Προς το περιεχόμενο

wireless buzzers 29ευρω!

soulkeeper4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα τα πηρα ολοκαινουργια 15 ευρω. Να ειναι καλα το παιδι και μακαρι ολοι μας να καταλαβουμε τι σημαινει συναλλαγες μεταξυ συμφορουμιτων και οχι εμπορων...

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/7516-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-buzz-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-quiz-4-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-buzzers/

Δημοσ.

το ebw δεν ειναι αξιοπιστο λεμε!

φιλε μου σεβαστη η αποψη σου...

εμενα προσωπικα σε 4 αγορες μου ,δεν μου δημιουργησαν κανενα προβλημα....

ο καθενας σαφως και ειναι υπευθυνος για το μαγαζι το οποια θα επιλεξει για τις αγορες του..

Σημερα τα πηρα ολοκαινουργια 15 ευρω. Να ειναι καλα το παιδι και μακαρι ολοι μας να καταλαβουμε τι σημαινει συναλλαγες μεταξυ συμφορουμιτων και οχι εμπορων...

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/7516-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-buzz-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-quiz-4-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9-buzzers/

καλοριζικα!

αλλα επετρεψε μου,ειναι λιγο "ασχετο" αυτο που αναφερεις...

το οτι βρηκες αγγελια μτχ (αλλα σε κατασταση καινουργιου) απο εναν ιδιωτη το ιδιο προιν σε πολυ καλη τιμη,δεν μπορει να αποτελει μετρο συγκρισης...

Δημοσ.

Παιδιά τα πήρα σήμερα από το public.Η παραγγελία είχε γίνει ηλεκτρονικά την προηγούμενη Παρασκευή και στο κατάστημα έφθασαν χθες.Πληροφοριακά,αν δ έχετε παραγγείλει στα καταστήματα public δεν υπάρχουν.Μόνο μετά από παραγγελία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια ιδια τιμη τα εχει και στο getitnow.Τα παρηγγειλα 8/2 και ηρθανε σημερα στο μαγαζι να παω να τα παρω.

Aκυρο τωρα βλεπω τα πηγανε 39! :shock: Eιχαμε καμια ανατιμηση μεσα σε 2 μερες; :eek:

Δημοσ.

Του ebw ειναι χωρις κουτι στα 30 euro μεσα σε σακουλακι αμεσα διαθεσιμα

Το public μου ειπανε διαθεσιμοτητα μετα απο 1-1μιση εβδομαδα, δεν ξερω αν ειναι στο κουτι τους

Δημοσ.

Του ebw ειναι χωρις κουτι στα 30 euro μεσα σε σακουλακι αμεσα διαθεσιμα

Το public μου ειπανε διαθεσιμοτητα μετα απο 1-1μιση εβδομαδα, δεν ξερω αν ειναι στο κουτι τους

Από public είναι στο κουτί τους κανονικά.Σφραγισμένα,με μπαταρίες και τσαντάκι μεταφοράς στη συσκευασία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προφανώς το ebw τα έχει αφαιρέσει απο τα bundle και πουλάει ξεχωριστά το παιχνίδι και ξεχωριστά τα buzzers. Εγώ πάντως είχα πάρει όλο το σετ απο public με 30 euro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...