dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 παιδια θελω να περασω αρχεια pdf σε ΝΟΚΙΑ Χ6 και να τα διαβαζει. Το Adobe Reader μου λεει οτι δεν υποστηριζεται. Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή περνάς το pdf και δεν το διαβάζει?? Να πάρεις άλλο το σκέφτηκες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 δε διαβαζει γενικα pdf το κινητο η δε διαβαζει με το συγκεκριμενο προγραμα? εγω εχω το djvu pdf reader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 περναω το pdf στο κινητο και δεν υπαρχει Reader για να το διαβασει.Και το θεμα ειναι οτι παω να εγκαταστησω το Αdobe Reader στο κινητο και δεν υποστηριζεται.Αυτο το προγραμμα που λες το εχεις στο κινητο σου η για υπολογιστη λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Όταν αγόρασα το N82 με sybian και αυτό, όπως φαντάζομαι και το δικό σου, μπορούσα κανονικά να διαβάσω pdf χωρίς προσθήκη άλλου προγράμματος. Φαντάζομαι στο δικό σου δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Όταν αγόρασα το N82 με sybian και αυτό, όπως φαντάζομαι και το δικό σου, μπορούσα κανονικά να διαβάσω pdf χωρίς προσθήκη άλλου προγράμματος. Φαντάζομαι στο δικό σου δεν γίνεται. Ακριβως, παλιοτερα ειχα το Ν95, με εγκατεστημενο προγραμμα της Adobe και διαβαζε κανονικα.Τωρα ειναι το θεμα να ψαξω να βρω τι γινεται δε διαβαζει γενικα pdf το κινητο η δε διαβαζει με το συγκεκριμενο προγραμα? εγω εχω το djvu pdf reader αδερφε δεν υποστηριζει ουτε το djvu reader.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ελα πες την αληθεια σημειωσεις απο μαθημα θες να περασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ελα πες την αληθεια σημειωσεις απο μαθημα θες να περασεις Μαγος εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ακόμα και να μπορούσε το κινητό να διαβάσει pdf κολλάει τόσο που θα σου βγάλει την ψυχή. Είναι και μικρά τα γράμματα και άντε zoom-in/zoom-out συνέχεια. Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά στην ώρα της εξέτασης εκτύπωσε το pdf καλύτερα και πάρτο μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μαγος εισαι? χαχα οχι απλα τα εχω δει απο πολυ κοντα φετος. παντως καλυτερα πηγαινε στην ενοτητα με τα κινητα να ρωτησεις και να θυμασαι πως σε πολλα κινητα δεν πολυβολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη ειμαι και σχετικα καινουριος στο site, θα το κοιταξω..ευχαριστω για τη βοηθεια! αν και δε στηριζομαι εκει, αλλα επι τη ευκαιρια ειπα και να το κοιταξω.Παρεπιπτοντως, αυτες οι φρασουλες κατω απο μερικα σχολια τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η φραση-ανταμοιβη που εχεις αν κανεις τα πιο εξυπνα ποστ στο foroum !!! για την ακριβεια ειναι η υπογραφη που βαζει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 dominorton σου εστειλα pm με ο pdf για Nokia x6. κολλαει ομως και αργει να φορτωσει,μην περιμενεις να κανεις δουλεια για να περασεις μαθημα,και γω γιαυτο το ηθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominorton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η φραση-ανταμοιβη που εχεις αν κανεις τα πιο εξυπνα ποστ στο foroum !!! για την ακριβεια ειναι η υπογραφη που βαζει ο καθενας που δε τη γραφεις εσυ προφανως, ετσι? dominorton σου εστειλα pm με ο pdf για Nokia x6. κολλαει ομως και αργει να φορτωσει,μην περιμενεις να κανεις δουλεια για να περασεις μαθημα,και γω γιαυτο το ηθελα. λεει για nokia 5800, αν και το Χ6 ειναι το αναβαθμισμενο 5800.Ευχαριστω πολυ, θα κοιταξω αν λειτουργει, μεγεθος γραμματοσειρας κλπ και θα πραξω αναλογως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 The application is compatible to work with Symbian S60 3rd and 5th edition based mobiles such as Nokia 5800 XpressMusic, N97, N97 Mini, X6, 5230, 5233 and 5530 XpressMusic. το εχω και στο δικο μου χ6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.