Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σύνδεσης στο net λόγω νέου laptop στο δίκτυο

glad1at0re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ ένα Belkin N1 Vision και μέχρι τώρα δούλευε φυσιολογικά σπίτι με 2 laptop, I-Pad και I-phone να συνδέονται κανονικά. Σήμερα εμφανίστηκε κι ένα 3ο laptop και ξεκίνησε το πρόβλημα. Κάθε φορά που το νέο laptop συνδέεται στο δίκτυο, πέφτουν όλα (και το ίδιο) μετά από 5 λεπτά το πολύ.. και δεν επαναλειτουργούν αν δεν γίνει restart το Belkin. Για να μπορέσω να γράψω το post τώρα, έχω κλείσει το καινούριο laptop :confused:

Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  • δοκιμασε αλλο καναλι δοκιμασε αλλους drivers για το νεο laptop.δοκιμασε να το βαλεις πχ με g protocol αντι για n .μικρες δοκιμες μηπωςκαι παιξει σωστα το συστημα.δες και για κανα firmware update για το belkin.

Δημοσ.

παραξενο το ipv6 που σε ολα τα pc windows 7 και vista ειναι ενεργοποιημενο να πρεπει να το ξετσεκαρεις για να παιξει σωστα.τι να πω.παραξενο.δοκιμασες να βαλεις στο λαπτοπ service pack 1 να δινει αν το κανει η οχι?

και για το belkin δεν υπαρχει κανα firmware update?

Δημοσ.

Έκανα τα updates του belkin αλλά δεν βοήθησαν. SP1 δεν έβαλα. Τώρα πλέον δε το αγγίζω καν αφού δουλεύει, αρκετά με κούρασε! Θάνατος στο iPV6! Δε φτάνει που κάθε pc θα έχει δική του IP και θα μας παρακολουθούν (ακόμα πιο εύκολα)! :P

Δημοσ.

Δεν είμαι πληροφορικάριος αλλά απ'ότι μου είπαν, κάποια στιγμή (χάρη στο ipv6), οι νέοι υπολογιστές θα έχουν μόνιμη IP από το εργοστάσιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...