Προς το περιεχόμενο

Samung c510 dvd player

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλοι μου.μια ερωτιση θελω να σας κανω εσεις που ξερετε απο αυτα!μου κανανε ας πουμε ενα δωρο (dvd player samsung c510).αυτο παιζει λεει κ hd dvd.usb δεν εχει.μπορω με καποιον αλλο τροπο να το κανω να δεχετε κ usb;σαν γενικο συνολο με τις προδιαγραφες που εχει αξιζει καθολου;εαν ειναι μαπα το καρπουζι,μπορω να το δωσω πισω κ να βαλω καποια εχτρα χρηματα κ να παρω κατι καλυτερο.σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

HD υλικο δεν παίζει,απλά έχει HDMI και κάνει upscale και σε Divx αρχεία.

Ομως όλα τα samsung τελευταία δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους σε Divx,και δεν παιζουν καλά (ή και καθόλου) και τα VCD δισκάκια

HD υλικο δεν παίζει,απλά έχει HDMI και κάνει upscale και σε Divx αρχεία.

Ομως όλα τα samsung τελευταία δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους σε Divx,και δεν παιζουν καλά (ή και καθόλου) και τα VCD δισκάκια

ευχαριστω για την απαντιση.τι θα μου προτεινατε εσεις με αγορα γυρω στα 60 ευρω;

Toshiba SD5010KE 45 ευρώ λόγω των εκπτώσεων σε Κωτσόβολο ,Saturn και Mediamarkt.

Φυσικά έχει γίνει ανάρπαστο και μπορεί να μην το βρείς .Είναι το καλύτερο της αγοράς αυτής την στιγμή και νέο μοντέλο.Μετά πας αναγκαστικά σε Blue ray.To έχει φίλος ,γενικά συμφωνώ με ότι αναφέρεται και παρακάτω σαν ποιότητα ,είναι θέμα συνήθειας μερικά και δεν έχει κανένα προβλημα με Ελληνικά.Είναι απόγονος παλαιότερου κορυφαίου Τοshiba

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1055978422#post1055978422

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...