chridevelop Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να μου πει γιατί έχω πρόβλημα με τον smtp .. έχω εγκατεστημένο wamp για windows 7 64 bit ολα ωραια κ καλά αλλά στον smtp έχω πρόβλημα Failed to connect to mailserver at "localhost" αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. ευχαριστώ...
x_maras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Στο php.ini σου το SMTP δείχνει στο localhost. Είναι μάλλον έτσι SMTP='localhost' Αν έχεις κάποιο host μπορείς να βάλεις τα στοιχεία από εκεί και να βγάλεις φυσικά τα ";" από μπροστά.
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Έχω μια ερώτηση. Αν υποθέσουμε ότι έχεις μια σελίδα στην οποία όταν προσπαθείς να στείλεις mail στους χρήστες, αυτό καταλήγει στα junk ή δε πάει καθόλου επειδή δεν υπάρχει το reverse DNS στον server. Μπορώ τα mail να τα στέλνω από τον τοπικό σέρβερ πχ wamp και να προσθέσω rDNS?
chridevelop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αλλάξα το localhost k έβαλα το δικό μου domain αλλά παλι τα ίδια.. Φίλε καλημέρα αν κατάλαβα θέλεις να στέλνεις απο το localhost σε αλλο mail πχ gmail κάπου είχα διαβάσει οτι μπορείς , τώρα το πωσ δν το έψαξα..
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αλλάξα το localhost k έβαλα το δικό μου domain αλλά παλι τα ίδια.. Φίλε καλημέρα αν κατάλαβα θέλεις να στέλνεις απο το localhost σε αλλο mail πχ gmail κάπου είχα διαβάσει οτι μπορείς , τώρα το πωσ δν το έψαξα.. Ναι θέλω να στέλνω mail από το localhost αλλά παραμετροποιημένο ώστε να είναι σαν να τα έστειλα από τη σελίδα μου, μιας που δε μπορώ να στείλω από τη σελίδα μου γιατί πάνε στα junk ή δε φτάνουν ποτέ...
chridevelop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Η σελιδα σου ποια ειναι σε τι εύτιαξες?
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Σε αγνό php κώδικα την έφτιαξα αλλά δεν έχει σημασία ποια είναι αλλά ότι ο σέρβερ δεν έχει το rDNS και τα μαιλ στο hotmail κυρίως δε φτάνουν ποτέ, ακόμα και με smtp πιστοποίηση.
chridevelop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημά σου ειναι στο contact form φιλε μου στο php αρχειο οπυ πέρνει τα data απο την φορμα και τα στελνει στο mail δεσ διευθυνσεις και που έχεις ορισει..
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Όχι βέβαια! Γιατί το λες αυτό;;; Δεν είμαι και χτεσινός... Στο gmail πηγαίνουν κανονικά τα μαιλ. Στο hotmail δεν πάνε και έχω κάνει άπειρες δοκιμές για να καταλάβω ότι φταίει το rDNS. Εσύ ξέρεις τι είναι το rDNS;
chridevelop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ναι φυσικά και ξέρω τι να σου πω μήπως κάποια ρύθμηση στο hotmail η μίλα στο server που εχεις το site . Συγνώμη αν σε πρόσβαλα φίλε.
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκα ένα πολύ φτηνό host στην αμερική με πενιχρά χρήματα (ούτε δολάριο!) αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να έχω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, οπότε δεν έχουν καθόλου εξυπηρέτηση... Τους έστειλα μηνύματα αλλά με γράψαν εκεί που δε πιάνει μελάνι. Έχω δοκιμάσει και με κώδικα από σελίδα φίλου που είναι σε σέρβερ με ελληνικό πάροχο με rDNS και πάει κανονικά στο hotmail και στο δικό μου και στο δικό του. Το πρόβλημα είναι καθαρά ο σέρβερ της σελίδας μου, ο οποίος βρήκα ότι και είναι και black listed από υπηρεσίες που ελέγχουν για το reverse DNS. Ουσιαστικά λέει ότι χρησιμοποιεί proxy server για την αποστολή των mail. To hotmail έχει "τρελά" φίλτρα για την αποφυγή των spam.
chridevelop Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ορίστε φιλε μου ο server ειναι το θέμα έχεις δοκιμάσει να κάνεις στο hotmail σου add contact το μαιλ που σου παρεχουν απο το server? δλδ το πχ χχχχχ@σερβερ.com να το έχεισ σαν επαφή στο mail σου...
digimyth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον δεν καταλαβαίνεις αυτό που λέω... Εγώ μιλάω για τον σέρβερ που είναι η σελίδα μου και όχι τον σέρβερ του hotmail! Σε κανένα μήνυμα δεν ανέφερα κάτι άλλο ότι έχει πρόβλημα εκτός από τον σέρβερ της σελίδας μου. Συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει rDNS εγγραφή. Ούτε μιλάω για τον κώδικα ότι δεν είναι σωστός. Ακόμα και να κάνω add την επαφή (που το έκανα και δεν έπιασε) το θέμα δεν είμαι εγώ! Δε θέλω να στέλνω από τη σελίδα μου μαιλ σε μένα, αλλά στους εγγεγραμμένους χρήστες, κυρίως για να πιστοποιώ την αυθεντικότητα του μαιλ τους. Οπότε δεδομένου ότι από την εξυπηρέτηση δεν με εξυπηρετούν σκέφτηκα ως τελευταία λύση να τα στέλνω από τον δικό μου υπολογιστή αλλά με τέτοιες ρυθμίσεις που να είναι σαν να τα έστειλα από τη σελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.