JohnXarxas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστούμε για τη δήλωσή σου. παρακαλώ, τίποτα!
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 fail troll post much? καμμία σχέση το καμμια σχεση σου το απανταει στην επομενη σελιδα ο φιλος JohnXarxas δεν τον δοκιμασε ΠΟΤΕ δεν ειχε ΠΟΤΕ ΙΕ αλλα δεν θα παρει ευχαριστει ..... αρα λοιπον δεν ειναι troll post . Εχει κοσμο που δεν θα βαλει ΠΟΤΕ ΙΕ και ας μην ξερει ουτε καν τι ειναι μονο και μονο επειδη γραφει Microsoft .....
JohnXarxas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το καμμια σχεση σου το απανταει στην επομενη σελιδα ο φιλος JohnXarxas δεν τον δοκιμασε ΠΟΤΕ δεν ειχε ΠΟΤΕ ΙΕ αλλα δεν θα παρει ευχαριστει ..... αρα λοιπον δεν ειναι troll post . Εχει κοσμο που δεν θα βαλει ΠΟΤΕ ΙΕ και ας μην ξερει ουτε καν τι ειναι μονο και μονο επειδη γραφει Microsoft ..... δεν είναι το ότι γράφει πάνω microsoft ότι κάνω στον υπολογιστή είναι γύρω από την microsoft & την google (λειτουργικό, Gmail, Hotmail, office, αναζήτηση, ακόμα και το πληκτρολόγιο μου γράφει επάνω microsoft) απο τι στιγμή που είμαι όμως ικανοποιημένος και που δεν ακούω και καλά λόγια για τον ΙΕ, γιατί να φύγω από firefox και opera?
Sitios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 φίλε JohnXarxas, αυτό λέγεται προκατάληψη... Δεν σε αναγκάζει κανένας να τον βάλεις, απλά χωρίς να έχεις δικιμάσει κάτι όπως άλλοι, δε νομίζω ότι είσαι σε θέση να κράζεις τον ΙΕ... φιλικά πάντα...
JohnXarxas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ναι, είναι κάπως προκατάληψη μα δεν είπα ότι είναι χάλια, δεν τον κράζω όπως λες απλα είπα ότι δεν θα είμαι πελάτης του φιλικά επίσης
tritonas00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πως μπορεί το hardware να επηρεάσει την απόδοση ενός browser σε σχέση με έναν άλλο ? hardware GPU acceleration---->OS/Drivers---->αποδοση αναλογα με την ποιοτητα/υποστηριξη-υλοποιηση προγραμματος. Αν θελεις το αναλυω παραπανω.
kosmous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 hardware GPU acceleration---->OS/Drivers---->αποδοση αναλογα με την ποιοτητα/υποστηριξη-υλοποιηση προγραμματος. Αν θελεις το αναλυω παραπανω. Εννοείται ότι θέλω φίλε tritona , έχω pc με λειτουργικό microsoft , γιατί να μην τρέχει σωστά ένα προϊόν τους σε σχέση με κάποιο εκτός ομίλου τους . Υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν έχω ένα δυνατό μηχάνημα να έχω καλύτερες επιδόσεις με ΙΕ από ότι με τον firefox ? Φιλικά Κώστας .
hkar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το δοκίμασα και μου φαίνεται αρκετά καλός.
Vasilisxd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγκατέστησα τον 64bit , φαίνεται ωραίος αλλά αποδίδει πιο αργά από τον Chrome στο PC μου.
cherno Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Όσον αφορά το Download Link ψάξτε το λίγο καλύτερα. Στην Microsoft παραπέμπει. Το copy-paste αυτών των άρθρων είναι φανερό(ε,Ινσομνια. Και όσον αφορά τον Explorer άμα δεν δοκιμάσατε benchmarks πως κρίνετε τι είναι; Για του λόγου το αληθές: http://ie.microsoft.com/testdrive/ Speed Reading: Firefox 4.0b11: 52 seconds IE 9RC: 7 seconds Αφού τα πήρε λέμε ο Βασιλάκης. Γι'αυτό μη κρίνετε χωρίς ψάξιμο... Ξεχάστε ότι ξέρατε για τον Explorer. Windows 7 με Explorer 9 και δύσκολα να βρεις ψεγάδι. Βέβαια, για λόγους ανοιχτού κώδικα και WebGL μένω Firefox.
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Όντως δείχνει αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το παρελθόν. Από περιέργεια έτρεξα ένα benchmark στο netbook να δω τι λέει σε σχέση κυρίως με τον IE8. IE8: 24648.0ms +/- 5.0% IE9 (RC): 1391.2ms +/- 1.9% Chrome 10 (beta): 1908.1 +/- 4.6% FF 3.6.13: 4518.4ms +/- 3.8% Όλοι οι browsers είναι «καθαροί» από addons και οτιδήποτε εκτός του FF, μιας και είναι ο μόνος που ουσιαστικά χρησιμοποιώ.
lefteris210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 εκανα τεστ με ΙΕ9 και Chrome. IE9: Total 943.5ms +/- 0.3% Chrome: Total 244.9ms +/- 0.5% τι σημαίνει αυτό ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ad blocking υποστηριζει;
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 http://www.megaleecher.net/Adblock_IE9 Παίζει αυτό στην RC; Δε βλέπω επιλογή "Advanced" στο "Tracking protection".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα