Andrew Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Όλα θα τα χρειαστείς κάποια στιγμή. Εγώ τον έχω εδώ και 5 χρόνια και πλέον θα ήθελα να έχω +4GB RAM, που για τότε, τα 4 που έχω ήταν αρκετά. Πες κι έναν προϋπολογισμό και επίσης αν θες και οθόνη. Κοίτα, δεν νομίζω ποτέ να χρειαστώ ας πούμε 1TB σκληρό π.χ... Οθόνη δε θέλω και ο προϋπολογισμός κάπου στα 500-600 ευρώ θα ήταν καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα