Προς το περιεχόμενο

pdf σε κινητο NOKIA X6

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

περναω το pdf στο κινητο και δεν υπαρχει Reader για να το διαβασει.Και το θεμα ειναι οτι παω να εγκαταστησω το Αdobe Reader στο κινητο και δεν υποστηριζεται.Αυτο το προγραμμα που λες το εχεις στο κινητο σου η για υπολογιστη λες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν αγόρασα το N82 με sybian και αυτό, όπως φαντάζομαι και το δικό σου, μπορούσα κανονικά να διαβάσω pdf χωρίς προσθήκη άλλου προγράμματος.

Φαντάζομαι στο δικό σου δεν γίνεται.

Όταν αγόρασα το N82 με sybian και αυτό, όπως φαντάζομαι και το δικό σου, μπορούσα κανονικά να διαβάσω pdf χωρίς προσθήκη άλλου προγράμματος.

Φαντάζομαι στο δικό σου δεν γίνεται.

Ακριβως, παλιοτερα ειχα το Ν95, με εγκατεστημενο προγραμμα της Adobe και διαβαζε κανονικα.Τωρα ειναι το θεμα να ψαξω να βρω τι γινεται :whistle:

δε διαβαζει γενικα pdf το κινητο η δε διαβαζει με το συγκεκριμενο προγραμα?

εγω εχω το djvu pdf reader

αδερφε δεν υποστηριζει ουτε το djvu reader....

Ακόμα και να μπορούσε το κινητό να διαβάσει pdf κολλάει τόσο που θα σου βγάλει την ψυχή. Είναι και μικρά τα γράμματα και άντε zoom-in/zoom-out συνέχεια. Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά στην ώρα της εξέτασης εκτύπωσε το pdf καλύτερα και πάρτο μαζί σου.

Μαγος εισαι? :P

χαχα οχι απλα τα εχω δει απο πολυ κοντα φετος. παντως καλυτερα πηγαινε στην ενοτητα με τα κινητα να ρωτησεις και να θυμασαι πως σε πολλα κινητα δεν πολυβολευει

Επειδη ειμαι και σχετικα καινουριος στο site, θα το κοιταξω..ευχαριστω για τη βοηθεια!

αν και δε στηριζομαι εκει, αλλα επι τη ευκαιρια ειπα και να το κοιταξω.Παρεπιπτοντως, αυτες οι φρασουλες κατω απο μερικα σχολια τι ειναι? :confused:

Ειναι η φραση-ανταμοιβη που εχεις αν κανεις τα πιο εξυπνα ποστ στο foroum :ph34r: !!!

για την ακριβεια ειναι η υπογραφη που βαζει ο καθενας B)

dominorton σου εστειλα pm με ο pdf για Nokia x6.

κολλαει ομως και αργει να φορτωσει,μην περιμενεις να κανεις δουλεια για να περασεις μαθημα,και γω γιαυτο το ηθελα.

Ειναι η φραση-ανταμοιβη που εχεις αν κανεις τα πιο εξυπνα ποστ στο foroum :ph34r: !!!

για την ακριβεια ειναι η υπογραφη που βαζει ο καθενας B)

που δε τη γραφεις εσυ προφανως, ετσι? :mrgreen:

dominorton σου εστειλα pm με ο pdf για Nokia x6.

κολλαει ομως και αργει να φορτωσει,μην περιμενεις να κανεις δουλεια για να περασεις μαθημα,και γω γιαυτο το ηθελα.

λεει για nokia 5800, αν και το Χ6 ειναι το αναβαθμισμενο 5800.Ευχαριστω πολυ, θα κοιταξω αν λειτουργει, μεγεθος γραμματοσειρας κλπ και θα πραξω αναλογως! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...