dark_banishing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως στις beta εκδόσεις είχε μεγάλο θέμα με το ινσόμνια.... για να δούμε τώρα.
digimyth Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ο IE ήταν και θα μείνει IE ότι και να γίνει
jimex Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 64bit windows και δεν ανοίγει ο IE 64bit? Δυστυχώς ναι...
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μα πως αφοριζετε χωρις να εχετε δοκιμασει; Τον εχω ολη μερα σημερα και ειναι σφαιρατος. Θα κοντραριστει ασχημα με firefox και chrome αν δουλεψει καλα το adblock. ειδικα αν η τελικη εκδοση της Φωφης εχει τα ιδια χαλια που εχουν και οι beta. +1 *sigh* Σε κάτι τέτοιες ειδήσεις τα σχόλια θα έπρεπε να κλειδώνονται, γιατί είναι πιο προβλέψιμα και από το ποιός θα πάει τελικό στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ...
indian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Για να του ρίξουμε μια ματιά πάντως να δούμε τι λέει.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 θα τον τεστάρουμε έτσι και αλλιώς μιας και η εφαρμογή που υποστηρίζει η εταιρία μου είναι explorer based. αλλα πραγματικά η BETA έκδοση δεν άξιζε ούτε καν για ALPHA...τρομερά προβλήματα που ελπίζω να μαζεύτηκαν κάπως...
marios32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει το όνομα της σελίδας μπρορεί να είναι κάπως αλλά είναι πολυ όμορφη και φιγουρατζίδικη.
ntg1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μα πως αφοριζετε χωρις να εχετε δοκιμασει; Τον εχω ολη μερα σημερα και ειναι σφαιρατος. Θα κοντραριστει ασχημα με firefox και chrome αν δουλεψει καλα το adblock. ειδικα αν η τελικη εκδοση της Φωφης εχει τα ιδια χαλια που εχουν και οι beta. Συμφωνώ μαζί σου! Φαίνεται πως επιτέλους πήρε τα πάνω του ο IE! Δε ξέρω πως στέκεται μόνος του ή σε σχέση με τους υπόλοιπους browsers, πάντως σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του έχει μάκραν διαφορά στην επίδοση! Εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
africa_twin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Με την προϊστορία του ΙΕ νομίζω ότι για να τον δει κάποιος πιο σοβαρά θα έπρεπε να του άλλαζαν και όνομα; (πχ microfox)
oneofthem Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ε εντάξει, εγώ χρησιμοποιώ όλους τους browser ούτως ή άλλως αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δικαιολογημένο που μερικοί δεν θέλουν να βλέπουν ie μπροστά τους μετά από τις προηγούμενες εκδόσεις εμένα ακόμη μου ρχονται στο νου τα dead tabs όταν ανοίγω ie.. φοβία μου έχουν γίνει, δεν έχω δει ποτέ μου κάτι πιο τραγικό anyway να δούμε κι αυτή την έκδοση
SPANK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Και να έχει γίνει κατι πραγματικά καλό στον internet explorer 9 υπάρχει τοση καχυποψία και επιφύλαξη απέναντι του πλεον (και οχι άδικα) που ελάχιστοι θα τον προτιμήσουν.
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ειμαι 100 % σιγουρος οτι αν η apple εβγαινε και ελεγε αγορασαμε τον ΙΕ και πλεον ειναι ο APPLE INTERNET EXPLORER 10 θα βγαινατε ολοι και θα λεγατε απιστευτος σφαιρα κτλπ κτλπ Χωρις καν να τον δειτε πως βγαζετε το συμπερασμα οτι ειναι αθλιος δεν μπορω να καταλαβω .
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει θέμα με τις προκαταλήψεις. Αν όντως ο IE9 βγει τόσο καλός πια, η είδηση θα διαδοθεί πολύ γρήγορα και όλο και περισσότερος κόσμος θα κάμψει τις αντιστάσεις του. Δεν είναι δα και... αυτοκίνητο να το σκεφτόμαστε για μήνες πριν το αγοράσουμε. Ένας τζαμπέ browser είναι. Προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά επειδή με τον FF3 φτάνω στα όρια μου (κυρίως λόγω τεράστιου memory footprint, stuttering και άλλων παγωμάτων) λέω να τον κατεβάσω. Δεν έχω να χάσω τίποτα. edit: wth?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα